REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tânăr din Constanța, HUIDUIT de protestatari: „Să vă fie rușine! Suntem în război! Oamenii ăia se luptă să vă facă bine!“ VIDEO

Tânăr din Constanța, HUIDUIT de protestatari: „Să vă fie rușine! Suntem în război! Oamenii ăia se luptă să vă facă bine!“ VIDEO

Replica API 31 martie 2021 | 23:51 31316

Protestele au împărțit țara în două: pe de o parte, tinerii care ies să-și strigă nemulțumirile, pe de altă parte cei care sunt convinși că măsurile sunt mai mult decât benefice pentru sănătatea națională. Printre cei care se încadrează în cea de-a doua categorie se află și un tânăr din Constanța, îndurerat, al cărui tată a fost răpus de COVID în urmă cu câteva zile, și care înțelege, cel mai bine, ce înseamnă lupta pentru viață cu temutul virus. Acesta a ieșit la geam, în timp ce prin fața lui defilau protestatarii, urlând cu toată ființa lui și cu vocea gâtuită de lacrimi către aceștia: ”Nu vă este rușine! Este război!”

Iată cum striga tânărul!

”Unde protestați așa?! Să intrați la secție, Boli Infecțioase, la ATI, să vedeți ce înseamnă oameni cu COVID acolo! Nu mai protestați așa. E război, nu vă dați seama?! Pentru ce protestați?! Nu vă dați seama? A murit tata de COVID acum două zile și voi protestați? Să vă fie rușine! Oamenii ăia, la Infecțioase, se luptă să vă facă bine! Să nu ajungeți acolo!”, a strigat tânărul, în timp ce era huiduit de protestatari.

Video:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sosocii au turbat, anuntati hingherii sa-i adune. Sunt un pericol. La mititica cu ei.
1
1
11 27 Ce-mi doresti tu mie sa ai parte tu cu ma-ta secatura, care te-a cacat si neamului tau. Capitan sau ce cacat este trebuie sa-i faci idioti? Cata minte are maimuta urlatoare capitanul pulii? La cata minte.. pula proasta asta a pus botul ce i-au spus medicii. Sa iasa sa spuna toate bolile din certificatul de deces.Cand a fost la un consult? De un an de zile nu avem acces la investigatii,internari in spitale.Au redus numarul de paturi pe sectii.Vom muri mai repede de boli cronice netratate. In Anglia mor 20 la noi peste 100 zilnic. De ce? In alte tari Spania sunt concerte.La noi? Muie.
6
11
Guvernul, erorile in halate albe - regizori, noi doar actori pe scena lor! Etnie e problema? Pregatirea profesionala e problema? Sau ignoranta si felul nostru egoist de a ne judeca unii pe altii? Trezirea oameni buni ca prin astfel de vorbe, de judecati particulare nu faceti decat jocul lor.. Drepturile ne sunt incalcate, rudele executate, stati in casa asteptati sa va vina randul
4
9
si tu o sa mori la fel de prost ca tactu ba!
6
24
Pandemia mai devreme sau mai tarziu va trece... din pacate pandemia de prostie va dura pana la sfarsitul veacurilor!
20
1
Asta e om din sistem pus sa zica ca na 2 tabere asta e pus
14
18
Fara Dumnezeu omul este un biet animal care vine de nicaieri si se indreapta spre nicaieri . Tata a murit intr-un spital privat,banii de sedere si tratament i-au incadat dar omeneste asistentele o lumanare nu le-a dus mintea sa-i aprinda si toata viata lui a fost un om onest care a avut in grija vietile multor oameni
16
1
In locul lui, ma pisam intr-un pahar... apoi... pacat de pahar!
10
3
Ok, deci una din doua: Ori tipul sta cu masca in casa, pentru ca se teme ca poate lua covid de la pereti sau de la scaune, ori si-a pus-o ca sa dea bine in poza, sa para ca el e din ala corectu, care respecta legislatia. In plus, stie exact cum e in spital, la ATI si la Infectioase, in conditiile in care ca apartinator nu te mai lasa nici in curte, d-apoi pe sectie... Sincer, toata faza cu nenea asta mi se pare facatura trasa de par. Dar in fine, fiecare e liber sa puna botul
15
18
Ce dreacu e si cu fraierul asta , oamenii au voie sa se exprime liber si mai ales pasnic . Mai bine iti pui masca si inchizi geamul.
