REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Surpriză! Laura Codruța Kovesi, măsurată în sondaje. E pe locul 2, după Geoană!

Surpriză! Laura Codruța Kovesi, măsurată în sondaje. E pe locul 2, după Geoană!

Mirela PASCAL 10 decembrie 2023 | 00:00 4211

Sondaje recente o plasează pe Diana Șoșoacă mai sus decât George Simion în ceea ce privește încrederea în politicieni. Sondajul arată politicienii în care românii au cea mai mare încredere. Boc, cu șase locuri în fața lui Iohannis. Măsurată a fost Laura Codruța Kovesi.

Surpriza! Laura Codruta Kovesi, masurata in sondaje. E pe locul 2, dupa Geoana!

Mircea Geoană s-ar bucura de cea mai mare încredere, conform ultimului sondaj INSCOP, cu 36,3%. Este urmat de singura personalitate din listă care nu se află în politică, Laura Codruța Kovesi, care este și mai puțin cunoscută.

Surpriza! Laura Codruta Kovesi, masurata in sondaje. E pe locul 2, dupa Geoana!Laura Codruța Kovesi

Emil Boc este surpriza de pe locul al treilea, cu 32,4%. Ei sunt urmați de liderul PSD, Marcel Ciolacu, Diana Șoșoacă, liderul unui nou partid pe scena politică, SOS, dar și Gabriela Firea care s-a reîntors la conducerea PSD după suspendarea din partid și ar fi viitorul candidat social-democrat pentru Primăria Capitalei. Marcel Ciolacu afirma că nu se erijează de acum drept candidatul PSD la prezidențiale, urmând a fi un vot în partid, potrivit dcnews.ro.

Sondajul a fost realizat la comanda news.ro, în perioada 20 – 27 noiembrie 2023, pe 1100 de persoane. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai draga Mihaela, uite unde erea Presedintele lubenitelor, pretinul lui Vantu. Il spulbera Codruta, in trei minute.
2
1
UN OM PREGATIT, CU STOFA DE PRESEDINTE NU CA GOLANUL DE BASESCU CARE A FURAT VIITORUL ROMANIEI! VATAM GEOANA PTR.ROMANIA!
1
5
Sondajele nu exista,nu se fac....Nu puneti botul.
3
1
Acolo unde stau banii recuperati de Kovesi, acolo sa-i stea si procentele.
4
3
mai scutiti-ne cu sondajele de doi lei
5
3
Ar merita CRISTIAN DIACONESCU,un expert in politica externa si cu mult bunsimt.
5
7
Molt mai moolta moooie
5
5
Haha iohanus 16% ! Turistul de lux nu mai are nici 5% , se vede din avion ca e o p******a de sondaj
4
4
Vrajeala ieftina cine il mai voteaza pe prostanac, astia cu sondajele trebuie amendati pentru banii primiti sa faca reclama la niste relicve
4
3
Viitorul presedinte va fi pus de cine are interese,nu de poporul votant. Cum asta? Oferta va fi astfel incat cel mai putin rau dintre rai sa fie ales ca de obicei,prin manipularea mintilor si asa vai de lume. Ca si cum ai alege intre sa fii spanzurat sau impuscat. Varianta sa fii lasat in viata nu exista. Cat despre sondaje,multi raspund si la misto,ori asa ca sa placa celui ce intreaba,ca sa fie lasat naibi in pace cu intrebarile.
10
1
Nici zece la suta. Atata ura asupra unui om n-a mai existat de la Basescu incoace.
8
1
Acum 4 ani parca un politician ne spunea ca viitorul presedinte va fi Laura.....stia el ceva de programarile celor de AFARA cumva???? Ma mut in Congo daca iese asta
10
6
Nu am mai fost să votez din 1996. Acum o votez pe Kovesi numai să nu câștige p***tănacul, Mihaela dragostea mea. Pentru europarlamentare, locale sau generale/parlament, nu mă duc să votez. Pentru mine toți sunt niște jigodii ordinare. Voi toți care v-ați dus de fiecare dată să votați, nu ați rezolvat nimic. Hoția și sărăcia s-au amplificat, iar ei s-au îmbogățit. După ce îi votezi, devi sluga lor.
10
24
Astia cu sondajele ar trebui verificati de cei de la protectia consumatorului pentru ca fac publicitate falsa unor produse.Amendati.
14
3
Daca nu va suparati, ce i-a masurat lui Luluta?! Interiorul sau exteriorul.
10
1
Daca nu va suparati, ce i-a masurat lui Luluta?!
9
2
Kodruta a stat in ultimii ani in afara r*mâniei și are tupeu sa candideze? Nu stie nimic și nici nu știe ce este in r*mânia. Mai venise una din America în urmă cu ceva ani ca sa candideze. Kodruta sa stea unde este. Nu e bună de nimic.
16
14
Vine Aur la putere si vedeti voi!!
11
17
Scăpăm de nemțălău și punem unguroaica! Mare k*t realizăm!
16
14
votam Codruta!
11
21
Codruța,curaj.Fa ne tuturor un bine și candidează . Cu atâta forță de muncă formată din ce vei găsi, construim încă 2,chiar trei canale,din nord până la Marea Neagră. Ești speranța ultimă și corecta.
11
20
In afara de MARCEL CIOLACU MALACU
17
6
Nomber one Codruța la ca c at
12
13
No 1. LAURA CODRUTA...
13
19
Luaț- o prin guriță și mestecati-o frumos
10
4
daca candideaza, Codruta spulbera din primul tur nulitatile celorlalte partide.
13
26
Ne pisam pe el de sondaj, AUR este pe primul loc, votam la alegeri.
35
25
Inca o basina de strut adica ceva mare fara miros. Toate sunt aruncate preelectoral de sondaje platite sa minta. Cum sa conduca Codruta o tara, ce o recomanda? Nu stie nimic despre strategii de tara, de securitate, afaceri externe si nici macar nu are oratoria hotilor de politicieni care stiu sa promita si sa minta frumos. O vedeti la mitinguri electorale, ce sa promita in afara ca-i baga pe toti la puscarie. Povesti vanatoresti ca sa puna botul fraierii.
22
6
a fost in america intre altii si nu i-a ajutat cu nimic la urne se decide totul in urma valului de minciuni promisiuni si manipulari cu care ne vor intoxica toti se pare ca retelele sociale vor atarna mai greu ca niciodata dar si numarul celor care vor vota va fi foarte important ptr ca daca de ex nu ies jumatate ...
15
4
Esti Putinist
4
11
Geoana va lua presedentia ….o sa vedeti .
13
13
Se pare ca deja avem un nou presedinte ales de catre americani. Ce rost mai are mascarada alegerilor? Dupa 33 de ani de la locitura de stat oamenii nu inteleg ca totul e o mascarada concertata pentru distrugerea poporului roman si aducerea unor natii conlocuitoare
24
12
22 si escrocul de simion 20 ? sa speram ca sunt greseli ca altfel am pus-o kovesi a zis ca nu candideaza si se pare ca asa ramane geoana fara un partid nu are sanse iar psd nu pare sa-l vrea in ruptul capului in concluzie ... intentia de vot e totusi diferita de incredere si vor conta si partidele din spatele lor
12
3
Poate vine după mine...deocamdată este pe locul 22.
10
2
Hahaha
8
5

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436