REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Stelian Ion a EXPLODAT după alegerea lui GRINDEANU la șefia CAMEREI DEPUTAȚILOR

Stelian Ion a EXPLODAT după alegerea lui GRINDEANU la șefia CAMEREI DEPUTAȚILOR

Replica API 2 noiembrie 2021 | 15:41 3870

Deputatul constănțean, Stelian Ion a explodat după alegerea lui Sorin Grindeanu în funcția de președinte interimar al Camerei Deputaților.

"PNL condus de Cîţu a plătit azi avansul pentru refacerea alianţei cu PSD: preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor va fi Sorin Grindeanu. Îl mai ţineţi minte? OUG 13 vă mai spune ceva? În Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, PNL nu a votat împotrivă, ci s-a abţinut de la vot, lăsând astfel cale liberă PSD. PNL şi-a încălcat în felul acesta promisiunea de a vota un reprezentant al USR, aşa cum s-a convenit în urmă cu două săptămâni. Mai miră pe cineva? Un lucru trebuie însă să ne fie clar: tot ce s-a întâmplat în ultimele două luni şi tot ce se va întâmpla în continuare va fi cu încuviinţarea preşedintelui Klaus Iohannis. Dacă acesta acceptă refacerea coaliţiei de dreapta, coaliţia se va reface. Dacă doreşte mai degrabă refacerea USL, exact asta se va întâmpla. Până acum, din toate gesturile sale politice, pare că prima sa opţiune este refacerea alianţei cu PSD, numit de Florin Cîţu nu demult 'duşmanul poporului'", spune Stelian Ion.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sau mai bine zis, asta de mai jos care are mai multe conturi si il injura pe Ion, e mai bine cu Chitac? Ia zi-ne tu.
4
0
USR iste, au adus tara in colaps! Vezi Voiculescu, Barna, acest carnat de Ion Stelian, ala de la Transporturi. Mai bine, lasti va, luati l si pe Nicusor Dan si plecati la casele voastre!
9
5
S.a explodat pe el
11
1
Useristii au distrus dreapta, irmeaza ani grei cu pesede la putere
7
8
Acum latri? Cine i-a adus la putere pe neno rocitii astia? Nu voi!!??!?!! Cine l-a lins in cwr pe Pirtu???!??!? Nu voi!?!!!!? Hai sictir dobi tocule!
11
2
venisera in politica pe vrajeala oameni noi toti cu muiane de harry poter..asta ..nasui etc.au fost hastagistii care si au luat si ei teapa si au votat,acum nu mai au ce sa spuna si o dau in vrajeala.oamenii noi din politica s au dovedit a fi..niste precupetzi si ei saracii,credeau ca o sa o puna,sa ajunga miejii din politica,stelica se vedea ministru,ups..a fost..
14
1
a ecsplodat mamaliga
11
1
Mertoi la Politie, pe YT... A vazut cineva ancheta?
8
0
Ce mai vrea si limbricul asta?
31
2
Stelian Ion, un avocat submediocru, ajuns ministru. Realizari zero.
40
3
un bulan spart....
27
3
ce mweee de pedofil are hastagistu!!!! mweeeeeeusr!!!!!!!
33
4
I a explodat kkatul in fata, pe care l tine in mainile alea incompetente de cand a intrat in politica.
36
2
Stai sa vedem ce Koaie o sa aiba Stelian daca or sa se intereseze noi veniti de cum a fost facut scapat R.Mazare de un dosar penal greu.
50
6
va luati de el degeaba, omu are koaie, nu mai e ala care cerea garsoniere, s-a maturizat. bravo stelica!
14
45
mare bou esti
9
40
Come e stelian asta? Era un neica nimeni pana acum 2 ani...hai..baga-te la cotet inapoi, nu mai mai pe politicianu ca nu e loc
52
8
hai sa radem cu cipanul iubitor de locuinte ANL. Sectia Speciala ce face? Intreb pt un prieten
70
10

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468