13
29
Vocabularul eminentelor cenusii care protesteaza cuprinde doar invective. Nu stiu decat sa huiduie, injure, blameze. Toti sunt de vina mai putin ei. Ei cunosc adevarul absolut iar toti ceilalti pactizeaza impotriva drepturilor lor. Ei stiu totul, cunosc totul, fac totul perfect, sunt omnipotenti. Stupid people!!!
24
9
asta sta cu masca in casa? yeah right!
20
20
A luat-o deja pe ma-ta, tu urmezi
8
19
Selectia naturala isi va face treaba in curand
22
10
Are dreptate,mare dreptate baiatul ! Protestatantii pulii
32
18
Filip ce faci la geam ai venit din suedia
18
4
Dupa limbajul si agresivitatea protestatarilor si unora dintre cei care comenteaza se vede nivelul. Cum sa inteleaga ei ca exista acest virus si pe unii chiar ii pune la pamant cu sau fara boli asociate. Dar pandemia ve rezista din pacate, iar unii din cei care nu cred in covid au parinti bunici etc Doamne fereste sa vada cum se stinge un apropiat si cum este ingropat... de aceea isi striga omul durerea. Condoleante si multa putere sa depaseasca trauma suferita! Si eu am trecut prin aceleasi momente
29
10
platforma asta de comentarii e de la inventarea internetului in 1970, nu merg diactirice, paranteze, si nici nu zice CARE caractee e problema, mi-a iesit un fir de par alb.
17
5
Nu de covid a murit, si nici cu covid. A primit tratament impotriva bolilor de tip SIDA, hepatita, etc, ce corpul lui nu avea nevoie de asa ceva, si nici corpul nu putea sa suporte. Da in judecata spitalul pentru malpraxis
26
27
Mai tinere, tu asta de la geam...mai baiete, pai tu cu astia care protesteaza te iei in gura? Tu n-ai vazut ca astia din strada nu-s buni de nimic. Cel mai bun lucru pe cate poti sa-l faci este sa nu-i bagi in seama. Astia zbiara degeaba penteu ca oricum nimic nu se va intampla. Ei cred ca daca ies in strada seara de seara o sa facs rahatu praf. Isi pierd timpul.
32
20
Comparati prostilor tarile, germanii pentru javre sunt nazisti dar ei au audi, bmw, vw si mertan , dati-le foc ca sunt masini naziste si cumparati autohtone ca va dati patrioti
20
5
Tasu lu asta nu cred ca a murit de covid ci de la tratamentul din spital cu medicamente foarte puternice care ti-l aplica eroii pulii.Sunt niste idioti pe aici care zic ca se inchid magazinele la 18:00 si in europa,ce nu stiu idiotii este ca acolo oricum se inchideau mai devreme iar in Germania toti care stau acasa din cauza pandemiei au garantat 80% din salariu ,aici nu se da nimic compensatie si se aplica cele mai restrictive masuri fara rost.
29
20
Cine.i mah prostul ala de la geam...de prosti dastia au nevoie arafat si gasca lui..tu.ti mortii mati de retardat mintal, mai esti si tanar pe deasupra
21
37
Asta mic si rau este in perioada de ciclu
18
31
relu , mergi in 4 labe sa ne lingi pantofii muistule
10
15
Sa ma cac pe crucea lui
7
37
Da ce mm ma....nu avem voie sa protestam ca a murit tactu?Dzeu sa-l ierte...noi mergem inainte
20
33
Da,cei din sistemul medical lupta cu boala,insa cei din administratia statului nu ajuta cu nimic medicii sau populatia. Dimpotriva,statul lupta impotriva romanilor,in favoarea corporatiilor straine si in favoarea propriilor lor interese meschine. De fapt romanii au pe cap si boala si guvernul complet cretin.
