REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Tânăra căreia i s-a furat crucea se iubește cu patronul unui hotel din Mamaia

Tânăra căreia i s-a furat crucea se iubește cu patronul unui hotel din Mamaia

Replica API 15 mai 2020 | 07:55 58259

Antonela Manac, campioana națională la triathlon și duathlon, tânăra căreia i-a fost furată crucea în ziua de Bobotează, din apele învolburate ale mării, are la doar 24 de ani un palmares impresionant. Pe lângă acesta, s-ar crede că frumoasa sportivă are o relație destul de apropiată cu Ildis Teofic, administratorul hotelului ce se ridică în Piațeta Cazinoului din Mamaia. Să fie aceștia împreună?

Antonela Manac, Ildis Teofic

O mai țineți minte pe Antoanela Manac? Dacă nu, vă reamintim că este tânăra de 24 de ani care, de Bobotează, a prins una dintre cele trei cruci, însă aceasta i-a fost furată de un competitor ce și-a dorit-o foarte tare. Ei bine, aceasta nu a rămas nerecompensată, iar la sfârșitul lunii ianuarie ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, i-a oferit o altă cruce dar și o icoană cu Sfântul Antonie cel Mare. La acel moment, ÎPS a subliniat că prin acel gest se repară o nedreptate. „Anul acesta, pentru prima dată, o cruce din cele trei a fost prinsă de o fată dar un băiat i-a luat-o. Este o fată foarte credincioasă, o sportivă cu performanță. De aceea, vreau să-i dau ceea ce i s-a furat și nu se cuvenea. Odată cu performanțele sportive să aveți, mai ales, performanțe duhovnicești, care sunt mai de folos” i-a spus IPS Teodosie, Antoanelei.

Revenind, Antoanela Manac este campioană națională dar și balcanică și are un palmares impresionant. Pe lângă sport, aceasta este studentă la Medicină la Universitatea „Ovidius” din Constanța.

Surprinsă lângă primarul Decebal Făgădău și cei doi viceprimari ai Constanței

Tânăra campioană de la malul mării își susține și încurajează colegii de breaslă, aceasta fiind prezentă la meciurile Simonei Halep la care participă atunci când timpul îi permite. Aceasta și-a postat chiar pe contul de Facebook o fotografie unde era însoțită de primarul, Decebal Făgădău, și viceprimarii Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu, la un meci de-al Simonei.

Se iubește cu patronul firmei ce ridică un imobil în Piațeta Mamaia?

Campioana își ține viața personală bine ascunsă de ochii publicului însă, ce știm sigur este faptul că trecerea dintre ani și-a petrecut-o alături de Ildis Teofic pe coasta estică a Americii de Nord. Cei doi au vizitat împreună întreaga coastă, din Florida până în New York. Pe lângă această escapadă, aceștia mai apar împreună și într-o fotografie din 2018 unde par destul de apropiați.

Vă reamintim faptul că Ildis Teofic, în vârstă de 35 de ani, este patronul fostei terase Gran Caffe care construiește în locul acesteia un hotel de două etaje, chiar în Piațeta Cazinoului din Mamaia. Acesta este și sportiv de performanță dar și președintele clubului Trident Triathlon Team.

Deci, să fie cei doi împreună dar își țin viața privată departe de ochii lumii sau au doar o relație de colegialitate și călătoresc împreună?

Citește și: ÎNTRECERE: cine construiește mai repede în piațeta Cazinoului din Mamaia

ÎPS Teodosie a dăruit Antoanelei Manac crucea de la Bobotează

O tânără studentă, printre curajoșii care au sărit în mare, de Bobotează: un bărbat i-a furat crucea!

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce rau va roade invidia ha ha ha
0
0
Stire de caca
0
0
Baiatu asta mananca carne de domiz Chiar acum la ajun de ramadan Sai fie rusine
0
0
Ildiz Teofic este de etnie tatara. Copii vor fi circitura
0
0
Ildis cand eram la liceu era tot timpul corigent!
1
0
O felicitam pe Antonela pentru intregul palmares de victorii pe care le-a avut.
20
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108