REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Falimente în serie pentru un cunoscut afacerist din Constanța

Falimente în serie pentru un cunoscut afacerist din Constanța

Andreea POPA 6 mai 2024 | 00:00 18942

Falimentele se asamblează ca lambriurile în jurul fostei afaceri de succes Domus Nuvo, iar ultima victimă este chiar firma care preluase activele fabricii de mobilă din Constanța. Societatea are pierderi și datorii de aproape 10 milioane de lei, iar instanța va decide în iunie dacă și aceasta va fi îngropată în faliment.

Falimente in serie pentru un cunoscut afacerist din ConstantaRoxana și Nicu Uzum-Neculae

Eurosmart Filiala Prahova SPRL a înregistrat pe 18 aprilie 2024 un dosar la Tribunalul Constanța prin care cere, în calitate de lichidator judiciar al Domus Nuvo SRL falimentul debitoarei Dkosofa SRL. Instanța a stabilit primul termen de judecată pe 11 iunie 2024. Odinioară unul din liderii pieței de mobilă din Constanța, Domus Nuvo se află în insolvență din noiembrie 2019 și a intrat în faliment în martie 2021. În paralel, compania deținută de soții Roxana și Nicu Uzum-Neculae este parte în mai multe dosare terțe, inclusiv pentru lămurirea unor presupuse acte frauduloase, întreprinse de patroni prin Dkosofa SRL, firma care a preluat activele falimentarei Domus Nuvo.

Acum, lichidatorul judiciar al Domus Nuvo cere falimentul chiar firmei căreia i s-au transferat activele fabricii de mobilă.

Dkosofa SRL a fost înființată în 2016, are ca domeniu de activitate fabricarea de mobilă și a raportat pentru anul 2022 afaceri de 7.095.678 lei și pierderi de 942.216 lei, după ce în anul anterior înregistrase un profit net de 67.195 lei. Firma a declarat că nu are niciun angajat și datorii totale de 7.957.300 lei. ”Noi suntem cei care vă mobilează casa”- sună reclama pe care Dkosofa și-o face pe rețelele sociale, în timp ce patronii săi se confruntă cu numeroase procese de faliment.

Falimente in serie pentru un cunoscut afacerist din Constanta Domus Nuvo

Firmă de consultanță înființată în mijlocul proceselor de faliment

Pe 5 ianuarie 2024, tribunalul a deschis procedura generală a insolvenței împotriva debitoarei Furnisoft SRL, acceptând astfel cea de-a doua cerere depusă în acest sens de patronul Nicu Uzum-Neculae. Furnisoft se ocupa tot de fabricarea mobilei și avea sediul în showroom-ul Domus Nuvo, de pe strada Vârful cu Dor. În mod ciudat, Furnisoft își cere cu disperare falimentul deși a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 2.377.875 lei și un profit net de 499.335 lei, cu 10 angajați, precum și datorii de 1.225.217 lei.

Între timp, fabrica Domus Nuvo își trecuse activele pe numele Dkosofa SRL, astfel încât a raportat pentru 2022 afaceri zero și pierderi de 871.454 lei, fără niciun angajat, dar și datorii de 12.985.686 lei. Pe de altă parte, lichidatorul judiciar Eurosmart Filiala Prahova SPRL a scos la vânzare mai multe bunuri ale Domus Nuvo, de la terenuri în Tuzla, până la showroom-ul de pe Vârful cu Dor. Iar pentru ca haosul să fie complet, Uzum-Neculae și-a mai înființat o firmă, Panamico Est SRL, cu sediul în Lazu, specializată în consultanță pentru afaceri.

 

