REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
12.2° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Tânărul travestit, supranumit Monalisa, a murit în timpul unui live

Tânărul travestit, supranumit Monalisa, a murit în timpul unui live

Valentina CAMARA 26 decembrie 2022 | 15:28 7716

O tragedie fără precedent s-a produs chiar în ziua de Crăciun. Faimosul tânăr travestit din Iași, cunoscut sub numele de Monalisa a murit.

Sfârșit tragic pentru Monalisa, tânărul travestit din Iași

Întreaga tragedie s-a produs chiar în timp ce Monalisa filma un live în dimineața zilei de 25 decembrie, așa că sunt persoane care au văzut îndeaproape cele petrecute acolo.

Potrivit ultimelor informații, Monalisa a adormit în timp ce filma live-ul respectiv pe Facebook. Între timp, pisica pe care o avea în casă a lovit o candelă, care mai apoi a aprins câteva haine aflate în încăpere.

Se pare că Monalisa nu ar fi murit din cauza arsurilor, ci din cauza fumului degajat de incendiu. Mai exact, Monalisa s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon, susțin oamenii legii.

În dimineața zilei de 25 decembrie anul curent, poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat din muncipiul Iași ar fi luat foc în timp ce doarme, acest lucru fiind observat de apelant pe o rețea de socializare”, au spus reprezentanții IPJ Iași.

Poliția din Iași a deschis dosar penal

Deși lucrurile s-au petrecut în văzul tuturor, live, oamenii legii au decis să deschidă un dosar penal în acest caz.

Totodată, polițiștii au mai adăugat că din fericire, nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a stinge incendiul din casa tânărului din Iași. Sursa citată precizează că Monalisa locuia singur, iar mai departe, urmează să fie realizată necropsia.

De abia când rezultatele vor fi gata, se va afla care a fost, de fapt, cauza reală a decesului tânărului travestit din Iași.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au identificat apartamentul în care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj ISU Iași, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului. În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Până atunci, fanii Monalisei sunt în stare de șoc după cele întâmplate chiar în ziua de Crăciun, potrivit fanatik.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au fost gasiti morti , si el si pisica !
3
0
SA ADOPTE PE RAND PISICA FAIMOSULUI TRAVESTIT,
2
1
SUNT IN STARE DE SOC,HA, E O MARE BASCALIE CE NI SE POVESTESTE,MARI POVESTI ROMANTATE CU BULANI,A FOST SERIA HOM ALAU SI LI S-A FACUT POFTA SA FACA LIVEURI,ISI DOREAU SA SE ARDA SI LI S A INDEPLINIT DORINTA,AI GRIJA CE ITI DORESTI DE CRACIUN
2
0
PT CINE ERA FAIMOS, PT TRANSEXUALUL ALA CELEBRU PT VOI DIN PIATA FARULUI,NUMAI PERSOANE PUBLICE CELEBRE ABSOLUT NECUNOSCUTE,DACA NU ESTI IN ZONA LOR DE INTERES,DACA NU FRECVENTEZI ZONA ASTA ETILISTA A SOCIETATII,CA ELITISTA S-A DAT,PISICA ASTA E PEDEAPSA LUI DUMNEZEU,GOGULE, VORBA LUI PATRAULEA
2
0
Un pedofil care se credea femeie ca masonii si ca politicienii din ziua de azi ce sunt promovati mai ceva decat circarii marionete fotbaliste( sau SPORTIVE cine nu e marioneta pateste ca SENNA sau Djokovic).Un pedofil care spera ca o sa aiba acces ca cei din Miscarea L G B T la toaletele pentru femei,la sauna pentru femei. L G B T este promovat doar pentru a normaliza MAP(Minor attracted persons ca PEDOFILI suna urat).ATENTIE MARE POPOR ROMAN in ce directie planam sau aterizam iar fortat?
3
0
Fanii monalisei sunt in stare de șoc ha ha ha ha așa fani.....
6
0
După cum te exprimi, tu ești AURolac pursânge!
3
8
a crapat un votant usr!!!!bwahahahaahahahahahahah
10
4
aviz tuturor jighimelelor
14
1
sper ca pisica nu a patit nimic, smintitul asta cred ca a abuzat-o si pisica s-a razbunat
12
1
Moarte poponarilor!
13
2
De-ar crapa toti inpreuna cu cei care le tin partea
17
2
Si travestitul Feliciu, nu inca?
18
1
Se manifesta in mai multe moduri
10
4
Hahahaha. Ce făcuși mă nene?! Te declarară ăia bărbat?
10
1
Vezi daca se f***a in c*r?
16
1
Se pare ca nici Dumnezeu nu iubeste poponarii :)))
24
1
Poate asa se va invata minute acel smintit idiot cretin imbracat in haine de fete Travestit poponar dobitoc!! Monalisa sau cum dracul il chema!! Poate asa dupa lumea de dincolo va renunta de-a mai fi Travestit poponar dobitoc ca e scarbos !! Yucky
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515