REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Tânăr Zombie, surprins în zona gării din Constanța! VIDEO

Tânăr Zombie, surprins în zona gării din Constanța! VIDEO

Replica API 24 mai 2019 | 00:52 441

Fenomenul Zombie încă este prezent pe străzile Constanța, chiar și în plină zi. Un episod a fost înregistrat și în cursul zilei de joi, 23 mai, în zona stației de autobuz din zona gării din municipiul Constanța. Pe imagini se poate observa cum un tânăr abia se poate ține pe picioare, iar lumea din jur încearcă să-l evite.

Situația este una îngrijorătoare întrucât nu este singurul caz de acest gen descoperit la malul mării. Substanțele sunt foarte puternice, iat consumatorii adoptă, instantaneu, comportamentul unui așa-zis zombie. La fel s-a întâmplat și cu tânărul din imagini, care a fost surprins în această stare de către trecători, în zona gării din Constanța.

Amintim că specialiștii antidrog au precizat că aceste substanţe noi psihoactive (SNP) sunt cunoscute pe piaţă prin termeni precum „droguri sintetice” (designer drugs), „substanţe euforizante legale” (legal highs), „plante euforizante” (herbal highs), „săruri de baie” (bath salts), „substanţe chimice de cercetare” (research chemicals), „reactivi de laborator” (laboratory reagents). S-a demonstrat că în produsele de tip “Spice”, constituenţii cu efect psihoactiv nu sunt plante declarate ci doar aditivi sintetici, care mimează efectul unor compuşi din cannabis. Plantele conţinute reprezintă doar “vehiculul” unor substanţe chimice periculoase care mimează efectul cannabisului. „Având în vedere aceste aspecte recomandăm persoanelor care au cunoştinţă despre consumatori de droguri să înştiinţeze Centrele de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog existente în fiecare judeţ al ţării şi în mun. Bucureşti sau în situaţii deosebite sunaţi la numărul de urgenţă 112. Specialiştii antidrog vor derula activităţi specifice de identificare, atragere şi motivare a persoanelor consumatoare de droguri către serviciile integrate (medicale, psihologice şi sociale) în vederea rezolvării dependenţei de droguri. Centrul de Prevenire, Evaluare şi consiliere Antidrog Constanţa este situat în mun. Constanţa, aleea Mimozelor, nr.4, tel./fax.0241.555.105. mail:cpeca.constanta@ana.gov.ro. Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul www.infodrog.ro”, a spus Marius Cristian Oprișan, șeful CPECA Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Votati in continuare PSD ! O sa ajungem departe rau cu ei . Si app , legalizarea magazinelor a fost facuta acum multi ani de nimeni altcineva decat Elena Basescu , cand Base era la putere ! Fuck off !
0
0
Mangalia Mangalia Mangalia
1
0
Nu o fi Mazare....??
1
1
democratie uniune europeana capitalism zombi
1
0
Pe aici a calcat Mazare
2
2
Astia ar avea efect in cimitir. Sa vezi evacuare la apariria lor. In rest ...le platim tratamentele de revenire la normal din impozite si taxe.
4
2
parca era la rahova, acum umbla prin gara, cum aveti grija de daddy....
5
4
Pai astia merita sa moara...pt ce sa ne agitam pt ei..fiecare alege ce face si isi asuma
5
5
asta este sigur ,unul dintre tinerii frumosi si liberi,cum care tfl isti ,aia care vor sa reprezinte Romania in Europa ,sa conduca tara cei de la USR ,Angy ,Badita.Asta cauta sectia de votare de pe acum si sigur va vota si la referendum!
16
11
E de plans! ...Cati tineri si cate familii au distrus drogurile in C ta ...sper sa plateasca cei care le aduc si le ditribuie ...
16
0
Alcoolul este viata si viata e alcoolul, Din zori pana-n noapte traim in pericol. Dangerous, ma! Da, da! Dangerous!
8
0
Cum sa mimeze cannabisul?? Pai cand vreodata vei face asa de la cannabis indiferent cat de mult fumezi...Nu comparati cannabisul cu cacaturile astea....Dintre toate drogurile usoare si aici includ si tutunul si alcoolul, iarba e cea mai infoensiva dar lasa voi beti, alcool, fumati tigari si etnobotanice ca sa vedeti ce mult o sa traiti....
11
2
In afara de misto, fata de ascesti amarati nu faceti nimic.
14
4
buun..si statulROMAN ce face ? dc nu intra politia in alerta? dc politia locala urmareste doar parcarile ? sunt o gramada de sesizari chiar mai jos..locatii ..zone..
12
0
Futute doua picioare dupa capul idiotului sa vezi cum ii sare si betia si drogurile!
9
8
Pe strada Atelierelor . Sunt tigani care vand ETNOBOTANICE . Chiar si aseara am vazut cum 3 tineri pe strada Avram Iancu se drogau . Aproape de bazinul de inot . Deja sa ajuns prea departe cu problema asta si daca dispar cei care vand de la o anumita adresa , vand alti nu foarte departe . Daca legile nu vor deveni mai aspre cu acesti vanzatori de moarte la plic , vom ajunge sa traim drame in propiile familii . Chiar nu este de gluma . Astazi poate ca nu suntem atinsi de gravitatea consumului de droguri dar maine este posibil sa plangem in pumni .
25
0
Nu, nu este Ciolos, este chiar fiul tau dupa ce a stat in autobuz langa un imputit de pesedracnist! Fraiere!
19
8
O fi fost Dacian Ciolos
7
21
Eu cred ca totul e aranjat de catre tineri pentru a se distra
1
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272