12
15
mai cautati informatii si pe afara,ia vedeti ca in America vreo 18 state au ridicat toate interdictiile legate de Covid si na ca a inceput sa scada rata infectarii! Ia sa vezi ca si la noi dupa proteste vom avea aceiasi rata de infectare deja suntem in a 4 zi de proteste si nimic! Lasati vrajeala cu Covidul si tratati bolnavii de bolile de care sufera cu adevarat!
19
15
Bai Adisorule,pentru tine si alti ca tine sa stiti ca virusul s-a marit dupa care a stat apoi iar s-a marit si mai mult decat a fost inainte si tot asa pana la al treilea val,deci a crescut continuu din 2020 decand s-a raspandit in toata lumea pana astazi,acum doar restrictiile astea anticovid pot limita extinderea si poate vaccinurile il pot opri,altceva nu stiu ce sa faca medici si cercetatori din toata lumea asta contra COVIDului.
17
5
O adunatura de ciori, asistati social, rupti in cur, condimentata cu un suflu tanar de repetenti si atarnatori de elita.
37
12
Bugetul national are nevoie de bani. Iesiti la proteste cu buletinele sau cartile de identitate la voi. Aratati-ne ca va pasa de buget si prin asta ajutati sistemul sanatatii. Succes!
17
14
sa i bag mwie prostului de la geam si taranilor prosti si indoctrinati de mass media. si mie mi a murit o persoana draga din cauza complicatiilor provocate de covid, dar murea si daca statea afara si lua un simplu virus. de pe urma voastra fac bani prostii aia din guvern cu firmele lor care va vand masti si alte cacaturi inutile. adisor de la 12 53 zice bine. dar romanu e prost si nu leaga informatiile. de ce plm au lasat cafenelele deschise dar scolile nu? de ce au lasat turistii sa vina la mare in stare de urgenta? aia protesteaza pt ca legea nu e echitabila, aia cu functii nu o respecta!
21
43
cea care a inchis geamul este ma-sa? pai i-a murit barba-su si ea este in rosu? aha ......... cam fabricata povestea cu tat-su care a murit de covid. Sa-ti moara tie pula de la covid la cate minciuni spui
19
42
Am fost la protest si am primit 50 lei ptr 3 ore de protest cei care faceam iures neau dat 30 lei bonus si bautura bere votca cat cuprinde - Aur constanta sa traiasca diseara mai vrem un sprit !!!
13
39
la toti spalatii pe creier pesedist da-le-as cacatul la lins !!!
25
13
Barsane, nu esti ma?
9
7
Alo alo polis la ora 2300 tzigani bat toba pe bulevarde. Se respecta linistea sau nu....O amenda mica ceva dam si noi sau punem dopuri in urechi la sugari ?
22
11
Tot asa spalati pe creier ati ramas. Desi a trecut un an jumate de cand lesinau chinezii pe strada de la virus. Chiar daca asa ceva nu a mai patit nimeni. Chiar daca testele dau eroare de 30%. Chiar daca in 2020, in plina pandemie, au decedat mai putine persoane decat in 2019. Chiar daca s-a demonstrat ca televiziunile incaseaza sume imense pentru a va minti. Economia este distrusa. Gripa omoara 70000 oameni numai in Europa anual. Normal ca astia nu conteaza. Gripa nu poate bloca economia. Guturaiul chinezesc poate. Oilor... O sa murim de foame dac toate firmele intra in faliment. Oilor.
34
24
Ca sa vedeti ce gen de dezaxati protesteaza cautati in presa live ul lui Bogdan Oancea in care plange despre cum a fost dat el afara din protest. Penibil.
32
18
Romanache carpe-n kur fira-ti ai draku da slugi idioate.Mars la cotet toti 18 sau cate milioane o-ti fi mai putin eu care postez.Krertinilor.
10
10
Ba boule de la geam , cum a fost cand ti ai ingropat tatal sigilat si fara sa i faci o pomana ?? Mars in gura matii afara taraneee
27
52
Protestatarii ar trebui dusi toti in Delta la taiat stuf oe viata,,,asemenea sekaturi au tras jos tara in ultimii 32 de ani,, 8,5 mil de romanii cinstiti sunt plecati din tara la munca peste hotare ,,,ei nu au timp de proteste!
