REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Talpeş, prezent la şedinţa în care a fost votată supraimpozitarea lui cu 500%. Ce a putut comenta Făgădău!

Talpeş, prezent la şedinţa în care a fost votată supraimpozitarea lui cu 500%. Ce a putut comenta Făgădău!

Replica API 24 martie 2018 | 00:00 1142

Pe ordinea de zi a şedinţei de vineri a Consiliului Local Municipal s-au aflat mai multe proiecte de hotărâre privind supraimpozitarea proprietarilor unor clădiri lăsate în paragină. Înainte ca aleşii municipali să înceapă dezbaterea, unul dintre proprietarii unui imobil vizat de suprataxare, cu 500%, a luat cuvântul. Este vorba despre George Giuliano Talpeş, care a ţinut să precizeze că a depus toate actele necesare pentru a renova clădirea, însă municipalitatea nu a emis în timp util documentele. Având în vedere aceste elemente, Talpeş a solicitat ca punctul 76 de pe ordinea de zi - care îl viza - să fie retras.

Evident, proiectul nu a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței de vineri, însă primarul Decebal Făgădău a făcut câteva precizări cu privire la supraimpozitarea imobilului respectivului. Mai exact, acesta a spus că taxarea se va face începând cu 1 ianuarie 2019, iar dacă până la data de 31 decembrie acesta va porni lucările de reconsolidare, reconstrucție, renovare, acest proiect de hotărâre va fi anulat.

După ce Talpeş a părăsit sala, edilul a mai comentat şi faptul că dacă „Giuliano, colegul de partid” avea probleme, putea să îi comunice.

Mai multe detalii despre imobilul lui Talpeş:

https://www.replicaonline.ro/familia-talpes-ii-da-peste-nas-lui-fagadau-noi-avem-in-plan-renovarea-cladirii-primaria-nu-a-fost-in-stare-sa-emita-certificatul-de-urbanism-349093/

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Constanta voastra e prostia, da! Din 2000 votati coruptii. Constanteni, va meritati soarta.
1
0
Psd coruptie hotie ordinari drwgnea la puscarie
0
0
Legea nu este pentru toti la fel? ce treaba are ca e coleg de partid ? Daca ii spunea, rezolva altfel? Iar obligatia de a plati intra in vigoare de cand a fost instiintat. Asta e vrajeala pentru prosti.
1
0
DRAGA DNA O POTI MOZOLI IN RECT TU TU SI MAMATA.NU DE ALTA DAR CRED SA FIE OK ASA SI SA PROVOCI PLACERE SCIRBA DEJA AI PROVOCAT.
5
2
Sa se verifice cum fam Talpes care facea contrabanda tigari cu Radu Mazare si Nicusor Constantinescu-prin firmele Conpress si Vega a primit Cinema Tomis,vila pe str Cuza Voda fost Chei linga DIGI,patinoiarele etc etc.DNA ce face?
13
3
Un smecheras care se crede priceput la toate,dar saracu n-a construit nimic in viata lui.Banii i-a facut cu partidul unic in care e si inscris.Umbla prin oras si unde vede o cladire nelocuita pune un lacat si se chinuie sa-i faca acte de proprietate.
18
2
Vrajeala de gara, Giuliano Talpes este scula PSD-ului, din cate imi aduc aminte parca era si chirias ANL, iar casa respectiva o are de catiba ani buni, pana acuma ce a facut??
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218