REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Tatăl lui Cristi Borcea, infectat cu Covid-19: „Am stat cu lumânarea la cap”

Tatăl lui Cristi Borcea, infectat cu Covid-19: „Am stat cu lumânarea la cap”

Replica API 30 august 2021 | 22:06 1110

Clipe grele pentru familia fostului acționar de la Dinamo, Cristi Borcea. Tatăl acestuia, Stere Borcea (76 de ani), a văzut moartea cu ochii cu în urmă cu o lună când a fost infectat cu Covid. Bărbatul are o stare de sănătate precară. El a fost externat de câteva zile din spital, după ce a suferit noi complicații.

Valentina Pelinel, Cristi Borcea

Foto: arhivă personală

Stere Borcea și soția acestuia au avut amândoi Covid, în urmă cu o lună. Tatăl lui Cristi Borcea s-a aflat într-o stare gravă și spune că a văzut moartea cu ochii. “Acum o lună-două, am avut Covid și eu, și soția. Am fost tratat acasă, au adus aparat de oxigen, că aia îmi lipsea. Mi-a fost atât de rău încât eram sigur că mă duc, am stat cu lumânarea la cap, eram aproape gata!”, a dezvăluit Stere Borcea, pentru Fanatik, citează click.ro.

Tatăl lui Cristi Borcea a avut mult de tras după ce s-a infectat cu coronavirus

După Covid însă au apărut complicații, așa câ bărbatul a fost întrebat timp de 21 de zile într-un spital din Predeal pentru investigații. “Nu sunt bine deloc, vă spun, nu sunt bine deloc. Am trei bypass-uri, mă dor toate și iau medicamente și de cinci ori pe zi. Acum două zile am venit acasă, am stat 21 de zile internat la un spital din Predeal, mi-au făcut tot felul de investigații. Băiatul meu are grijă de mine, păi cum să nu, dar dacă organismul nu rezistă…Mai trece pe la mine, îmi văd și eu nepoții, că mie îmi e deja tare greu să mai ies din curte, să mă mișc pe afară”, a adăugat Stere Borcea. La jumătatea lunii decembrie a anului trecut, Cristi Borcea a anunțat că s-a infectat și el cu Covid-19. Acesta a mers la spital și s-a recuperat rapid, ca și fiul său Patrick, care a contractat și el virusul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca e sanatoasa chiratza.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212