36
29
ce fata de cartofor are! le-ati dat interzis la pacanele si au turbat, jegoasele jivine!
29
12
Bagati gibonul dupa gratii!!!
25
24
Retineti cine a protestat acum ca sa stiti de cine sa va feriti pe viitor. Langa prosti nu i bine sa stai.
41
19
Si-o fi luat tratamentul?
20
32
Din dorinta huidumei de a fi locatara la Cotroceni si a liderilor AUR si PSD de a castiga votanti de orice IQ, s-au pus babuinii pe aruncat cu pietre. In alte tari, restrictiile sunt mai dure. Dar cetatenii lor nu pun botul la propaganda lui Putin.
32
9
Nu conteaza ca esti pro sau contra masuri, nu conteaza ca iti place psd sau usr, nu conteaza ca esti gay sau normal, nu conteaza ca esti alb sau tigan. Eu va urasc pe toti, sa-mi sugeti pula.
9
13
ba nea "eu si atit",tu crezi ca daca sta cu masca in casa ca are copil mic ,e safe?esti dus tata!covidu' asta se ia daca atingi ceva si ceilalti ating si ei.respectivul idiot,daca o fi venit din voiaj, si vrea sa-si protejeze familia,banuiesc ca a stat in carantina,poate si-a facut si test si e negativ.atunci de fe pzdmasii sta cu madca in casa ,e cretin?!pai cred ca e....imbecili din astia am vazut destui pe la vapoare....hai dute'n cacat cu prostu' tau!cred ca si la vapor e jmecher rau si trateaza oamenii fara respect,pina o ia odata in bot!
13
31
Iti doresc sa afli pe pielea ta.
13
11
Ba ghertoilor omul ala isi plangea durerea. Condoleante. Oricum nu pot sa nu observ ca la toate comentariile oamenilor civilizati sunt aprox 20-25 de dislike-uri. Sa inteleg ca din sutele de protestatari doar atatia au invatat literele?
42
18
Sta cu masca deoarece a iesit de curand din carantina si are si un copil mic. Nu este bou ba chiar capitan de vas. Dumnezeu sa ne fereasca sa nu ajungem sa trecem prin astfel de momente.
42
18
Astia de protesteaza sunt aia de nu mai pot sa sparga seminte si sa asculte manele la colt de bloc la 12 noaptea
47
13
Nu exista covid... pana cand exista! Cand il simti pe pielea ta si cand cade tactu de 60 de ani la pat, atunci o sa vezi ce exista.
39
12
Toti RETARZII si KKTI, au ramas la protest, toata planeta lupta cu pandemia asta, dar aici, normal ca nu le mai aduc bani nevestele si mamele din produs, nu mai pot sa iasa seara la furat jegurile nespalate! Primavara si toamna se impun restricti in toata Europa nu doar la noi!
42
21
aruncati bah cu chietre-n geamu' lui, spargeti-i mufa, al dracu' neo securist se caca pe el ca o murit tat-su, ia arata mah certificatul de deces al lu' tac-tu ca sa te putem crede si noi, nu mai baga diversiuni securiste, ca suntem satui de defetisme care sa ne tina legati in nepasare, nu mai putem suporta SAMAVOLNICIA voastra a celor ce ne vreti cu CIOCU' MIC ca acum voi sunteti la putere, va deranjeaza ca nu mai suntem nepasatori si am inceput sa REACTIONAM
20
44
Esti sigur ca a murit de covid 19? Ce boli cronice mai avea? Nimeni nu-ti da dreptul sa ne spui sa nu iesim.In ziua da azi toti mor in tara asta numai de covid-19.In spitale nu se mai interneaza de boli cronice. De mai bine de un an nu avem acces la consultatii si tratamente de specialitate ,investigatii,operatii la chirurgie.Gandeste inainte sa iesi la fereastra sa acuzi.Nu poti sa-mi spui ca tatal tau a murit de covid.Te-au lasat sa-l deshumezi sa-i faci autopsia? Ai acte sa demonstrezi ca este mort de covid si nu din alte cauze? Cine ti-a spus ma ca e razboi? Avem dreptul sa protestam.
