REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Tăriceanu: Nu cred că Orban şi Tătaru trebuie să prindă votul din 6 decembrie în funcţiile pe care le deţin

Tăriceanu: Nu cred că Orban şi Tătaru trebuie să prindă votul din 6 decembrie în funcţiile pe care le deţin

Replica API 16 noiembrie 2020 | 00:00 1147

Senatorul Călin Popescu-Tăriceanu susţine că Guvernul nu poate spune că nu a ştiut că ceva era în neregulă la spitalul din Piatra Neamţ şi a solicitat demisia premierului Ludovic Orban şi a ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Călin Popescu-Tăriceanu

"Imaginile pe care le-am văzut ieri noapte din spitalul groazei de la Piatra Neamţ mă vor urmări mult timp de acum înainte. Paturile făcute scrum, plasticul topit şi fiarele contorsionate dau imaginea suferinţei prin care au trecut în ultimele minute de viaţă pacienţii din salonul ATI incendiat! Nici Orban şi nici Tătaru nu au nici o scuză de data asta! Spitalul din Piatra Neamţ este acel spital care până acum o săptămână îşi tria bolnavii în aer liber, în vânt şi ploaie, şi îi ţineau acolo câte 8 sau 10 ore! Asta am văzut cu toţii pe toate posturile de televiziune, deci Guvernul nu poate spune că nu a ştiut că ceva era în neregulă la Piatra Neamţ!", spune Tăriceanu, într-un mesaj, duminică, pe Facebook, scrie Agerpres.

Tăriceanu a catalogat ca fiind "cinică" conferinţa de presă susţinută de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, în faţa spitalului din Piatra Neamţ, şi a solicitat demisia acestuia şi a premierului Ludovic Orban.

"Foarte cinică conferinţa de presă de la faţa locului a ministrului Tătaru! Nici o vorbă despre cei decedaţi, nici o vorbă despre rudele care aşteptau veşti despre cei implicaţi în incendiu, nici o fărâmă de compasiune pentru decedaţi şi suferinzi! Doar un robot care pune pe repede înainte o placă din care nimeni nu înţelege nimic. Nu cred că Orban şi Tătaru trebuie să prindă votul din 6 decembrie în funcţiile pe care le deţin acum! Plecarea lor ACUM este ultima rază de speranţă că mai putem să punem ordine în ţară şi reîncepe drumul spre normalitate!", a precizat Tăriceanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde miroase a hoit , care pute baaa in halul asta , maaa ce duhoaaaaareee , bine in afara de morticeanu zic , baaa daa da.o naibii de treaba ...aaaaaa gata m.am prins morticeanu cadavru politic a fost deshumat pentru alegeri
1
0
acest personaj sinistru in loc sa aive grija de nepotei sta proptit intr-un scaun ocupat in mod fraudulos.la fel ca Petrov se maimutareste pe bani platiti de noi. aceste personaje sinistre ar trebui sa fie la zdup langa porcusor constantinescu si mazarel drogatul.
5
0
Taricenu un mos expirat,fara personalitate si senil,care are creerul praf de la droguri si viagra si se face in conrtinuare de kk,dupa ce a carat geanta lui Dragnea acum cara geanta lui Pinochio mincinosul
5
0
O sa ii vina si randul lui Moliceanu! Masina de tocat a istoriei nu iarta! Poate o sa pacaleasca Justitia cu banii si pilele pe care le are , dar istoria il va "manca" si sterge...
6
0
Nu ma Ponta nu a fost matrasit asa cum spui tu ci s-a matrasit el singur cand a refuzat sa aprobe transportul si tratarea arsilor de la Colectiv in strainatate,atunci rudele si prieteni celor arsi n-au mai putut sa suporte umilinta asta si au iesit in strada obligandul pe"il dottore"sa demisioneze.
7
0
Acest mos senil trebuia sa infunde inchisoarea nu sa fie liber si sa dea sfaturi!
6
0
tricean golan mic si part dute la dcunea !
7
0
ar fi fost Tariceanu la inchisoare dar tot asa ar fi gindit tu cum gindesti
1
1
Ca Ponta nu a plecat de bunavoie sau onoare, a fost matrasit de ai lui tatuci.
5
2
Intro tara normala tariceanu ar fi fost la inchisoare si nu parlamentar cu imunitate.
14
2
Intr o tara normala asa ar fi fost. Aici este Romanica si dupa 7-8 ani de anchete o sa se gaseasca o asistenta sau o femeie de serviciu. Macar Ponta a demisionat dupa colectiv...astia se prind cu ghearele de scaune
4
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212