REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Atenție! Aglomerație pe drumurile spre mare și munte. Ce alte rute sunt recomandate

Atenție! Aglomerație pe drumurile spre mare și munte. Ce alte rute sunt recomandate

Georgiana BOGLEA 6 mai 2024 | 13:50 1506

Poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto să ia în calcul şi deplasarea pe rute alternative pentru a evita aglomeraţia din ultima zi a minivacanţei de Paşte.

Atentie! Aglomeratie pe drumurile spre mare si munte. Ce alte rute sunt recomandate

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pentru DN 1 Bucureşti - Ploieşti - Braşov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere: Bucureşti - Autostrada A3 - Ploieşti - Cheia - DN 1A - Braşov; Bucureşti - Autostrada A1 - Piteşti - Câmpulung - DN 73 - Râşnov; Bucureşti - DN 71 - Târgovişte - DN 72A - Câmpulung - DN 73 - Râşnov; Bucureşti - Târgovişte - DN 71 Sinaia.

Atentie! Aglomeratie pe drumurile spre mare si munte. Ce alte rute sunt recomandate

Pentru evitarea aglomerării autostrăzii A2 Constanţa - Bucureşti, recomandăm conducătorilor auto care se întorc de pe litoral folosirea rutelor alternative, respectiv: DN 2A Constanţa - Hârşova - Slobozia - Urziceni - DN 2 - Bucureşti; A2 - Feteşti sau Drajna - DN 3A - Lehliu-Gară - DN 3 - Fundulea - Bucureşti; DN 3 Constanţa - Murfatlar - Adamclisi - Ostrov (traversare cu bacul) - Călăraşi - DN 21 Călăraşi - Drajna - A2 Drajna - Bucureşti (sau, din municipiul Călăraşi - DN 3 - Lehliu-Gară - Fundulea - Bucureşti).

Atentie! Aglomeratie pe drumurile spre mare si munte. Ce alte rute sunt recomandate

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că luni la prânz se înregistrează aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN 1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi între localităţile Comarnic şi Breaza.

Atentie! Aglomeratie pe drumurile spre mare si munte. Ce alte rute sunt recomandate

Potrivit sursei citate, poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, dar şi pe celelalte artere rutiere importante la nivel naţional.

Atentie! Aglomeratie pe drumurile spre mare si munte. Ce alte rute sunt recomandate

Pentru siguranţa participanţilor la trafic, în condiţiile în care valorile de trafic vor creşte şi mai mult pe parcursul zilei, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să ia în considerare următoarele sfaturi: creşterea distanţei de siguranţă între vehicule; evitarea depăşirilor riscante, a coloanelor de autovehicule; planificarea cu atenţie a traseului de parcurs şi folosirea unor rute alternative; manifestarea respectului faţă de ceilalţi participanţi la trafic, semnalizând orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie sau a direcţiei; pe autostrăzi, acordarea priorităţii la ieşirea din spaţiile de servicii, punerea în funcţiune a luminilor de avarie la încheierea unei coloane care opreşte sau încetineşte brusc. De asemenea, şoferilor li se aminteşte să nu circule şi să nu oprească pe banda de urgenţă în mod nejustificat, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jmecheria cu chipsuri se tine si selfie in club hahaha
0
1
Merg spre case, obosiți, lefteri după ce au petrecut pentru servicii umflate cu pompa de îți cade trompa. Și asa mai bifam niște sărbători despre care putem spune ca am mâncat și băut de toate. Cardurile sunt goale, inflația mare se apropie alegerile! Motiv sa mai mâncăm doi mici moca, sa mai facem putina c*rățenie ca mai primim un mop și o găleată. Mai trece un an în care nu s-a schimbat nimic. Munca la gri, servicii la gri, bani la buget ioc. Urmează promisiuni ca nu costa nimic și vine Crăciunul. Oare ce se întâmplă de Crăciun? Care prețul cărnii de porc. Parca știm obiceiul străbun ca să ne furam unul pe altul. La mulți ani 2025!
11
0
Cum puteti arunca banii pe motorina, cazari proaste si restaurant cu congelaturi ca sa mergeti pe nisip… Construiti-va ceva o livada o gradina
8
2
Asta este! Obrazul subtire cu cheltuiala se tine!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468