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multi mukani saraci care plang pe aici…. Voi de ce nu faceti ma?? Aveti principii? Nu nu… aveti, incompetenta, nici la furat nu va pricepeti …
0
3
Nicu Uzum a ajuns sa doarma in gara pe banca
5
1
Nu ma intereseaza ei, ele ma intereseaza si sa le de-a sanatate D-zeu ca tare bune sunt la pat. Si fac docile orice, oricum, oricati. Banuiesc ca ei au plua mica de alearga ca bezmeticele dupa plua de mukan. Bravo lor, makkedoancelor, ca o da-ti, nu plecati cu ea in rai. Venite de pe la Stejarul, Camena, Tistimelu sau Ceamurlia, au dat de mukani cu plua mare.
4
1
Exact așa face și Halepu’, ta-su lu’ Haleapa. Fraudează statul r*mân, apoi își bagă firmele in faliment.
3
0
sa nu-si mai plateasca datoriile, o arde din faliment in faliment! Face datorii si intra in insolventa! O face intentionat!
10
0
Zilnic car după mine în lesă un cățel din rasa Runcan. Un cățel docil. Se gudură pentru o cafea și-o apă de happy hour. Pentru cățeluș, mocangeala e virtute.
10
0
Baaa, pripas albanez, voi sunteți fiii ploii. Nu aveți tara, nu aveți istorie, sunteți doar niște n****i urati și p****i de scăpărati. Urati ca p**a, nasosi, fete buhaite, ale voastre niște pitice strâmbe, hidoase, fete de pinguini. Stați im poola voastră, ca dacă ne ridicam și punem mana pe par, va mutam cu tot cu corturile cu care ați venit la noi pana înapoi în Albania. Mooistilor
11
3
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază! Care latră..... Contra Cost!!!!!!
3
9
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază! Care latră..... Contra Cost!!!!!!
3
8
Băi nene, de vreo 3-4 ani tot anunți funia. A naibii funie dacă n-ai tot dat-o cu săpun ca să nu putrezească în ultimii ani. Lasă-l dreaq în durerea lui că s-a văzut că n-are de gând asa ceva! Dacă te-a înghimpat cu ceva parale, zi și tu că-s cai morți și aia e. Mai schimbă placa.
6
1
OIERI STRAMBI, Vezi că ,,chioara" aparține nației tale, care ,de mică, a învățat doar povești cu PĂCALĂ ȘI TÂNDALĂ...nația, dacă poți să înțelegi...
5
7
Binganitor mare ! Si el si sorsa baditeanca , de si a lasat copilul mic si a plecat dupa flama banilor , de a facut 4 facultati cu tot cu masterat terminate … si el tot la fel este , sa traga teapa la oameni , este in cardasenie cu sirma caraman … aia ii aproba toate creditele bancare luate prin frauda masiva ! Daca se asociaza cu cineva , primul gand este cum sa traga teapa ! Asta i om ?
7
0
Ce aveti cu donchi pufleni el na deranjat pe nimeni na turnat pe nimeni la carauli isi vede de treaba lui voi aveti curajul lui
2
5
O au in sange, rasa asta de pripasi. Daca nu te ard, nu se simt bine. Altfel, se falesc cu fake-urii si gipane luate in leasing. De alde astia cheltuiesc mai mult pe haine si coafor decat dau darul la nunta. Saraci cate vor sa para bogati. Unul nu am vazut cinstit. Astia au inventat mita si cu ajutorul mukanilor lacomi au distrus societatea.
12
1
2specimene desenate cu stânga la bautura
10
0
imi pare rau sa spui asa ceva in zilele de pasti: m***e se pricep la furat.
7
1
Donchi pufleni din nou la funie !
8
1
Perioada de funie maxim 1 an de acum innainte ! Pastele urmator nu l mai apuca ! In atentia firmelor care lucreaza cu el la olimp … vedeti ca emite bilete la ordin , file cec fara acoperire ! Omu e bomba atomica ! Funia umflatule !
16
1
Toli ciafura datorii 35 milioane , liuta datorii 100 milioane , cambela nu stie nici el cate datorii are , plus toate trei firme tot ce inseamna neamul lor pana in 40 ani proiecte luate cu japca ! Astea sunt oameni de afaceri ? Nu astea sunt niste fraieri , tantalai , pe care ii paste falimentul si innapoi ciobani la oi unde le e locul ! Firma baron service la hotel de 3-4 milioane maxim care costa la olimp are datorii de 10 milioane .. ala vrea sa incalete funia !
21
0
Un strâmb cu fata aia de retardat și nasul șerpuit și o chioara. Cea mai hidoasa natie din lume. Sunt de o o urâțenie monumentala cracanatii ăștia albanezi
24
5
Bancruta frauduloasa si Evaziune fiscala
16
1
Își bagă makedonii firmele în faliment ca să nu mai plătească datoriile la stat, și alea mici și măsluite, când de fapt au profit de sute de mii de euro.
32
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468