REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Tatăl lui Sebi, dezamăgit de decizia CSM: „Nu mai am nimic de comentat!“

Tatăl lui Sebi, dezamăgit de decizia CSM: „Nu mai am nimic de comentat!“

A.F. 24 aprilie 2024 | 20:07 811

Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii ucişi anul trecut de Vlad Pascu, s-a arătat dezamăgit de decizia CSM ca judecătoarea Ancuța Popoviciu, care soluţionează dosarul lui Pascu, să rămână în funcție. 

Tatal lui Sebi, dezamagit de decizia CSM: „Nu mai am nimic de comentat!“ Tatăl lui Sebi

„Nu mai am nimic de comentat! Dacă cei de la CSM au spus că judecătoarea este bună pentru caz, nu mai am nimic de comentat. După ce că suntem distruși, această decizie…

Aveam încredere că cineva va rezolva acest dosar. Nu mai am cuvinte! Suntem niște oameni terminați“, a spus tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu. 

Reamintim că Vlad Pascu este judecat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului. Când a făcut prezența, la termenul de joi, 22 februarie, judecătoarea Popoviciu a întrebat dacă la proces se află și unul dintre studenții uciși, făcând referire la Sebastian.

Acesta nu este primul incident disciplinar al judecătoarei Ancuța Popoviciu. Ea a mai fost sancționată în trecut, când i-a fost tăiat din salariu pentru o perioadă de câteva luni, tot din cauza unui comportament similar în sala de judecată.

De asemenea, familiile victimelor accidentului au cerut strămutarea dosarului la altă instanță, o cerere care până acum a fost respinsă. 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Situația în cauză nu are legătură cu ce spuneți. In principiu, nu vă contrazic dar treaba judecătorului, bun sau rău, nu este să răzbune pe cineva! Greșelile se corectează în căile de atac, nu prin terfelirea judecătorului în presă, prin acuzații neprobate de luare de mita sau e consum de droguri și nici prin înlăturarea lui din dosar.....
0
3
Vita asta incapabila, corupta si nesimtita, Popoviciu, reprezinta cu succes Justitia romana.
5
0
Dar poate mai mergeți și pe la școală. O decizie așteptată și logica. Aia nu a ajuns judecătoare de p*****a ce era și voi niște vânzători la lidl de deștepți ce sunteți.
1
10
CSM a demonstrat prin decizia luată că este lipsit de coloana vertebrală, de musamalizare a greselilor juridice,lipsă de raspundere!In ultimul timp s-a observat decaderea Justitiei și necesitatea unei legi de raspundere a magistraților fiindca societatea civilă s-a săturat sa plateasca greșelile magistraților (vezi procese CEDO) dar si pensii speciale pentru mare parte din cei ce nu o merită (prin natura decizilor gresite,derulare procese ani de zile)...
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272