REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
9.3° Constanța Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

SURPRIZĂ! După o serie de accidente, au RĂSĂRIT indicatoarele rutiere în Cumpăna

SURPRIZĂ! După o serie de accidente, au RĂSĂRIT indicatoarele rutiere în Cumpăna

Replica API 25 octombrie 2018 | 23:53 304

Cotidianul Replica a adus în atenția opiniei publice situația legată de o zonă din localitatea Cumpăna, acolo unde, cel puțin în ultima perioadă, au fost înregistrate mai multe accidente rutiere. Șoferii au precizat că lipsesc indicatoarele rutiere cu semnificația ”Oprire” și ”Cedează trecerea”, aceasta fiind principala cauză generatoare. Ulterior, surpriză!, au răsărit indicatoarele!

S-a lucrat de zor în după amiaza de miercuri, 24 octombrie, în localitatea Cumpăna! Este vorba despre străduțele care se intersectează cu Strajei, acolo unde au avut loc mai multe accidente rutiere, unul chiar în dimineața de miercuri. După ce informația a fost făcută publică, muncitorii au și apărut în zonă și s-au apucat să monteze indicatoarele rutiere cu semnificația "Oprire", iar pe strada Lebedelor cu semnificația ”Cedează trecerea”.

Participanții la trafic au precizat că pe unele străduțe au existat, dar au fost scoase când au fost refăcute trotuarele, pe când pe altele nu au existat niciodată, între ele aflându-se și strada Lebedelor. Amintim că, pe 24 octombrie, în jurul orei 9.45, șoferul unei autoutilitare care rula pe strada Lebedelor, dinspre Bujorilor către Strajei, ajungând la intersecție cu aceasta, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un autotursim marca Ford. Din fericire nu au fost victime.

De asemenea, săptămâna trecută, o șoferiță de 21 de ani a condus un autoturism pe strada Brândușei și, la intersecția cu strada Strajei, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o altă femeie, in vârstă de 44 ani. Așa cum este precizat mai sus, martorii de la fața locului au susținut că, din cauza lipsei indicatorului rutier se produc astfel de accidente. Acum nu mai este cazul întrucât problema s-a rezolvat.

Loredana MIHAI, Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este mai deontologic sa verificati informatile inainte sa le publicati. Autoutilitara avea prioritate si nu autoturismul, in comformitate cu regulamentul rutier - prioritate de dreapta. Este de laudat ca autoritatile locale au reactionat si au montat semne de reglementare rutiera.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407