REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Tabără de nomazi ridicată abuziv în zona Far, DEZAFECTATĂ

Tabără de nomazi ridicată abuziv în zona Far, DEZAFECTATĂ

Replica API 2 aprilie 2020 | 17:17 4623

Un adăpost improvizat a fost dezafectat în această dimineață de polițiștii locali constănțeni. Oamenii legii au primit mai multe sesizări de la cetățenii care locuiesc în zona Far despre o tabără de nomazi ridicată abuziv în vecinătate.

Agenții au identificat astăzi 11 persoane (6 minori și 5 adulți) pe care i-au predat Secției 5 de Poliție Constanța. Cei 5 adulți au fost sancționați pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3 din 24.03.2020.

Tabăra improvizată a fost dezafectată cu ajutorul firmei de salubrizare și zona a fost ulterior igienizată.

Cele 11 persoane vor fi preluate de Serviciul de Asistență Socială din localitatea Cobadin, localitate din care proveneau. Urmează să primească tot sprijinul din partea acestora.

Ordonanța Militară nr.3 prevede că, în contextul actual, autoritățile administrației publice locale au obligația să asigure adăpostirea și îngrijirea persoanelor fără adăpost.

Precizăm că acţiunea s-a desfăşurat după ce Replica a făcut publice scandalurile din zonă cauzate de cei care locuiau în tabere dezafectate.

Citeşte şi:

VESTUL SĂLBATIC din zona Far: romi cu bâte pe străzi, SCANDALURI și mașini VANDALIZATE!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu imputitii sunt de vine ci nemernicii care le iau spararea si ii protejeaza. Ar trebui sa plateasca pt toate furturile jegosilor.
0
0
Esti varza.De ce nu ii iei acasa?
3
0
sa va ia dracu de rasisti imputiti ,de parca ei nu sunt tot oameni.sunteti mai rai decat animalele.de aia natura asta reactioneaza si va da virusi..ca sunteti o infectie pentru planeta.Sa dea Dumnezeu sa ajungeti si voi la fel
2
5
Daca tot sunt nomazi, nu pot sa plece din tara noastra ?
14
1
S-au mutat deja pe Valea Portului , unde de obicei se aduna la furat si dat foc la cauciucuri.... Valea asta putea fi o zona de promenada , un parc.....
16
1
BRAVO REPLICA !!! DACA ASTA E SOLUTIA ... SA SCAPAM DE EI DIN CONSTANTA ... RUGAM PRESA ... DIN CONSTANTA ... SA FACA VERIFICARI ... TINAND CONT DE FAPTUL CA IN MOMENTUL DE FATA... LUCRURILE GENU SUNT FOARTE VIZIBILE ... SA ANUNTE ORGANELE ABILITATE SA FACA CURATENIE !!! RUGAM PE ACEASTA CALE ... SA SE SCOATA ARMATA SI IN CONSTANTA ... CA E PLIN DE CARDURI DE INNARIPATE CARE NU RESPECTA LEGEA ... A IESIT TOATA SARACIA LA IVEALA IN CONSTANTA !!!
12
1
Sa ii duca la HCoanda
3
3
Neamuri de-ale mele!
5
1
De ce au foat sanctionati? Ordonanta spune sa nu iesi din casa. Dar ei sunt nomazi si nu au casa
15
5
De unde vin hoardele astea de nomazi ? Nu s-au mai terminat din preistorie si pana azi ? Nu s-au stabilit si astia undeva ? Trebuie sa umble cu caruta si cu cortul dupa ei ? Ce amenda sa le dai la bivoli ? O vor plati la pastele cailor.
23
0
Iata diaspora s-a intors acasa. Ludovic si PNL au facut un program bun de guvernare cu caCatzu.
20
17

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212