REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Studenţii nu se tem de coronavirus. În timp ce în Gara de Nord a fost îmbulzeală, peroanele din Constanţa au fost goale

Studenţii nu se tem de coronavirus. În timp ce în Gara de Nord a fost îmbulzeală, peroanele din Constanţa au fost goale

Replica API 12 martie 2020 | 00:09 2519

Deși, studenţii de la București au luat cu asalt Gara de Nord, lucrurile nu par a sta la fel și la Constanța. Gara De Nord din București a fost asaltată de studenții dornici să ajungă acasă la familiile lor, după ce în țară s-a instaurat panica din cauza virusului COVID-19. În București, s-au suspendat cursurile temporar la Universitatea București, Academia de Studii Economice și Politehnică.

În Constanța, Universitatea Ovidius şi-a suspendat cursurile până pe data de 22 martie, iar studenții vor fi pregătiți în continuare de cadrele didactice în mediul virtual. Traficul din Gara CFR Constanța a fost unul destul de redus, în ciuda faptului că au fost suspendate cursurile în oraș. Trenurile care vin dinspre București sunt pline, însă cele care pleacă din Constanța nu par a fi ocupate nici pe jumătate. Peronul Gării CFR din Constanța este ocupat doar de câteva grupulețe de studenți fericiți că s-au suspendat cursurile. Nu a lipsit nici elementul primordial, masca de protecție, dar nici voia bună. Studenții păreau încântați că scapă de povara cursurilor și pot pleca spre case. „Este un motiv de bucurie pentru noi că s-au suspendat cursurile, însă sperăm să nu se agraveze situația cu acest virus”, a declarat un grup de studenți.

Reamintim faptul că în Constanța, până în prezent nu a existat vreun caz de infectare cu virusul COVID-19, însă toate instituțiile din oraș au luat măsuri preventive de teama răspândirii coronavirusului. În acest caz, Universitatea Ovidius din Constanța și-a suspendat cursurile până pe data de 22 martie, iar predarea acestora se va face de către cadrele universitare în mediul virtual.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa e cand votezi cu Basescu.
0
0
Arata bine de tot gara,MUMBAI 1987
1
0
TREBUIAU INCHISE DE 2 LUNI. SERVICIILE STIAU DE VIRUS.
0
1
inchideti institutiile, magazinele si granitele 2 saptamani ca sa puteti face ceva, altfel nu se poate
2
2
n.a zis nimeni ca.i da mintea afara din casa pe studenti,care cAm bubuie!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272