REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Strada Grâului din Palazu Mare NU intră în prioritățile de ASFALTARE ale Primăriei

Strada Grâului din Palazu Mare NU intră în prioritățile de ASFALTARE ale Primăriei

Replica API 26 februarie 2021 | 22:48 1638

Locuitorii din Palazu Mare au de suferit de pe urma străzilor neasfaltate şi pline de gropi. Este şi cazul cetăţenilor care locuiesc în acest cartier, pe strada Grâului. Nemulţumiţi de situaţie, aceştia cer Primăriei Constanţa să ia măsuri urgente pentru remedierea problemei. Însă, veştile proaste continuă să curgă pentru constănţenii din Palazu Mare.

“Noi nu facem parte din acest oraş?”

Locuitorii din Palazu Mare continuă să îşi arate nemulţumirile cu privire la problemele care există în cartierul constănţean. Dacă în urmă cu câteva luni problema străzilor neasfaltate era semnalată de cetăţenii care locuiesc pe străzile Păpădiei, Salviei și strada Socului, ei bine, de data aceasta aceeaşi problemă se regăseşte şi pe strada Grâului. “Referitor la locuitorii din Palazu Mare, cu strada Grâului ce se mai întâmplă? Când va fi asfaltată? E plină de gropi şi nu este singura stradă care arată aşa, în cartierul ăsta. Noi nu facem parte din acest oraş?”, a precizat un cetăţean pentru Replica. De asemenea, constănţeanul a mai explicat că în aceeaşi situaţie se află şi străzile Intrarea Santinelei şi Siutghiol.

Mai au de aşteptat până vor vedea asfalt

Locuitorii de pe strada Grâului se confruntă cu mari probleme la nivelul infrastructurii, însă mai au de aşteptat până vor vedea asfalt. Conform graficului estimativ de lucrări al Confort Urban din anul 2021, această arteră nu este inclusă în lucrările de reabilitare şi modernizare. Totuşi, există şi o veste bună.

Primăria va reabilita câteva drumuri din Palazu Mare

Administrația locală PNL a început, în luna decembrie a anului trecut, demersurile pentru a efectua lucrări de construire aferente tramei stradale din municipiul Constanța, cartierul Palazu Mare. Mai exact, Primăria Municipiului Constanța, prin Confort Urban a primit undă verde în data de 22 decembrie pentru etapa I, ce cuprinde faza SF (Studiu de Fezabilitate), DTAC (Documentatie Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire). Vizate sunt străzile Păpădiei, Salviei și strada Socului.

Citeşte şi:

Primăria va REABILITA drumurile din PALAZU MARE

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai intra in planurile primarie sa faca bani ovanesian, horia Constantinescu, ani merla, teo hira cu machedonii, si foarte multi alti pesedisti. bv nea amirale. Si tu ionut rusu? zici ca nu esti viceprimar, zici ca esti purtator de cuvant. cocargeanu ala exista? am impresia ca noi in ct nu avem viceprimari. avem un city manager feliciu si o mana dreapta de zici ca e stanga hira armanu
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102