REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

SURSE: PSD îl PREGĂTEȘTE pe TEȘELEANU pentru PREFECT de CONSTANȚA!

SURSE: PSD îl PREGĂTEȘTE pe TEȘELEANU pentru PREFECT de CONSTANȚA!

Replica API 12 noiembrie 2021 | 08:44 10816

Posibila alianță între PNL și PSD a venit ca o gură de oxigen pentru social democrații din Constanța, care și-au pierdut din ”farmecele” politice, după eșecul de la alegerile locale. De ce spunem asta? Este foarte simplu. Dacă USL reînvie, atunci PSD ar recăpăta putere pe meleagurile constănțene, ce-i drept, nu atât de multă cât a avut odată, dar este un început. Iar, dacă la nivel central se fac pregătiri pentru viitorul Guvern, din care social democrații își doresc cu ardoare să facă parte, la Constanța lucrurile sunt ceva mai clare. PSD s-ar alege cu postul de prefect, iar Felix Stroe, disperat să redevină l'ombelico del mondo la Constanța, și-a suflecat, deja, mânecile și l-a găsit pe cel care ar urma să-i ia locul lui Silviu Coșa. Este vorba despre George Teșeleanu, soțul deputatei PSD Cristina Dumitrache și ginerele președintelui interimar al Organizației Municipale a PSD Constanța, Ion Dumitrache.

George Teșeleanu

În PSD se poartă, de câteva zile, negocieri pe toate planurile pentru formarea noului Guvern, alături de PNL și UDMR. Își împart funcții, negociază ministere, prefecturi, șamd. După ce s-au spurcat ca la ușa cortului, ani de zile, și după lupte seculare ale liberalilor de a scăpa de ”ciuma roșie”, iată că PNL, văzându-se fără vreo cale de ieșire din criză, se întoarce cu brațele deschise către PSD, pentru a forma o nouă alianță în vederea constituirii noului Guvern. Iar PSD, sub masca grijii față cetățeni și de țărișoara noastră, a acceptat, din lăcomie politică și din dorința de a simți din nou puterea.

Dacă lanțul de iubire dintre PNL și PSD se va lega, din nou, lucrurile vor sta în felul următor: PSD se va alege, pe lângă președinția Camerei Deputaților, a unui post de vicepremier și jumătate din ministere, mai mulți secretari de stat și deconcentrate, și cu funcția de prefect, acolo unde liberalii au primar și președinte de Consiliu Județean.

Felix Stroe

Aceasta a fost una dintre condițiile impuse de social democrați, liberalilor: unde PNL are Primăria și Consiliul Județean, PSD primește postul de prefect și invers.

Cum la Constanța liberalii au și președinte CJ și Primăria, Stroe a vrut să împuște doi iepuri dintr-o lovitură, și anume: să impună candidatul perfect pentru postul de prefect al județului Constanța și, în același timp, să pregătească și un candidat din ”familie„ pentru funcția de primar al municipiului, pentru 2024.

George Teșeleanu, candidatul perfect pentru postul de prefect al județului Constanța și pentru Primăria Constanța

Pentru cei care nu știu, George Teșeleanu este soțul deputatei PSD Cristina Dumitrache și ginerele lui Ion Dumitrache, președintele interimar al Organizației Municipale a PSD Constanța.

Ion Dumitrache

Însă, Teșeleanu ar fi mai mult decât, probabil, viitorul prefect al Constanței, ci și candidat la alegerile din 2024, pentru funcția de primar al municipiului Constanța. După ce PSD Constanța a pierdut alegerile locale pe linie, atât la Primăria Constanța, cât și la Consiliul Județean, pe mâna lui Stroe și a lui Decebal Făgădău, liderii organizației județene nu vor să se mai frigă și scot din joben un candidat al cărui palmares profesional este mai mult decât onorabil.

Cristina Dumitrache

George Teşeleanu are o carieră de peste trei decenii în mediul privat, fiind manager în industrie şi consultant în afaceri şi management atât în România, cât şi în Italia. Teşeleanu are de asemenea o semnificativă activitate universitară şi de cercetare, predând cursuri şi susţinând comunicări ştiinţifice la universităţi din România, din Italia şi fiind autor sau coautor al unor cărţi, manuale şi monografii. George Teşeleanu a fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Judo în perioada 2014-2017. Este președintele Clubului Sportiv Pantheon Constanța, a fost consul onorific al României la Ancona în perioada 2009-2012 și este membru titular al Academiei de Ştiințe Tehnice din România.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Afara vopsit gardul
0
0
PSD noi votam PSD.
2
2
Florin Gheorghe primar
1
4
Ce studii are
1
2
Dad Florin Gheorghe nu ar fi mai potrivit pentru primaria Constantei din partea psd-ului?
2
7
Liniste ca va da afara din PNL !
14
3
Da cum sa votezi asa ceva?!?!
13
4
BAI FRATE, NU MAI SCAPAM ODATA DE PSD-UL ASTA ? SA LE DAU LA TRAMBITZA !
21
13
macar sa dispara pnl definitiv..
26
9
Dl teseleanu arata ca o statuie plina de mandrie ,caracter uman zero
40
6
Comentarii despre Stroe, ca de obicei
31
3
Stroe , Dumitrache , Moga , Babus , Visan ???????? Escroci, golani , manglitori !!!!
57
8
Psd la Constanta e vandut!
41
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468