31
43
Ti a dat statu bani nu mai urla de la geam
26
53
Boul statea cu masca in casa. Precis! Nu cumva era pe la vreun party asa ca intre securici si a profitat de ocazie sa manipuleze!
24
49
LIKE daca credeti ca cei ce au postat mai jos sunt niste slugi, ei sunt impotriva protestelor pentru ca au efectul de "caine ascultator" in sange. Sunteti niste lepre
21
38
Daca nu ai nevoie de pastile, ce cauti nene acolo? Nu cumva si supermarketurile s au imbogatit ca v-ati facut provizii ca tampitii si ati golit rafturile! Un neam de tampiti usor de manipulat. Un neam de sclavi mereu va fi neam de sclavi!! Nu ati putut gandi niciodata si nici nu o veti face! Voi chiar meritati sa fie sistemul sanitar la nivelul nu de acum 100 de ani, ci de pe vremea ciumei bubonice!
20
10
De ce nu intra jandarmeria in ei ,acolo sunt oameni bolnavi care au nevoie de liniste nu sa behaie astia sub fereastra lor . Actionati in forta nu mai stati cu mainile in san
40
19
Sa va fut pe toti in gura. Muie.
14
22
Acum au ramas sa protesteze doar rromanes si cocalarii , oamenii civilizati din prima seara sau retras....nu vor sa fie asociati cu huliganii astia ! Iar asta nu-i razboi , asa cum spune tanarul , este o gripa foarte violenta , atat ! Si eu merg pe principiul libertatii , care moare...moare , cine traieste...traieste !
36
16
Cataline ce dracu ai cumetre, ai fumat de-alea bune ce-ai patit
17
6
Carantina si celelalte masuri se aseamana cu impunerea unui handicap si se cuantifica prin DALY, disability adjusted life year, QALY... Nu se poate sa gandim doar din O UNA perspectiva, perpetuu. Sistemul imunitar, COPIII, comorbiditatile, moartea CU demnitate, generatia de maine conteaza.
10
20
bravo omului de la geam! muie cu un miliard de puli pentru gloata de cacati!
49
22
cand a avut poporul roman porniri de genul asta?? cand a avut spirit civic? NICIODATA. aTI IESIT IN STRADA CA IMPOZITELE SUNT MARI? ATI IESIT IN STRADA CA TOTUL SE SCUMPESTE? NU! NORMAL CA NU. ATI IESIT IN STRADA CA SUNTEM INCALECATI DE CLANURI INTERLOPE SI CRETINI. NU, NORMAL CA NU CA VA E FRICA. TOTUL E ALIMENTAT DE PSD SI AUR. DOAR PSD A LUAT ANUL TRECUT DE LA BUGET 160 MIL LEI PT FUNCTIONAREA PARTIDULUI, ARE BANI DE UNDE SA PLATEASCA OAMENI SA IASA IN STRADA. TOTI SARACII SI ANALFABETII. MULTA MUIE VA DORESC
56
8
Din pacate asta este Romania, tara unde legea si ratiunea lipsesc. Toti ceilalti sunt prosti care se pazesc de Covid : nemtii, francezii, spaniolii, americanii, rusii, etc. Noi, voi.....Romanasii cu totii stim mai bine...se apropie 1 Mai, tre sa basim la gratare . Se MOARE de Covid Idiotilor !!!
52
14
SUNT CONVINS CA DOBITOCII ASTIA PROTESTEAZA IMPOTRIVA MASTII PENTRU CA NU SE SPALA PE DINTI SI VOMITA CAND ISI MIROS RESPIRATIA. ASTA DA PRINCIPIU SANATOS.
57
14
Are dreptate!!!!
