REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Unc și Iliescu au rămas în BĂTĂLIA pentru scaunul de rector al lui Rugină!

Unc și Iliescu au rămas în BĂTĂLIA pentru scaunul de rector al lui Rugină!

Replica API 3 martie 2020 | 00:00 1001

Peste scurt timp se încheie perioada de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral Central pentru alegerea Rectorului Universității Ovidius din Constanța. Potrivit surselor noastre, se pare că, în cursă, au intrat, până la acest moment, decanul de la Facultatea de Medicină, conf. univ. dr. Dan Iliescu, dar și Dr. Octavian Dumitru Unc, tot din cadrul Facultății de Medicină. Însă, interesant este faptul că ambii vor să candideze... în liniște, așa cum au făcut, de dată recentă, la alegerile de la Senatul UOC. Vor să fie șefi de instituție, însă fără să dea explicații sau să vorbească cu presa. Să plimbe listele în tihnă, ca și cum s-ar crede la cabinetele lor medicale private.

Unc si Iliescu

Surse din anturajul acestora susțin că mai este timp până pe 10 martie, dată la care se va termina perioada de depunere a candidaturilor și că poate vor interveni surprize. Cert este că actualul rector, Sorin Rugină, nu s-a răzgândit cu privire la decizia de a nu mai candida, lucru confirmat, luni, 2 martie, pentru ziarul Replica de Constanța. Însă, motivul pentru care a ajuns la această decizie, mai spun aceleași surse, se pare că ar fi și limita de vârstă, care ar naște anumite conflicte, în sensul de contestații și tot felul de asemenea acțiuni. Atât Dan Iliescu cât și Octavian Unc nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere, cel mai probabil fiind dispuși să vorbească după 10 martie, atunci când va începe campania. Precizăm că depunerea candidaturilor se face pe 10.03.2020, între orele 13.00-17.00, pe când alegerea rectorului va fi pe 25.03. 2020, între orele 8.00-20.00. Cel de al dolilea tur de scrutin, dacă este cazul, va fi pe 31.03.2020, între orele 8.00-20.00.

Liliana IONIȚĂ

Citește și: Iliescu de la Medicină VREA SCAUNUL de RECTOR al lui Rugină!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pazea ca candideaza Bobe sustinut de Marsida Mosnianu.Tandemul perfect,darama tot.La propriu.
7
3
Nu stiu pe cine sa sustin. Am fost si cu iepurila, am fost si cu oxidatul, cred ca a venit timpul sa schimb din nou tabara. Mamut nu ma primeste ca-s slinos, dar Unc sigur ma vrea! Daca i-a primit pana si pe vasluian si albaneza lui.......
11
1
Coarda de VANCEA este o oportunista mediocra care a trecut prin patul multora de la diferite partide in care a fost membra; o haimana si atat
16
3
Prestigioasa universitate Ovidius, fosta scoala de subingineri de pe bd Lenin, azi bd Mamaia, maine bd Nu Se Stie. Adunatura de preuso-studenti si pseudo-profesori, in orasul Mazare, fost Costantza fost Tomis. Groapa de gunoi de pe malul vestic al Pontului Kara Iyflak. Iar acum, stire cu doi pitici care se scuipa si se-mping. Doi skeletzi se trag de piele. Awwwwww
6
8
citim si ce vedem? numai o parte scrie si ataca in stilul cunoscut. vede cineva vreun atac catre domnul doctor Unc? sau contra cei care il sustin? nu exista asta. asa ca domnul doctor isi da seama cine il sustine.
5
9
Zile grele pentru Bobitza, macinat de faptul ca poate linge curul gresit.
18
2
Dr Dan Iliescu este un om cu o moralitate exemplara, un bun profesionist care vrea sa dea valoare Fac de Medicina din Constanta. Votati oamenii cinstiti, profesionisti si morali!
9
17
Jos Botescu, jos Vancea, jos Bobe, jos Vitcu, jos Caraiane, jos mafia.
27
0
stati linistiti ca pe 10 martie se inscrie unchiu Danut Epure si o sa va dea planurile peste cap!
20
3
Ai inteles un kkt
14
1
ee, clar ca vor fi surprize pana atunci
13
0
Pe mine nu ma intereseaza daca este aleasa tusea sau junghiul sa conduca marea universitate de renume national Ovidiu Constanta.
13
3
surpriza va fi cand nulitatea de Bobe isi va anunta candidatura
17
0
Spagarul Sef de la medicina este aceasta nulitate profesionala Iliescu
22
5
Iliescu e omul carui cartel??? Am inteles ca e cel mai cinstit dr...nu a luat niciodata bani de la pacienti..si nici de la studenti...asa ca...
9
19
Bafta, Dane !
8
16
Iliescu este omul cartelului.
20
4
Niste mosnegi infatuati si increzuti si cu apucaturi feudale, depasiti si mediocri profesional care se cred foarte pretiosi. Sunt carca de lovele, sugand din mai multe locuri: de la UOC, de la alte Universitati de medicina, de la Spitalul Judetean sau alte Spitale Particulare, de la Cabinete particulare si totusi mai asteapta si spagi de la pacienti; se comporta ca si cum ar face un mare serviciu pacientulu care vine la consult si nu ca un servant al pacientului, chiar daca pacientul are asigurare medicala sau plateste seviciile medicului; Acesti ruginiti, asteapta plecaciunile pacientilor
29
4
Cine il cunoaste sau l-a intalnit pe dl dr Iliescu, a vazut ca e un om bun , gata sa ajute pe toata lumea cand are nevoie.Stundetii il apreciaza. Colegii il apreciaza. Mult succes Dl Decan!
17
16
Mafia criminala din medicina si slugile lor distrug UOC. Urmeaza sa fie instalati sclavii pe posturile de decani. Jocurile sunt facute, spagile incasate. Hotia de la medicina trece neobservata. Vancea si Bobe incaseaza de la viitori decani spagile. Tara de cacat, UOC de cacat.
22
7
Adica la vremuri noi, tot ei ! Tac su lui Iliescu a fost zeci de ani secretarul cu probleme de invatamant pe judet al PCR. Ne-au condus comunistii pana in 89, a venit vremea odraslelor lor !?!
30
6
Bordei si Iliescu au masluit toate admiterile de la Medicina. Va veni ziua cand se va ala si de spagile luate de Iliescu de la studentii straini.
30
6
Dan Iliescu, un spagar, la fel si nevasta-sa
30
7
A condus o mafie oribila din care face parte si don iliescu
32
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212