REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

SUA: Un bărbat cu şase arme de foc asupra sa a fost arestat într-un supermarket din oraşul Atlanta

SUA: Un bărbat cu şase arme de foc asupra sa a fost arestat într-un supermarket din oraşul Atlanta

Replica API 26 martie 2021 | 00:00 1159

Un tânăr având asupra lui şase arme de foc, printre care o puşcă de asalt şi o puşcă de vânătoare, a fost arestat miercuri într-un supermarket dintr-o suburbie a oraşului Atlanta, a anunţat poliţia capitalei statului american Georgia, informează joi AFP, citată de Agerpres.

Sursa foto: Atlanta Police Department / www.nbcnews.com

Aceste fapte au intervenit după numai două zile după masacrul comis într-un supermarket din Colorado, care la rândul său a urmat unor atacuri cu focuri de armă ce au avut loc săptămâna precedentă în mai multe saloane de masaj din Atlanta.

În afară de micul său arsenal, ce includea de asemenea mai multe tipuri de muniţii, bărbatul de 22 de ani era dotat şi cu o vestă antiglonţ.

Un client l-a văzut intrând în magazin cu arma de asalt în mână, apoi îndreptându-se liniştit spre toalete. Acelaşi martor a dat alarma.

Nu se ştie dacă suspectul, identificat ca un anume Rico Marley, avea intenţia de a comite un atac în supermarketul respectiv aparţinând reţelei Publix. Cu toate acestea, el a fost inculpat de tentativă de agresiune şi de deţinere ilegală de arme de foc, fiind apoi încarcerat.

Poliţia din Atlanta a confirmat autenticitatea unei fotografii ce prezenta obiectele pe care suspectul le avea asupra lui: o puşcă de asalt, o puşcă de vânătoare cu acţiune la pompă, un revolver, trei pistoale, mai multe încărcătoare şi cel puţin două cuţite.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272