27
10
Din imagini se observa ca, tot campusul H. Coanda, e antimasca. Oare cine-i manipuleaza? Nu cumva.... Al doiilea specimen protestatar este lautarul, care si-a pierdut sursa de venit, din speciale si dedicatii. Poate va reamintiti speta Badalau-diaspora. Iar va intreb, cine-i manipuleaza ? Hai ca v-ati prins. Oare cei ce protesteaza, ce vor mai urla cand, prin absurd, la putere va veni cine ii manipuleaza si aia tot asa vor proceda, ca doar asa dicteaza uniunea europeana, ce vor mai urla? Or sa ramana in ceata. Ca de obicei.
43
10
priviti cu atentie la figurile lor...barbosi...tatuati...cracanati...cu ceafa lata,satui de stat la umbra...cercelati...pictati, cu fetitele pe langa ei...daca n-au ce face,ies pe strazi si...LATRA LA STELE...LA MUNCA..PUTORILOR...
65
12
Cum satira amara din las fierbinti a inceput sa devina norma de smecherie,si cliseu verbal,e cool bro,este satirizata prostia si lenea ,nu este o directie de urmat,si de covid din pacate se moare,noi nu respectam oricum nici o regula,suntem smecheri daca o fentam,
38
9
Mi se rupe de protestatari de sosocisti antivaccinisti si covidioti! am facut ieri si rapelul din partea mea pot sa moara toti cei care striga nu e nici o paguba
41
17
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTURORO VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
18
39
Cativa analfabeti, jegosi ordinari, nemernici, retardati, ies in strada! Ma pis pe voi si pe mormantu vostru!
41
19
ba iesti prost? ceai facut bobita? sti ce zic?
6
14
Dupa nivelul de empatie al protestatarilor iti dai seama ce fel de oameni sunt. Respect alegerea lor de a iesi in strada dar as dori sa scrie fiecare dintre ei cate o declaratie prin care sa renunte la serviciile medicale din moment ce pentru ei virusul nu exista! La Constanta ieri protestatarele din primul rand, cele cu cearsaful scris nu cred ca adunau impreuna opt ani de scoala. Romania rupta in doua... Nu poti vorbi despre libertatea ta din moment ce incalci libertatea mea! Si acum, start injuraturi. Asta stiti, asta faceti! Protestele acestea sunt cel mai scurt drum catre anarhie.
54
13
Sunt de acord cu tinarul in caua. Si eu am avut covid si am fost internat 2 saptamini. Oamenii in halate albe fac tot ce pot sa trecem peste aceata pandemie dar sunt multi care protesteaza de dragul de a protesta. Numai cel care nu trece prin ce trec bonavii de covid nu sa inteleaga niciodata despre ce e vorba. Nu le-as dori nimanui prin ce am trecut eu cind am dat mina cu moartea si numai oamenilor in halate albe am scapat si pentru care ma plec in fata lor.
57
15
la cum tace pesedeul precum kkt-ul in iarba sigur sunt si ei implicati .Astia nu vor decit sa fure .Nu au nimic cu tara .Acum se bucura ca au aparut fomistii itelkectuali de la haur si au prostit lumea mai mult decat latrina3 .V-ati uitat la fetzele protestatarilor? toti ruptii in cur si asistatii social ca sa nu mai zic de etnie .Astia isi bat joc de cei care muncesc si platesc taxe .Stie cineva ce a muncit simion ala de le este sef in viata lui ?
43
11
sosoaca doar baga strambe si fraierii la inaintare ii lasa sa se incinga vsa apara ea precum aparatoarea de drepturi umane . Nu ati inteles ca ea vrea un partid al ei ???
37
10
nu numai ca esti prost ca noaptea dar mai esti si fudul...
34
12
"A murit tata". Si ce vrei acum? Lumanari? Hai pa!
14
62
Golanu ala de la balcon sa se duca la spital sa i impuste in cap pe doctori si asistente, ta su a fost omorit acolo, nu e niciun covid, decat in mintea celor care au de castigat dupa urma celor naivi.
