REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Bombă! Partidul lui Piedone poate intra în cursă pentru Sectorul 1

Bombă! Partidul lui Piedone poate intra în cursă pentru Sectorul 1

Georgiana BOGLEA 8 mai 2024 | 00:00 1881

După ce în urmă cu câteva zile Biroul Electoral al Sectorului 1 a decis să respingă candidatura Partidului Umanist Social Liberal la Consiliul Local din cauză că o mare parte din semnăturile depuse erau invalide, acum instanța a decis că partidul lui Piedone poate intra în cursă la Sectorul 1.

Bomba! Partidul lui Piedone poate intra in cursa pentru Sectorul 1

Lista candidaților PUSL pentru Consiliul Local Sector 1 a fost respinsă, în urma constatării că în aproximativ o treime din listele de susținători există repetiția acelorași nume, dar cu semnături diferite.

A fost o decizie luată în unanimitate de membrii Biroului Electoral, asta după ce au fost verificate semnăturile şi a fost găsită „o serie flagrantă de neregularități, cum ar fi: dublarea pe mai multe liste a acelorași nume de persoană, cu aceleași date de identificare (an naștere, adresă, serie CI, număr CI), dar cu semnături diferite. Totodată s-au identificat nume diferite ale persoanelor care și-au însușit colectarea semnăturilor, dar cu aceleași date de identificare”.

Astfel, partidul fondat de Dan Voiculescu şi condus de Cristian Popescu Piedone rămăsese doar cu 2005 semnături pentru candidatura la Consiliul Local al Sectorului 1, ceea ce înseamnă că nu a reuşit să strângă numărul minim stabilit prin lege.

Decizia a fost contestată și instanța a dat câștig de cauză PUSL
Situația însă a luat o turnură favorabilă partidului lui Piedone, după ce instanța a decis că PUSL poate candida, respingând astfel soluția Biroului Electoral al Sectorului 1, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
2 plus 2 poate face cat vor ei, cam asa este, pai, dac aau gasit semnaturi false, cum sa ii scape justitia?
2
0
Nu e partidul lui Bud Spencer e partidul securistului Voiculescu.
10
1
În cursa pentru Rahova se poate ?
11
2
Eu cred ca si lui ,,Piedone",ii este clar ca nu va castiga alegerile pentru postul de primar general.Doar ca doreste ca el sa fie liderul unui grup de consilieri municipali care sa intre intr-o alianta la conducere,sa formeze o majoritate prin care sa santajeze si sa-si faca jocurile.Exemple au mai fost destule in politica romaneasca,personal il vad undeva pe locurile 2-3 in cursa pentru postul de primar general.
8
1
Inadmisibil, ne umplem de pușcăriași, analfabeți, agramați, inculți. În ritmul ăsta, toate capacitățile intekecgyake, începând cu absolvenții de liceu, vor iarăși tara, și pe buna dreptate. Hai sa dam drumul puscaruadilir și sa le asiguram tot ce poftesc. Îmi este, la propriu scârbă, de acest fost pușcăriaș care mizează pe asistații socusluromu și diverse scursuri ce pun botul la o bere
15
2
Ce intereseaza pe constanteni de sleahta acestui p***t de piedone ?
12
3
Pentru asta de sub mine,nu ma nu ai dreptate pentru ca insushi fraza:"se descurca in viatza"vine din timpul comunishtilor si se refera la oameni care furau fara sa fie prinshi se descurcau adica,prin ce spui tu nu incurajezi munca cinstita ci hotzul neprins care este neprins tocmai pentru ca este un spagar,un profitor al coruptziei din Romania,adica romani inloc sa lupte contra coruptziei ei trebuie sa o incurajeze dupa mintea ta aia bolnava,pentru ca naravul asta moshtenit de la regimul comunist shpaga pentru ca sa te descurci,coruptzia adica"este viitorul" intro tzara care se vrea democrata si civilizata dupa cum spui tu.
7
3
Fa și tu facultate la 40 ani, ajunge director sau primar și mai vorbim. În cel mai bun caz ai făcut o facultate la 20 ani și ești recepționer marfa. Asa ca, gura! Important e cel care se descurca în viata. Pentru a îl duce capul. Restul, e pluton.
7
22
Si care-i bomba? Un fost ospatar care si-a cumparat facultate la 40 ca si Horia Constantinescu… Oricine poate sa-si cumpere facultate si sa fure banii din taxe. Furatul chiar nu e greu. E foarte greu sa muncesti cinstit..
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468