REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Studenţii de la Ovidius HABAR NU AU cine aspiră la scaunul de rector al Universităţii!

Studenţii de la Ovidius HABAR NU AU cine aspiră la scaunul de rector al Universităţii!

Replica API 4 martie 2020 | 10:01 3136

Se pare că poziţia de rector a Universităţii constănţene va fi ocupată, în acest mandat, de un medic. Se cunoaşte doar faptul că cei doi candidaţi sunt, până în acest moment, profesorul universitar Octavian Dumitru Unc şi decanul de la Facultatea de Medicină, conferenţiar universitar Dan Iliescu.

În acest context, reporterii Replica au întrebat, aleatoriu, studenţi ai Universităţii Ovidius, dacă ştiu cine urmează să ia locul rectorului actual, Sorin Rugină. “Nu am auzit nimic încă, nici măcar nu ştiam că au loc alegerile”, a spus un tânăr de la Facultatea de Farmacie. “Ştiu că Rugină e rectorul actual, bănuiesc că va candida pentru încă un mandat, nu ? ”, întreabă, retoric, o studentă. “Oricine ar urma să devină rector, sper să putem găsi înţelegere, şi să ne ajute în rezolvarea problemelor! Numele contează mai puţin.”, afirmă un student de la Medicină Generală. Faptul că studenţii nu cunosc candidaţii pentru scaunul de rector nu este o surpriză, acest proces fiind, cel puţin până la momentul actual, învăluit în mister.

Dan Marcel Iliescu are o carieră medicală de 30 de ani, fiind medic specialist medicină sportivă. Din 2007, acesta este conferenţiar universitar, iar în prezent ocupă funcţia de decan al Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii.

Profesorul universitar Octavian Unc este profesor universitar în cadrul Universităţii. Reputatul medic chirurg nu se află la prima încercare de a ocupa cea mai înaltă funcţie în universitate, ci la a 3-a.

Acesta activează în cadrul Universităţii Ovidius încă din anul 1990, fiind, totodată, un nume sonor în medicina constănţeană.

Citește și: Unc și Iliescu au rămas în BĂTĂLIA pentru scaunul de rector al lui Rugină!

A. M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Slinosul ii face deja campanie lui Unc. Pana la finalul campaniei mai tradeaza de cateva ori fiecare candidat.Coloana vertebrala...flexibila.
6
0
Lasa ca ii incoloneaza Bobe sa voteze cu cine trebuie. Marsida moare de oftica ptc nu o mai asculta liga.
8
1
Pinochet epure tiberius augustus caesar 24 i.e.n. a prins glas. vrea iar sa-si lase urma la patalama pe fruntea chimistei
10
5
cel mai bun tandem. precum gonoree-blenoragie
4
9
danut epure, fostul rector ovidius ce mai face, e bine ? ce om integru era...
9
3
Ce aveti ma cu Bobitza, voi nu stiti cat de greu i-a fost in viata? Toti rectorii l-au avut pe post de lenjerie intima sau supozitor.
11
0
dau singur comentarii...lol..m-am saturat de citit
2
0
golf de tulcea e clar are branza in portbagaj si soferul este papuas mic de inaltime si ureacheat.
5
0
de ce spuneti lucruri asa urate despre alex bobe si despre universitatea ovidius? mai bine incercati sa invatati mai mult.
2
9
Iliescu ia oare spaga ? Daca da, va rog sa spuneti cu cate maini - cu una sau cu doua ?
7
2
O rusine de asa-zisa universitate. Toti stiu ca majoritatea profesorilor iau spagi.
11
2
eu ma intreb ce stiu studentii?carte, in nici un caz, termina facultatea si nu stiu nimic dar au muulllteee pretentii, eu nu mai angajez cu facultate
7
6
Evident ca manipularea se face in cercuri inchise, cu colaborarea organizatiei de studenti.
7
1
...saracii ei nu stiu multe, dar cine le va fi rectorul, cereti cam mult....
4
1
Toata universitatea asteapta sa vina SINGURUL care o poate duce unde a lasat-o.
9
5
Babe cu sleahta lui strica imaginea univ.
8
0
Poate sa fie oricine, da FARA ACEL SLINOS LIMBIST SLUGARNIC SI SERVIL NUMIR BOBITZA sau ALEX BOBE. Asemenea creatura scarboasa ne face sa ne fie rusine xa suntem in ovidius. Bobe pleca drak sa ne lesi in pace!
9
1
Dr.Unc nu este ala cu malpraxisul?
4
3
Se pot lua dupa anumite semne. Daca vad pe holuri un dascal cu un Bobitza rotofei infipt in cur, acela este viitorul rector, in mod cert.
11
0
Replica ziar m i n c i n o s
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272