REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Surpriză la alegerile interne de la PNL Năvodari!

Surpriză la alegerile interne de la PNL Năvodari!

Replica API 31 martie 2017 | 19:42 470

Marilena Dragnea

Surpriză de proporţii la alegerile interne de la PNL Năvodari! După acuzaţii şi tensiuni care păreau că duc spre un anumit deznodământ în privinţa preşedintelui organizaţiei... lovitură de teatru! Marilena Dragnea nu este preşedinte al organizaţiei PNL Năvodari, deşi consilierul Ştefan Gălbău sugera că "s-au tras sforile în acest sens".

Ştefan Gălbău şi-a retras candidatura pentru preşedinţia PNL Năvodari şi... culmea!, acelaşi lucru l-a făcut şi Marilena Dragnea. Cum de a luat această decizie, momentan rămâne un mister, cert este că s-a creat astfle "pârtie" pentru a treia persoană: Silviu Calafus. Acesta a devenit preşedinte al PNL Năvodari.

Silviu Calafus

Silviu Calafus este angajat al Pheonicia Resort şi este fratele cunoscutului avocat Sorin Calafus.

"Domnul Calafus este un om de calitate, bine pregătit profesional, iar împreună vom repune organizaţia pe linia de plutire. O vom reorganiza şi vom face în aşa fel încât să aducem rezultate PNL-ului", a declarat Ştefan Gălbău.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricum nu va avea viitor PNL navodari Pentru ca toti se lacomesc si vor sa ajunga sus fara investitie
0
0
Ia-o la Manuela .Ce credeai tato ca iti merge la nesfarsit
1
0
Ha, ha, la o adunatura de ageamii, de tzepari si de borfasi trebuia sa fie sef un Ca-la-fiiss..La asa bashinoshi,asa Ca-la fiiss..Poate tzeparii aia de la Constanta il vor alege pe Ca-la-cuur, ori pe fratele lu' Ca-la-fiiss..Niste caccanari ce umbla cu..tzeapa !!
5
1
Bravo voua Navodari..Jos dragomir si clica lui.. ce cauta aceasta cucoana ce nu avea nimic a face cu PNL. Jos clanul dragomir..
3
0
asa se intampla cand candidezi singura si ......ajungi pe locul doi!
4
0
Nu e nici o surpriza,acest lucru se stia mai de mult,Dragomir a fost chemat la sultan si asa s a facut cu a dorit preamaritul
1
0
cala-pus,,,cala-pus..cu chitanogu.
2
0
Un judet intreg ii multumescte unui orasel...Placerea a fost de partea noastra!
4
0
In sfarsit Doamna Manuela a luat Laba d pe Pnl Navodari....la kkt cu tine...vroiai primarita dar u nu stii inca pe ce lume te afli
5
0
Acum pot sa vand tigari in tot navodariu . Matei se duce la puscarie si gata
6
0
pai la foenicia e sefi fratii de mafie ai marilenei, e ca si cum a iesit ea , calafus asta e doar curier si cuier mai bine il punea pe baietu ala dumitrescu ca e destul de istet sa taca din gura cand trebuie, poate data viitoare!
6
0
Bravo lor! au recunoscut ca nu sunt in stare si si-au dat demisia. Sper sa nu se sinucida tocmai ca sa vada cata treaba buna poate face Dl Calafus!
7
1
Bravo Navodari !! Jos dictatura lui dragomir...jos, jos..
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367