19
65
se aduna astia sa faca marsuri'' ca nu vor cu masca si nu sunt liberi'' pe drum?????? da sa faca adunari dastea si marsuri ca vor la munca si sa strige numai asta, eu nu am vazut. cate 3 zile macar nu cu saptamanile. nu am vazut. de ce??? pentru ca daca iei pe fiecare la rand la intrebari afli totul si nu pe fiecere 30 la suta macar.
29
12
Unde esti Cosa? Cand e de taiat panglici esti primul, iar acum stai ascuns ca un sobolan. Toata lumea stie ca esti un las ordinar.
31
6
Bine ca sunteti imbracati sa nu se vada jegu traiti din social sunteti liberi nu mai cereti libertate cereti sa se infinteze locuri de munca nu biserici si spitale sa se mareasca salariu minim ca preturile la alimente cresc de la an la an nu protestati in functie de interese ale unor partide ca nu le pasa de voi normal numai niste analfabeti puteau iesii la protest si cine crezii puturosii cocalari henry conda la munca cu voi stiti sa huiduiti omu rusine sa va fie aicea ati dat dovada de educatia care no avetii neati facut de ras peste tot rapanosilor
33
9
Protestatarii incalca restrictiile si legea, asa ca politia ar trebui sa-i imprastie cu tunurile de apa ca la nemti sau francezi. Plus amenda fiecarui imbecil. Ciudat cum zilele astea jandarmii stau cuminti iar la mitingul din 10 august au batut in stanga si in dreapta!!!
38
17
BRAVO, tinere!! ADEVARAT! Niste inconstienti! Niste egoisti! Jandarmeria si politia ar trebui sa dea dovada de mai multa fermitate!
56
17
PSD-isti si AUR-isti se fac vinovati de manifestarile astea . Isi doresc foarte tare sa revina la putere si se folosesc de nemultumirea populatiei . Daca astazi sistemul medical este la pamant , li se datoreaza ciumatilor care au avut grija sa fure si sa numeasca tot felu de indivizi conducatori de spitale .
37
18
Nu platesc asigurari de sanatate, dar ne iau noua, platitorilor, dreptul de a fi tratati, pentru ca militeaza pentru raspandirea Covidului. Ar trebui sa dea declaratie ca ei si apartinatorii lor nu au ce cauta prin spitale si cabinete medicale si apoi sa urle pe strada cat vor.
43
11
Cei care protesteaza sunt niste cretini,sunt suparati ca nu pot iesi la terase,ce natie de idioti.Multi cred ca dc sunt tineri scapa.Sa se mai informeze idiotii astia si sa-si dea seama ca sistemul nostru imunitar a suferit a gramada de modificari si la unele persoane nu va raspunde cum trebuie,nu conteaza ce varsta ai.Oameni cretini care nu inteleg ca visurul asta afecteaza mai multe organe nu numai plamanii.
51
16
macar atata sa protestam.........restu manele si salariu minim .......ninci o diferenta parlament si cei din strada.....bahmuteanu ......sosoaca
26
14
Secretul fericirii este sa nu te contrazici cu prostii!
39
10
cioara avea ora de zbor dar a fost oprit din program si de aia era asa de ofuscat,luase si ceva tratament antidepresiv asa ca
16
47
Auzi bre, zi-ne si noua cati ani avea tatal ?
18
60
De ce indivizii astia dubiosi sunt lasati sa urle pe strada fara sa poarte masca iar un om care merge singur pe strada dupa ora 22.00 este amendat?
58
20
Cand ai de-a face cu idioti, indiferent care este realitatea, a dovezilor, a declaratiilor a sute si sute de savanti ori medici , gloata se comporta ca o turma. Istericii, indivizi spalati pe creier , care n-au citit o carte in viata lor, disperati insa ca nu mai au de unde ori unde sa-si faca mendrele, sa se drogheze, ori curvele sa suga pula , vor " libertate". Sunt ofticati ca nu isi mai pot face de cap prin oras,ca-i salta politia. F bine, asa si trebuie lucrat cu viermii astia.Sunt si oameni care trec prin tragedii ori nu mai pot munci, ei asteapta si se roaga sa se termine odata pandemia
57
20
Ba laturilor sa va dau muie la toti protestatarii. Urlati ca vreti libertate : SUNTETI LIBERI SA MERGETI LA MUNCA RATATILOR.
