REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Stere Halep și-a reparat Bentley-ul în stradă. Tatăl Simonei, blocat în ”Primăverii”

Stere Halep și-a reparat Bentley-ul în stradă. Tatăl Simonei, blocat în ”Primăverii”

Replica API 7 noiembrie 2021 | 23:43 15459

Bucuriile vieții i le-a dat, în ultimii ani, Simona Halep, românca de aur care a cucerit lumea cu jocul ei perfect. Pentru ea spune că a făcut totul, iar „fata lui tata” l-a recompensat. Stere Halep este omul fără nicio grijă, chiar dacă anii trec, iar bătrânețea nu iartă pe nimeni. Doar mici necazuri, apărute brusc, îi perturbă existența. I s-a întâmplat zilele acestea, în ”Primăverii”, unde locuiește, când s-a trezit cu parbrizul bolidului său ciobit. A dat, de urgență, telefon, mecanicul a sosit. Și a rezolvat problema, chiar în stradă.

Stere Halep a făcut ochii mari când a descoperit: ditamai Bentley-ul pe care-l strunește cu dibăcie pe străzile Capitalei, ”doborât” de o pietricică! Parbrizul s-a spart, probabil în trafic, iar tatăl Simonei Halep nu a văzut ”minunea” chiar pe loc. Dar mai bine mai târziu decât niciodată. Om de acțiune, Stere Halep a sunat imediat un prieten mecanic, pe care l-a îndrumat către locul unde bolidul se ”sprijinea” cu roțile-n bordură. Iar apelul nu a rămas fără ecou. Un ecou rapid, cât ai zice pește, scrie cancan.ro

Bentley-ul a fost reparat în doi timpi și trei mișcări

Mecanicul s-a prezentat cu trusa de scule, gata pentru intervenție. S-a salutat cu Stere Halep, care i-a explicat, dacă mai era nevoie, oful pe care-l are. Nici nu a tras în piept prima gură de aer, că experimentatul mecanic s-a pus pe treabă. A măsurat, a fotografiat chiar și, în câteva minute i-a dat răspunsul lui Stere Halep. Cei doi au mai rămas la două vorbe, timp în care pe lângă ei a trecut un cunoscut al tatălui Simonei.

Respectuos, Stere Halep s-a întors către Jeep-ul condus de amicul său, care a încetinit și apoi chiar a oprit. S-au salutat și au schimbat câteva cuvinte, după care omul din mașină și-a continuat drumul. Stere Halep s-a întors către mecanic și a discutat ultimele detalii despre Bentley-ul său avariat. Care urma să fie ca nou, în scurt timp.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ciobanii si automobilele... papuasii si avioanele
1
0
lovesc din nou
5
0
Bine ca nu ne-ai scris o tirada intreaga despre cum se usureaza Stere la stilp...
6
0
nea Stere sa ma k a k in geamul tau de la Bentley
6
1
Bre ziaristule...Jeep este un Brand. Ceea ce a reparat mecanicul este un SUV. Autobuzul cu care ajungi la redactie ce este ? Limuzina ?
7
0
bijduveni. Si asta spune tot.
14
0
Zisrul asta de doi bani, cu zisristi de doi bani, caita numai scandal
5
2
Articol de cacat
23
3
Incredibil articol... Fabulos
20
1
A mai scutit o suta de lei oita
21
3
User ha ha halep de mai jos , pare genu foarte frustrat si invidios pe oamenii care muncesc si au succes probabil se zvarcoleste rau rau in saracie si financiara si a creierului
14
8
In titlu scrieti ca Stere si-a reparat masina in strada iar in articol ca a venit un mecanic care i-a reparat Bentley-ul;bravo"replica".
27
1
masina este adusa de baieti si servisata cu simt de raspundere
11
2
Stire de kkt....ziar de kkt..ziaristi de..ghiciti voi
31
1
Sa ne kkm pe tinicheaua ta de oier mwist
29
8
Reporter de Spiru Haret. Masina si-a luat-o cu banii de la firmele bagate in faliment?
24
3
Stire de tip diaree !!!
57
5
O stire despre nimic sau cum sa faci din rahat bici.
59
5
nu-i mai schimba nici viata de apoi
49
8
Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa, noapte buna.
54
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468