REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SUSPECTUL în cazul ODIOASEI CRIME de la CERNAVODĂ a fost PRINS!

SUSPECTUL în cazul ODIOASEI CRIME de la CERNAVODĂ a fost PRINS!

Replica API 8 aprilie 2021 | 17:20 16113

O tragedie fără margini a zguduit comunitatea din Cernavodă și Medgidia, joi, 8 aprilie. O femeie a fost descoperită decedată în casă (apartament situat la etajul 1 al unui bloc din Cernavodă), parțial dezbrăcată, cu mâinile legate la spate și cu un căluș (se pare că ar fi o pereche de șosete) în gură. Aceasta prezenta urme de strangulare. Oamenii legii au și declanșat cercetările, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, iar suspectul a fost, potrivit informațiilor noastre, identificat și depistat, fiind condus la audieri.

Alarma s-a dat în dimineața zilei de joi, 8 aprilie, în jurul orei 09.00, prin apel unic la 112. Mai exact, pompierii constănțeni au fost solicitati să intervină pentru deblocarea unei uși în Cernavodă.

La fata locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare, și, de asemenea, în sprijin a intervenit o ambulanță SAJ. Sosiți la fața locului, pompierii au deblocat usa cu mijloacele din dotare și în casă a fost găsită o persoană de sex feminin, în vârstă de 52 de ani, care a fost declarata decedată.

Video:

Ce se întâmplase, de fapt?

Victima este Cristina Palu, profesoară la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, din Medgidia. Aceasta locuia singură în Cernavodă, iar vecinii susțin că nu au văzut-o niciodată cu vreun bărbat.

Apartamentul în care a fost găsită se află la etajul 1. Cea care a sunat la 112 a fost sora femeii, care o sunase. Speriată că nu i-a răspuns la telefon a mers la fața locului. Nu a putut intra în casă, așa că a sunat la 112. Se pare că ușa era încuiată pe exterior, iar în broască s-ar fi aflat o cheie ruptă.

Citește și: Cine este femeia UCISĂ la Cernavodă! Era PROFESOARĂ la Medgidia

”Era psiholog. Nu avea probleme. Era un om extraordinar, respectat de colegi și elevi. Suntem șocați de aflarea veștii morții, dar suntem șocați și de modul în care a murit. Am discutat cu ea în perioada sărbătorilor pascale, ea fiind catolică. Nu ne-a dat de înțeles că ar avea probleme”, a declarat, pentru Replica, directorul liceului la care preda victima, Elena Nechita.

Oamenii legii au declanșat cercetările, iar suspectul a fost depistat, potrivit informațiilor noastre.

Citește și: Femeie găsită DECEDATĂ în casă, cu mâinile LEGATE, la CERNAVODĂ

Mesaje de condoleanțe

Colegii Cristinei Palu au rămas șocați la aflarea veștii.

DETALII DESPRE FILMUL CRIMEI AICI: CRIMINALUL de la CERNAVODĂ spune că a vrut să se SINUCIDĂ! Declarațiile șefului Parchetului Tribunalului! VIDEO

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
din psiholog respectat a ajuns ca Harley Quinn. rip
1
8
Sora victimei stie mai multe lucruri, investigati mai mult
2
12
e necunoscut!
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218