60
28
Asta sta cu masca in casa sau ii era frica ca arunca protestatarii cu covid in el. Zici ca e dorian popa cand tipa la ma sa in asia express.
27
61
condoleante
48
8
Nu farmacistii au devenit milionari in euro.Gresit.Patronii de farmacii au devenit milionari in euro.Farmacistii cu care intrati voi in contact chiar si zilnic,care va sfatuiesc gratis ce sa luati pt diferite pr grave-ca doar pt medici sunt bani la Casa de San si pt managerii caselor- sunt platiti ca si necalificati,cu salarii care demonstreaza cat de avar, needucat, mizerabil e patronul.Sute de mii de euro au sa dea pt fiec farmacie pe care o cumpara,dar pe farmacisti i-au umilit si transformat in vanzatori pt a le da salarii mizerabile.Dupa 5ani de facultate identica cu a medicinistilor!
40
6
Am o intrebare. Daca legea spune clar ca adunarile sunt interzise, ca nepurtarea mastii se sanctioneaza, de ce politia nu face nimic? Se creeaza un precedent periculos pt stat. Geniile protestatare au deja impresia ca pot face tot ce vor. Fara lege, vom ajunge sa ne facem singuri dreptate. Anarhie? Asta se vrea? Daca nu, amendati-i, dispersati-i, faceti ceea ce spune legea. Daca nu, sunteti partasi la instabilitatea creeata!
49
21
Cine imi aranjeaza sa le duc si eu pe nevasta-mea si pe ma-sa unde a fost tatal aluia? Vad ca au rezultate...
8
38
Striviti javrele neomarxiste, pana nu se alege praful de tara asta.
35
11
Are dreptate omul, fratilor exista acest virus si face rau unor persoane .Treziti va ....Condoleante ptr tatal tau.Trist dar adevarat.
80
14
Sarmanul nu stie ca prostia nu prea are leac, iar pe ruptul in cur niciodata nu il faci bine. Adunatura de tembeli nespalati.
79
14
minciuna gogonata
13
68
Nu ai ce discuta cu dobitocii aia, ei stiu doar jos masca si inca 2 fraze, laturile constantei si asistatii social. Din cauza lor vom suferii cu totii. Idolii lor sunt sosoaca si floricica dansatoare.
85
23
Cu primatele nu te pui,nu incerci sa le explici...Primate,nu oameni
76
19
Farmacistii au devenit milionari in ruro pe carca pandemiei ! Fututu' dracu de nebarbierit , USR-ist imputit !
26
69
Cand o sa dati de covid vedeti dupa.
66
21
Pai bagami as pl in rasa matii..cine te a pus sa l duci pe tactu la spital datia s muie..ca tu l ai omorat muistule si doctorii..dc nu moare nimeni la doctorita de la oradea in rasa matii de prostu draq care esti?
21
97
Ia uitati-va la muianu lui turbat. Doar un pastilat sau un prajit la creier il poate sustine pe tradatorul arahat
27
96
Doua Romanii paralele. Aceste proteste sunt doar un motiv de manifestare a babuinilor infometati, needucati, scuipatori de seminte, care transpira cand tin pixul in mana. Tanarul tipa de disperare, si-a pierdut tatal bolnav de COVID, la fel ca multe familii, din pacate, si i se pare incredibil cum unii protesteaza. Suntem o tara dominata de babuini analfabeti, care urasc regulile.
90
26
Cred ca era drogat de s.a bagat asa in seama aiurea ....pacat
32
99
Are dreptate se vede ca are durere in suflet. Idiotii care protesteaza sunt doar asistatii sociali. Jeguri
107
32
Pacat . Lumea e plina de prosti in mare parte. Sa incerci sa le deschizi mintea idiotilor, este cu siguranta sinucidere curata. Prostul cand nu are argumente, urla, tipa, face ca babuinul penteu ca atat e nivelul. Condoleante tanarului pentru pierderea avuta. Restul sa suga o ceapa..
113
27

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614