REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Tăriceanu, propunere pentru Iohannis: să amânăm alegerile până după apariția vaccinului

Tăriceanu, propunere pentru Iohannis: să amânăm alegerile până după apariția vaccinului

Replica API 12 noiembrie 2020 | 22:50 1448

Senatorul Călin Popescu Tăriceanu îi propune președintelui Klaus Iohannis să amâne alegerile parlamentare până în momentul în care va fi disponibil pe piață vaccinul împotriva Covid-19. Tăriceanu susține că în acest fel Iohannis ar dovedi faptul că aceasta nu este doar o nouă manipulare de campanie.

”Dl Iohannis vorbește cu insistență despre vaccinul antiCOVID-19. Eu personal cred că în aceste momente este doar o propagandă ieftină și o nouă încercare de manipulare a populației!

De aceea îi zic așa: dle Iohannis, dacă acest vaccin nu este doar o iluzie pe care o vindeți românilor și chiar știți și credeți în apariția lui rapidă, haideți să amânăm alegerile parlamentare până după apariția acestui vaccin! Vaccinăm populația, facem o campanie reală și menținem o democrație funcțională și nu una de fațadă!

Așa parcă ne-ați convinge pe toți că acest vaccin nu este doar un slogan electoral, așa cum pare el acum!

P.S.: Era să uit: sper ca primul care se vaccinează, în direct la TV la oră de mare audiență cum vă place, să fiți dvs, dle Președinte!”, scrie Călin Popescu Tăriceanu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mos taricene, iar APARI ?! Mai vrei o tura la banul public?? Nu iti ajunge cat ai FURAT, cat ne-ai MINTIT ?! RUSINE ! Langa dragnea, acolo iti este locul, penalule, TRADATORULE, tupeistule. Zornaie catusele!
3
0
pacat , n u ti-a venit ideea cu amanarea alegerilor pana dupa incatusarea ta- adica ''la anul si la multi ani'' te fofilezi de puscarie ca dracu de tamaie, pana acum puteai sa-ti inchei si stagiatura la puscarie.
3
0
Bagati-l la parnaie pe animalul asta. A tradat toate partidele in care a fost e un specimen de cea mai joasa speta
10
4
Taricene,tradatorule,cand ai avut nevoie de mine mi-ai promis ca nu ma vei parasi nici in puscarie dupa care te-ai folosit de senatori mei sa fentezi legea ca sa imi arati ca esti mai schmecher dacat mine si acum ti-ai dizolvat partidul in Ponta asa poate poate o sa obtinti 5%si scapati amandoi de puscarie.
11
0
Bravo sclavii mei care sa ma sustineti si in al 12 lea ceas,eu muie va dau si voi tot vreti mereu.
1
10
E disperat ca-l salta garda .. Stie ca nu mai prinde loc la macelarie...
12
3
o Curva Batrana iti e si Scarba de TUDI
13
2
La gunoi cu tine, Motociclene!
13
2
tariceanu e kkt tot pe el .daca nu intrea in parlament la imunitate intra sigur la pirnaie .
13
2
Este o propunere corecta. Si Tariceanu sa fie senator pe viata ca calul lui Caligula
14
0
toata lumea stie ca parlamentarii isi cumpara locul, adica da cu banu' unde trebuie si cui trebuie, si locurile alea sunt vandute, beneficiarii asteapta sa se vada parlamentari ca doar au cumparat locul, adica Iohannis a vandut locuri, a facut bani, trebuie sa dea ce a promis, nu mai poate amana, daca tot amana trebuie sa dea banii inapoi si nu are de unde
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212