REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Suntem salvați! Polițista de la șefia Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră zice că știe meserie

Suntem salvați! Polițista de la șefia Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră zice că știe meserie

Andreea POPA 27 septembrie 2022 | 00:00 5064

Felicia Ancuța Dunca, fermiera din Maramureș ajunsă vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat la Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO) din Constanța după o ”specializare” la Poliția Locală Sector 1, a făcut public și CV-ul care a stat la baza numirii sale. Pesedista promovată de liberali la șefia uneia dintre instituțiile vitale ale României se laudă, printre altele, cu aptitudini manageriale, abilități de comunicare și dezvoltarea spiritului persuasiv- competențe prezente în orice draft de CV descărcat la întâmplare de pe internet.

 

 

ACROPO a publicat imediat după articolul din Replica referitor la Felicia Ancuța Dunca un CV al proaspătului său vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat, numit prin decizia prim-ministrului Nicolae Ciucă de pe 23 august 2022. Reamintim că noul vicepreședinte pesedist vine să-l înlocuiască pe liberalul Răzvan Giucă, dat afară în iunie 2022 după ce a fost prins drogat la volanul mașinii de serviciu, în București.

Din CV aflăm că tânăra fermieră Felicia Ancuța Dunca din satul Glod, comuna Strâmtura, județul Maramureș, a fost începând cu data de 16 mai 2022 și până la numirea sa la ACROPO expert la Serviciul Juridic de la Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, în subordinea Primăriei Generale a Capitalei, conduse de Nicușor Dan.

De la vânzătoare de haine, la Dan Tudorache și Mohammad Murad

Anterior, șefa studenților maramureșeni din București a fost consilier juridic la Phoenicia Express SRL a lui Mohammad Murad, începând cu 1 iunie 2021, pentru ca în perioada 15 ianuarie 2021- 16 mai 2021 să fi ocupat un post de consilier la Camera Deputaților (în speță, deputatul Daniel Tudorache, fostul primar penal PSD al Sectorului 1- n.red.).

Între 1 ianuarie 2020 și 31 decembrie 2020, Felicia Ancuța Dunca a fost consilier juridic cu delegare de atribuții pe funcția de Șef Serviciu Juridic, Proceduri, Managementul Calității la Poliția Locală Sector 1, serviciu pe care l-a condus cu normă întreagă în intervalul 1 iulie 2019- 31 decembrie 2019.

De asemenea, în perioada august 2017- septembrie 2019, a fost consilier juridic la Serviciul Contencios, Administrativ, Juridic, dar și la Direcția Investiții din Primăria Sectorului 1.

Până să ajungă în subordinea lui Dan Tudorache la Sectorul 1, actuala șefă ACROPO a fost în perioada iunie 2013- septembrie 2016 vânzătoare și apoi directoare a unui magazine de haine, Ghinea Fashion SRL.

 

 

A fost promoție la mastere: două la Dimitrie Cantemir, în același an

Potrivit aceluiași CV, Felicia din Glod și-a luat în 2019 două mastere la Universitatea Dimitrie Cantemir – unul în Drept și încă unul în Științe Administrative.

Aceeași universitate la care își lua licența în Drept în 2015, după ce, în 2010, absolvea Liceul Pedagogic Regele Ferdinand din Sighetu Marmației, la profilul Filologie.

Trecând la rubrica de competențe, Felicia Ancuța Dunca ne asigură că este mai mult decât pregătită pentru conducerea ACROPO, evidențiind abilitățile de comunicare și ”leadership - competență dobândită în urma activităților întreprinse în calitate de fondator și președinte al unei asociații studențești, a acțiunilor demarate în cadrul unităților de învățământ; precum și a funcției de conducere a Serviciului Juridic, Proceduri, Managementul Calității de la nivelul Poliției Locale Sector 1”.

Odată lămurită problema competențelor care o fac demnă de coordonarea operațiunilor petroliere offshore ale României – conducerea studenților și a treburilor juridice de la Poliția Locală Sector 1, aflăm și restul calităților sale de excepție.

 

.


Calități rare: știe să folosească Microsfot Office, Internet Explorer și Excel


Astfel, Ancuța din Strâmtura are ”capacitatea de a organiza, conduce, coordona, controla și a obține cele mai bune rezultate, de a dezvolta continuu abilitățile, abilități de mediere, negociere, obiectivitate”. Totodată, prezintă ”o bună cunoaştere a spiritului de echipă; aptitudini manageriale; abilități de comunicare; dezvoltarea spiritului persuasive; capacitate de concentrare, de analiză și sinteză; abilități de organizare și planificare; capacitate de anticipare a efectelor și consecințelor pe termen mediu și lung; orientat pe rezultate, precizie și acuratețe, elaborare strategii de lucru”.

De asemenea, fermiera care a primit locuință socială lângă Guvernul României cu o chirie de puțin peste 400 (patru sute) de lei pe lună se laudă cu o ”adaptare rapidă la noi medii de lucru, fire dinamică, bună capacitate analitică, bun strateg, negociator și mediator al conflictelor”.

În fine, cea care va supraveghea activitatea în Marea Neagră a companiilor Petrom, Romgaz și Black Sea Oil & Gas încheie în forță CV-ul, cu prezentarea competențelor și aptitudinilor sale tehnice: Microsoft Office, Internet Explorer și Excel.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce om de valoare a pierdut Politia Locala !....
1
0
Ar fi bun un razboi. Ce canale aș face eu cu din ăștia.... de fapt cred ca asa a si inceput ura comunistilor pe ... ,,acrituri” cum bine spunea Zaharia Stancu. Și vă mai întrebati de ce ajung comunistii sau nazistii la putere
4
0
Abia așteptăm razboiul sa le spintecam burtile ăstora
4
1
deci nu mai votam PNL si PSD
2
2
Știe meserie dar e cam lărguță. Plus ca nu se spala dupa primul contact si ramane malahia acolo
4
0
Acum se vede impactul acestor universitati private. Tot felul de oameni, care in mod normal n-ar avea cum sa aiba o diploma universitara sau post universitara, au acum, pe bani sau politic. Nefeicita asa, precum si haimanaua aia de la ANRE, electrician de fapt, au diplome care le perimt sa ocupe posturi de macro management.
5
0
Care v'a sa zică a trecut și pe la Arabu' prin . . . pat!
7
1
Fratilor,de unde gasiti maimutele astea tupeiste?Asta nu se pricepe nici sa rupa bilete la metrou,dar Offshore.Stii fa ce inseman offshore?Reguli offshore ai auzit?Engleza navala stii?Bai,sinteti de groaza,mai multe stie femeia de serviciu care da cu matura la GSP decit p******a asta.
11
1
Mai este una la Neamt,mare sefa inspectoare scolara,pe nume Flori,care a facut un copil cu nasul de cununie,mai marisor ca ea cu vreo 30 de ani,nimeni altul decat primul agricultor al tarii,Culita Tarata.Si culmea,tot din partea PSD este pusa doamna si mai are tupeul sa mearga pe la scoli si sa vorbeasca despre moralitate.
8
0
tineretul trebue ...incurajat,ajutat, invatat, educat etc.etc.
3
0
O recomanda randunica.
11
1
De aia pleacă copii buni în afara tarii pentru ca pe lângă asemenea specimene politice ei nu au nici o șansă să prindă un asemenea post ,de aia suntem unde suntem totul este politic nu profesionalism.
14
1
de care meserie sie ?
8
0
Nu-i Ancutza din Stramtura, e Ancuta Larguta. Si-a dat kilometrajul peste cap sa parvina de la tarancuta la secretar de stat. Asa tanara si Gheorghe...
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218