REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Țarc pentru animalele de companie în Parcul Tăbăcărie

Țarc pentru animalele de companie în Parcul Tăbăcărie

Replica API 10 iulie 2019 | 00:15 1117

Primăria Municipiului Constanța vine în sprijinul iubitorilor de animale prin reabilitarea spațiilor destinate câinilor cu stăpân și amenajarea unora noi în parcurile din oraș.

Măsura reprezintă o soluție ca deținătorii de câini să poate ieși la plimbare fără să-i deranjeze pe ceilalți vizitatori ai parcului. Astfel, angajații Serviciului Amenajări Urbane continuă lucrările de amenajare a țarcului pentru câini din parcul Tăbăcărie. Se montează gardul care împrejmuiește spațiul recreativ iar în perioada următoare vor fi amplasate panouri de informare.

Animalele vor beneficia de peste 3700 de mp în care pot alerga în voie. Locații similare vor fi realizate și în alte parcuri din oraș.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar proprietarii de caini sa stranga rahatul facut de cainii lor!
9
6
Ce iarba sa mai creasca,tu nu vezi ca este deja uscata !!
6
2
Daca stapanii strang si mormanele de cacati, este ok, ca oricum iarba o sa dispara....
13
2
Or sa pise iarba aia si in 2 saptamani o sa fie uscata iar iarba nu o sa ma creasca. De ce?
6
12
E ceva nornal in toate tarile civilizate bravo
13
2
cand mai multe spatii verzi in Constanta
8
0
Ai zice ca acum s-a descoperit o nevoie uriasa de aface astfel de delimitari. Cred ca banii aia ar fi trebuit folositi altfel. Nu cred ca e o prioritate.
5
10
Sunt foarte multi care nu vor sa mai gandeasca deloc!!! Este normal ca omul sa si lase liber cainele in acel tarc, sa isi faca nevoiele...ca de asta l a scos afara, si sa nu deranjeze pe cei care se plimba, cei care sunt la plimbare cu copii !! Cred ca este o varianta destul de buna !!
19
2
Tarc pentru pensionari tarc pentru animale tarc pentru fumatori tarc pentru betivi. Sunt comune care au parcuri de o mie de ori mai frumoase ca Tabacariei. Suntem de rasul curcilor si ne batem cu pumnii in piept ca suntem constanteni. Ar trebui sa ne bagam cu capul in nisip de rusine. Toata lumea din tara se intreaba ce e in neregula cu orasul numai noi ne facem ca nu pricepem
15
3
Daca vreti sa vedeti lupte cu caini gratis, lasati-i in tarc.
11
10
In Bucuresti toate parcurile au spatii pentru animale de companie.aia or fi mai prosti.dar tot tu o sa urli ca este rahat in parc.pentru tine pofta mare.
17
0
ce porcarie...cum sa bagi cainii in acelasi tarc? sau asta e o noua metoda de a scapa de parc
5
20

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212