REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Accident între un ATV și două mașini: o tânără de 24 de ani este grav rănită

Accident între un ATV și două mașini: o tânără de 24 de ani este grav rănită

Virgil STOIAN 6 mai 2024 | 17:03 2739

Două mașini și un ATV au fost implicate într-un accident rutier teribil, în județul Argeș. O tânără a fost transportată la spital.

Accident intre un ATV si doua masini: o tanara de 24 de ani este grav ranitaimagini de la accident

Încă un accident teribil a avut loc, luni, de această dată între un ATV și două mașini, în județul Argeș. În urma impactului, două persoane au suferit leziuni, una dintre victime fiind în stare gravă.

Accident între un ATV și două mașini. O tânără a ajuns la spital

A doua zi de Paște nu este lipsită de evenimente rutiere, având în vedere că traficul rutier este în creștere odată ce românii se întorc din minivacanță. Un alt accident grav s-a petrecut în localitatea Dârmănești, din județul Argeș.

Două autoturisme și un ATV s-au ciocnit violent și doi oameni au fost răniți. Ambele victime se aflau pe ATV. O tânără de 24 de ani a suferit leziuni serioase, fiind preluată de urgență de un echipaj ISU.

În zona respectivă au ajuns pompierii cu o autospecială de intervenție, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ. Femeia de 24 de ani a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

„Incidentul s-a soldat cu două victime, ambele de pe ATV. Acestea au fost găsite conştiente de către echipajele de salvatori. Paramedicii SMURD au preluat o pacientă în vârstă de aproximativ 24 de ani, care a suferit multiple traumatisme la nivelul corpului”, a informat ISU Argeș.
Doi bucureșteni s-au răsturnat cu ATV-ul, în județul Alba

Polițiștii argeșeni desfășoară cercetări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul nefericit. Un accident similar a avut loc în Sâmbăta Mare, la 4 mai, în localitatea Arieșeni din județul Alba.

O tânără de 20 de ani și un bărbat de 43 de ani, ambii din București, au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu un ATV pe DN 75. Vehiculul era condus de femeie, însă la un moment dat ar fi pierdut controlul, răsturnându-se în afara carosabilului.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță care a preluat cele două victime pentru a le transporta la o unitate medicală. Și polițiștii au ajuns în zona cu pricina. Tânăra a fost testată pentru alcool, rezultatul fiind negativ.

„În urma accidentului, conducătoarea auto și un bărbat de 43 de ani, din municipiul București, pasager pe ATV, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital. Conducătoarea ATV-ului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, informa IPJ Alba, conform fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ATV utile sa nu mai circule pe străzile din Ro...Doar pe camp sa li se dea voie.
6
0
Nu erea sponsorul ei. (era tacsu)
2
1
23 de ani. Prea mare diferență la ortodocși!
3
3
Ăștia cu ATV-uri sunt precum mueciclistii.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468