REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.6° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
9.6° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

Stațiunea Venus în topul preferințelor turiștilor

Stațiunea Venus în topul preferințelor turiștilor

Replica API 3 iunie 2016 | 00:00 1072

Săptămâna infotripurilor pe litoral şi Delta Dunării

Săptămâna infotripurilor pe litoral şi Delta Dunării

Agenţi de turism din toată ţară au fost prezenţi în ultimele zile ale lunii mai pe litoral şi în Delta Dunării, unde au evaluat serviciile puse la dispoziţie de către hotelieri, serviciile de cazare, masă şi agrement, de care, turiştii aşteptaţi vara această, urmează să se bucure.

Din punct de vedere al creşterii calităţii serviciilor, staţiunea Venus ocupă un loc important anul acesta în topul preferinţelor turiştilor, datorită investiţiilor făcute în hotelurile de 4 şi 5 stele, astfel încât staţiunea Venus se poziţionează, pentru prima oară, pe locul II, înaintea staţiunii Eforie.

Staţiunea Mamaia, că în fiecare an, este cea mai pregătită să primească turiştii, fiind staţiunea în care viteză modernizării este din ce în ce mai mare.

„Vorbim, astfel, despre calitatea serviciilor, pregătirea şi profesionalismul personalului şi despre un calendar de evenimente pregătit încă din luna februarie, care are deja bifate în sezonul estival 2016 evenimente culturale, sportive, festivaluri muzicale şi este deschis pentru propuneri care favorizează şi încurajează permanent promovarea staţiunii Mamaia, prin strategii bine puse la punct de către Asociaţia Litoral – Delta Dunării împreună cu agenţii economici din staţiune şi din Satul de Vacanţă. Investiţiile care se fac în modernizarea sau construirea de noi unităţi de cazare sunt un semn evident că industria turismului este una cu potenţial cert de creştere. Pe de altă parte, tot acest efort ţine pasul, de fapt, cu tendinţele înregistrate în obiceiurile de consum ale turistului care, în ultimul timp, pune din ce în ce mai mult accentul pe confort. De altfel, vânzările touroperatorilor pentru Litoral sunt în creştere anul acesta faţă de anul trecut cu procente seminificative”, declara Adrian Voican, Prim-Preşedinte ANAT.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389