REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Tânărul din Cernavodă care a produs accidentul rutier MORTAL, la un pas de a fi cercetat în libertate

Tânărul din Cernavodă care a produs accidentul rutier MORTAL, la un pas de a fi cercetat în libertate

Replica API 26 octombrie 2018 | 00:00 729

Constantin Lefter se află la un pas de a scăpa de aresul la domiciliu. Magistrații Tribunalului Constanța, la data de 24 octombrie, au dispus înlocuirea măsurii preventive cu cea a controlului judiciar, pe o durata de 60 de zile, începând cu data rămânerii definitive a încheierii. Precizăm că el a fost arestat preventiv pe 25 aprilie anul curent, la sesizarea din oficiu a judecătorului de cameră preliminară.

Constantin Lefter

Amintim că nenorocirea s-a petrecut în stațiunea Mamaia, la trecerea de pietoni din dreptul hotelului Picadilly, pe 20 august 2017, în jurul orei 7.00 dimineața. O femeie de 58 de ani, din Năvodari, angajată a hotelului Albatros (cameristă), a murit pe loc, fiind efectiv spulberată de un autoturism, în timp ce traversa carosabilul pe marcajul pietonal. A fost târâtă aproximativ 200 de metri de către un bărbat care conducea cu viteză excesivă un autoturism înmatriculat în județul Constanța. După ce a lovit femeia, autoturismul a fost proiectat între un stâlp și un copac aflate pe marginea drumului, șoferul rămănând încarcerat. Este vorba despre Costel Lefter, de 26 de ani, din Cernavodă, care a ajuns la spital în stare critică, în comă, după care starea lui de sănătate s-a îmbunătățit, fiind detubat și transferat pe Secția de Chirurgie. Ulterior, surse din cadrul anchetei au precizat, pentru ”Replica”, faptul că în sângele tânărului au fost găsite cam 3 tipuri de droguri, între care și amfetamine. În plus, el era și sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările, iar la mijlocul lunii martie 2018 dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, după care, pe 18 aprilie a fost înregistrat la Judecătoria Constanța. Ulterior, pe 25 aprilie, a fost arestat preventiv.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E Acasa nene Costy lam vazut eu
1
0
Bagati la puscarie un tigan analfabet ca isi prostitueaza femeia,dar in acelasi timp aduce bani din europa in oras si in tara iar specia asta inca nedefinita ramane in libertate.Un idiot limitat psihic si fizic,care a cumparat si amici in jurul lui ca nu ii permite fata si caracterul nimic gratis.Un drogat care omoara sub influenta substantelor este in libertate iar unul care fura un gard de fier sa il dea la reciclare ia 3 ani.Parerea mea ca e prea mult ca populatia sa treaca cu vederea asemea idiotenie.Plus ca e vorba de specimenele astea.
10
0
Nu mai injurati procurorii si judecatorii.Este imposibil ca scursura asta a orasului sa nu se duca la puscarie.Judecatorii il vor achita corect e o chestie de timp.Un drogat alcoolic care a omorat o femeie in bucati nu va scapa de puscarie cu nicio suma de bani.Prea pe fata ar fii.Va dati seama ca pe astia ii ia lumea la omor pe strada la cata ura au starnit mizeriile astea.Nu e om la colt de strada sa nu ii injure pe gunoaiele astea si sa nu cunoasca cazul.O sa ajunga lumea sa faca singura dreptate cu un par in cap ca in evul mediu sa scape de daunatori societatii ca asta.
8
0
Noi nu ne vom destepta vreodata din somnul profund,din cauza celor care sunt corupti,si daca au bani acestia cumpara suflete nevinovate.Coruptia de la cel mai inalt nivel ne determina sa nu mai avem singe de roman.
6
0
15 ani puscarie si despagubiri morale cat cuprinde! Ajunge cu saturatia de cocalari si criminali pe strazi !
12
1
Asta cel putin 10 ani la puscarie. Acolo o sa primeasca droguri gratis de acasa dar nu mai conduce nici o masina atata timp.
9
1
Stai linistit Costy, in cel mai rau caz o sa-ti dea maxim doi ani de puscarie, la fel cum mi-au dat si mie ca am omorat un copil si pe ceilalti i-am mutilat pe viata... trebuie doar sa-ti iei un butoi de vaselina la tine ca sexul anal pe uscat ustura rau!
11
0
Muie Replica
0
10
Drogati multi la volan in ct si noaptea si ziua
8
0
Ce tot vb , marwle NECOITA umbla beat la volan si nimeni nu i face nimic , bea cu curva lui, diana,pe la cta si vine acasa beat pula la volan ii urez politie din pupa ,asa ca intre marinei
6
6
Dreptate nu o sa se faca
9
0
A dar nu este atat de grav, a mai fost unu tot din Cernavoda tot drogat si mort de beat sa infipt cu masina intrun tir la popas. Si ce credeti un pic uns domnul bibica cunostiinta fam Manole si gata Jumara pt ca asa i se spune smecherului a scapat fara o zi de arest asta dreptate nu-i asa
9
0
Politia Constanta si Cernavoda au facut treaba perfect.Haideti sa luptam cu coruptia este inadmisibil asa ceva.A comis o crima,drogat,beat sunt sigura ca va continua drogatul asta.Cati oameni sa mai moara pentru spagi si onorarii pe ascuns.Nu ne dezamagiti domnilor procurori.Rusine gunoaielor ce poarta acest nume Lefter.
24
0
Tigan de Cernavoda.
17
0
clar a picat pe judecatorul potrivit,ai dracu cred ca se drogheaza mai ceva ca zombie stradali ca sa poata adormi,dar la judecata finala vor primi sentinta pe masura,pana atunci muiepesede
11
4
El si None,cei mai smecheri din Cernavoda.
12
17
ma intreb daca vreo ruda a femeii ucise de baiatul atat de nevinovat s-ar lovi de capul lui cu o roata de la masina, ar avea parte de aceeasi judecata cinstita?
17
2
cum ai facut ba costele ca eu am fost un ditamai primarul si ma luat la puscu ca pe un oarecare cotetar !
17
1
Cine te-a achitat "cinstitii" de la Parchetul Constanta s-au "onestii" de la SPR Constanta ?.Sau impreuna au luat miile de euro spaga ?.
19
1
rusine justitiei ,procurorului de caz,....si altora.....cum e posibil asa ceva....un drogat notoriu,un animal
30
1
ha, ha , huuuuu astai justitia , omori si te scoate furi inseli si esti BOIERRRRRR LEFTER!!!!!!!
18
1
hai ma astia cu muie psd care laudati justitia va astept cu comentarii
8
11
Cred ca la cum arata de spilcuit, iar placea la parnaie cu ceva in c..r.
13
1
Dupa cum arata si ce scrie aici in articol nu i se prea potriveste numele lefter.
18
1
Muie, nepoate!
19
1
Asta merita direct la beci 15ani
24
1
in Romania dreptatea ti-o faci singur.Adica iei un molotov si cand golanul asta crede ca a scapat,il astepti seara si-i dai foc.Altfel,legea e facuta la ora actuala sa apere criminalii.
29
3
ucigasul Lefter Costy era la mititica for ever...Dar daca taticutul Viorel a dat euro la greu smenarii cinstiti din justitia romana l-au achitat...Made in Roumania made in golania !!!.Fraierii fara bani la puscarie !!!.
41
0
Mohtii mat ii de jegos
31
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212