REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

SURSE. Luminița Vlădescu, propunerea PENIBILĂ a PSD pentru secretar de stat la Mediu

SURSE. Luminița Vlădescu, propunerea PENIBILĂ a PSD pentru secretar de stat la Mediu

Replica API 28 ianuarie 2022 | 23:57 10494

După nominalizarea ”specialistei” Marilena Dragnea în funcția de subprefect al județului Constanța, PSD Constanța a dat o nouă lovitură de imagine formațiunii social democrate de la malul mării. A propus-o pe Luminița Vlădescu pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului. În contextul în care Constanța are specialiști în Mediu, Stroe a uns-o la suflet pe Vlădescu cu o poziție la care nu a visat vreodată și nici măcar nu îndrăznea s-o facă. Dar ce o recomandă pe Vlădescu pentru această funcție importantă? Nimic și vă și argumentăm!

Luminița Vlădescu

PSD Constanța a prins un post de secretar de stat la Ministerul Mediului!

La nivelul Organizației județene a PSD Constanța au avut loc discuții și s-a stabilit că trebuie făcută o propunere pertinentă, în persoana unui specialist care cunoaște foarte bine mediul, mai ales că social democrații nu duc lipsă de oameni pregătiți în acest domeniu. Zis și făcut numai că, spre stupoarea tuturor, PSD Constanța a trimis la București propunerea pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului în persoana Luminiței Vlădescu. O surpriză deloc plăcută pentru social democrații descuiați la minte și realiști, conștienți de faptul că este o nominalizare penibilă pentru un post atât de mare și cu pretenții.

De la CFR și consilier credite la Ministerul Mediului, secretar de stat

Am fost curioși să aflăm de ce a dat PSD Constanța fuguța în brațele Luminiței Vlădescu, când avea la îndemână resursă umană pregătită pentru o astfel de poziție, așa că i-am luat la puricat CV-ul.

click pe poză; CV-ul Luminiței Vlădescu

În afară de faptul că fost viceprimar la Medgidia... cu cântec, dacă stăm să ne amintim scandalurile pe care le-a iscat după ce și-a pierdut funcția, pe Luminița Vlădescu nu o recomandă nimic pentru Mediu.

click pe poză; CV-ul Luminiței Vlădescu

A lucrat la CFR Constanța, Secția Linii Medgidia, a fost consilier de credite și șef de secție, dar și contabil. Despre Mediu și problemele din acest sector, Vlădescu nu știe nimic, decât ce a auzit la televizor și în presa scrisă.

Atunci, de ce o fi ales PSD Constanța să meargă la braț cu un om nepregătit? Pentru că este acel profil de politician care acceptă să fie manipulat și condus, ca să rămână sus?!

Acestea fiind spuse, cu subprefectul Marilena Dragnea în stânga și cu secretarul de stat Luminița Vlădescu în dreapta, mai lipsește ca Felix Stroe să-i găsească și veșnicei primărițe de la Cumpăna, Mariana Gâju, o funcție în Guvern, să fie tabloul complet! Iar, cu astfel de numiri, să nu ne mai întrebăm de ce merg lucrurile prost în România!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
decat aur mai bine orice altceva chair si pds
0
1
Un articol corect!
0
3
Asa a vandut si apa din medgidia lui stroe de aici pleaca tot vrea mai sus ca sub birou sau tabacit genunchii
6
1
L ai uitat pe presura cel mai mare lingau imi vine sa borasc
5
0
Gaju e jupana, ii pune bijboasca pe ochi lui str oe cand vrea ea.
6
0
nu va suparati daca cunoasteti frizerita ,manichiurista , angajez urgent , precedenta sa facut secretar de sat pardon stat
13
0
asa, ii vine apa la moara lui Simion din cauza unor neica nimeni. hai AUR usor usor iti fac partie
18
3
Luminita a distrus organizatia Medgidia si acum trebuie rasplatita.Din 40 % ea adus organizatia medgidia la 15%.O f buna realizare.A indepartat pe toti colegii care faceau treaba si a adus persoane de care zicea ca sunt oportunisti.Asa ca .... merita sa fie pusa in functie .
30
4
Comunistii tot comunisti ramin.
25
5
Cauta Cosmin Stroe newsweek pe google, afacerile lui stroe
29
3
Se premiaza ratatii care au pierdut alegerile. Vladeasca a pierdut primaria Medgidia, traseista Dragnea, Stroe care a pierdut cjc si s-a pus mot la sena. Pe mana lor 5 procente va luat PSD la Cta la urm alegeri
50
6
Numai nisti oameni mici ca pasaricile pot manca atat kkt.
13
21
unde au fost pana acum si cu ce s-au remarcat specialistii aia de mediu de care pomeniti in articol?
22
4
LA APA AVEA STROE NUMAI DOBITOCI- SERBANESCU, NAN, DRAGOMIR......
33
4
Daca esti din Cumpana sigur nu stii sa citesti.....erea vb de numirea lu Gaju in guvern
15
1
Asta face Stro3, pune doar oameni competenti , adica aia care nu au nimic in cap dar ascilta de el, sa nu zica cineva ceva rau de el si familia lui
47
5
functiile trecute in Cv...vi se par chiar-nimic ? nu ma intereseaza evolutia politica a dansei-
18
19
Cine sunteti voi sa contestati alegerea locuilorilor din Cumpana?
11
24
Daca tot nu este saptamana sa nu ii pomeniti numele, vesnica primarita de la Cumpana a zis sa ii sugeti ciorapii aia pe care ii poarta in zilele de audiente
18
24
BAI REPLICA DAR NICULESCU CE COMPETENTE AVEA PTR A FI SECRETAR DE STAT LA ENERGIE? SI CE FACE ACOLO CA L-AM VAZUT LA DIGI TV UNDE SE BALBAIA SI EZITA LA TOATE INTREBARILE CARE I SE PUNEAU!
49
1
Este superba
15
23
Luminita Vladescu este o persoana remarcabila , o profesionista in domeniu si merita cu prisosinta un asemenea post. Cu siguranta , un minister are de rezolvat si chestiuni economice-financiare . Luminita Vladescu este UN OM INTRE OAMENI !
17
73
La mediu-ul descreieratilor mai bine
18
9
Dar propunerea lui Niculescj si a lui Drumea, cum a fost, Replica?
43
3
Rautati inutile. Luminita e pesedista si merita sa fie sefa.
15
65

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272