REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Surpriză! Cu cine se iubește fiica afaceristului Dorinel Turcu?!

Surpriză! Cu cine se iubește fiica afaceristului Dorinel Turcu?!

Mirela PASCAL 11 august 2023 | 00:00 10115

Alina Turcu, fiica afaceristului Dorinel Turcu, este una dintre senzațiile showbizului autohton. Supranumită „prințesa gresiei și a faianței”, Alina face furori pe internet, dar și în sufletele bărbaților. Cine credeți că o răsfaţă? Nimeni altul decât Andrei Oprea, „prințișorul BGS”, fiul patronului BGS. În cercurile înalte se vorbește că Andrei Oprea a fost iubit și de Elena Economu, fiica altui afacerist controversat din Constanța, Tudorel Economu.

Surpriza! Cu cine se iubeste fiica afaceristului Dorinel Turcu?!

Alina Turcu a locuit mulți ani în China, acolo unde a și studiat, de altfel, fiind absolventă a Universității “Sun Yat-sen” din Guangdong.

Surpriza! Cu cine se iubeste fiica afaceristului Dorinel Turcu?!

Este amatoare de vacanţe de lux, cel mai bine se simte în Dubai, acolo unde merge destul de des împreună cu familia ei, dar și în Bali. Fotografiile sale ilustrează stilul luxuriant de viaţă, are haine scumpe, de la case de modă celebre, bijuterii... tot ce vrei.

Surpriza! Cu cine se iubeste fiica afaceristului Dorinel Turcu?!

Este supranumită şi „Prinţesa gresiei şi faianţei”, deoarece tatăl ei este acţionar majoritar şi administrator la mai multe societăţi, printre care şi Orient Ceramic SRL, care se ocupă cu comercializarea de produse pentru amenajare interioară, firma cu care a pornit şi a început să se dezvolte financiar. Dar nu este singura afacere. Milionarul mai are acţiuni la Comfort Construct SRL, firmă care se ocupă cu lucrări de construcţie a clădirilor, dar şi la Progress Consulting SA, o afacere cu pompe funebre!

Cu cine se iubește Alina?!

Dorinel Turcu nu este, se pare, singurul bărbat din viața Alinei. Frumoasa brunetă se iubește cu Andrei Oprea, fiul patronului BGS, Bogdan Oprea.

Surpriza! Cu cine se iubeste fiica afaceristului Dorinel Turcu?!

Este cunoscut ca un Casanova prin București, prin prisma relațiilor pe care le-a avut. S-a iubit, printre altele, și cu prezentatoarea TV Andra Tandreș.

Surpriza! Cu cine se iubeste fiica afaceristului Dorinel Turcu?! Andrei Oprea și Andra Tandres

De altfel, prințișorul BGS pare că a avut o relație și cu Elena Economu, fiica lui Tudorel Economu. Cel puțin așa se vorbește în cercurile înalte.

Surpriza! Cu cine se iubeste fiica afaceristului Dorinel Turcu?! Elena Economu

Moștenitoarea imperiului nu este doar o fată frumoasă și „de bani gata”, este și foarte deșteaptă

Revenind la Alina Turcu, după ce a absolvit, în 2016, “Sun Yat-sen” din Guangdong, bruneta s-a înscris la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Ovidius Constanța, pe care a absolvit-o în 2019. A studiat și la London Business School, unde a făcut masterul în perioada 2019-2020. Așadar, nu doar că s-a născut cu lingura de aur în gură, ci a înzestrat-o Dumnezeu și cu un talent pe care, cu greu, îl mai regăsim la tinerii de vârsta ei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu cine vrea si cu cine poate. Viata e scurta.
0
0
unde e stirea?
1
0
Scrieti si voi aricole cum oameni destepti ,copii destepti si cu parinti simtiti ajung oameni respectabili .
3
0
mai interesanta ar fi fost o lista cu indivizii cu care nu se iubeste sau pe care i-a refuzat persoana in cauza... ha, ha, ha...
4
0
Balenuta a slabit. Nu mai are kur de calcatoreasa! Acum 11 12 ani ini era si sila sa ma uit la.ea
10
0
Tragedie! Diva a fost aruncată la gunoi pentru alta. Dat sub coadă la niște beții și aia a fost. Șprițangioaica a fost sedusă și abandonată.
8
0
Titlu si articol de tot r.ahatul! De ce ne-ar interesa relatiile intime ale unei domnisoare? Nu ati aflat si preferintele sexuale? Jenant!!!
12
0
Chiar mă interesa cu cine se ffute
13
0
Cred ca ar trebui sa va schimbați numele din Replica de Constanța în Bârfa de Constanța, cel puțin lumea nu și-ar mai irosi timpul și netul. Ce este de asa interes mare pentru orașului Constanța aceasta stire? Ziariști doar pe statul de plata sau cine știe cum mai sunteți trecut în contractul de munca!!??
13
1
Ceva rar...ce sa mai zicem. Tacsu cu cine se mai iubeste? Imbatraneste si ar trebuie sa isi ia gagica un medic ortoped de data asta
14
0
Inca o poveste cu pitzipoance si cocalari care se Fwt intre ei,sau se iubesc spuneti cum vreti ca tot aia e.
12
0
Mai stiu eu 2 din cta care o iubesc cand vor ei
16
0
Mai bine decat multe profesioniste
12
1
si d***a se iubeste cu cineva si nu ma doare capul!
13
0
asta este ziar de ......
10
0
Bine ca iubitul nu i de varsta lui ta-su mare!!!! Aproape !!!!
20
0
Wouuu, asta da stire! Chiar ne interesa cine cu cine se foote. Altceba nu ne intereseaza, doar can can. Ca creste pretul la paine si la combustibil, nu je intereseaza.
24
0
chiar trebuia să știm ce haine are
22
0
acum ca stim cu cine, oare unde se iubeste ea mai mult?
23
0
Era mai interesant sa ne spuneti cu cine din firma se iubeste Dorinel
26
1
cine s astia?
20
0
La curr, o ia la curr, că pe toate le știți? Muiee face fără mâini??
23
3
Ma bufneste rasul. Dar ma abtin.
27
3
Maca
29
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272