REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Taximetriştii constănţeni SUNT ÎN ALERTĂ! Trei tineri înarmaţi ÎI JEFUIESC!

Taximetriştii constănţeni SUNT ÎN ALERTĂ! Trei tineri înarmaţi ÎI JEFUIESC!

Replica API 7 noiembrie 2018 | 11:32 379

Îmbrăcați în negru! Poliția efectuează cercetări

Îmbrăcați în negru! Poliția efectuează cercetări

Taximetriştii constănţeni sunt în alertă! Un grup de trei tineri atacă fără jenă! Conform şoferilor, indivizii se folosesc de cuţite pentru a-i intimida şi pentru a-i determina să le dea banii din încasări ori bunuri.

"Incredibil! Tâlharii ăia trei, despre care se tot vorbeşte de câteva zile, au atacat un taximetrist în seara asta (marţi, 6 noiembrie a.c.), în centrul Constanţei", a relatat un alt taximetrist. "Ni s-a transmis prin dispecerat să avem grijă, de o săptămână tot atacă. Sunt pe puţin două plângeri la Poliţie. Dar cred că au la activ vreo 15 victime: un coleg a rămas fără două telefoane, altul fără o tabletă, vreo patru - fără bani. Indivizii au în jur de 20 de ani", a adăugat bărbatul.

Conform acestuia, victimele sunt, cu predilecţie, persoane în vârstă.

Iată cum acționează cei 3 indivizi, îmbrăcați în negru!

Potrivit Rodicăi Ioniță, vicepreședintele Camerei Taximetriștilor din Constanța, din ce știe de la colegi, ar fi vorba de 3 indivizi, cu vârste de circa 20 - 25 de ani, care se îmbracă în negru și care pleacă din Palas. ”La modul general, de la colegi știu, că sunt trei tineri. Vin din Palas, pe la 4 - 4.30 dimineața, și coboară pe la Poarta 2, Tomis... Dar acționau numai în stațiile de taxi unde era un singur șofer. Astfel, cereau să fie duși într-un loc unde puteau acționa. Dacă persoana respectivă opunea rezistență, scoteau cuțitul și îl amenințau. În aceste zile, că de joia trecută a început totul, au fost cazuri cam în fiecare dimineață. Zilele trecute a fost un caz la Delfinariu, apoi la Poarta 2. Știu că au fost depuse plângeri la Poliție”, a declarat aceasta pentru Replica.
Potrivit informațiilor noastre, la Poliție au fost înregistrate 4 astfel de sesizări. Oamenii legii efectuează cercetări.

R.C., L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar cand iti miros hainele a nespalat cand cobori din taxi, opc nu se sesizeaza? E un ratat Rares la Trocadero, pute de sparge nasul
0
0
Locala umbla dupa soferi sa vada unde parcheaza si hoti talharu trec pe langa ei locala ineficienta
4
0
Sa va dau la muee la toti care nu aveti loc de taximetristi si ploitia pulii care dorm prin parcari noaptea si ciobani de locala care stiu sa dea numai amenzi ptr parcari
3
2
Taxi egal cioara imputita
8
3
S-o flexam pe ma-ta!
3
2
ce sadesti aia creste
1
1
Am in vexing so la fur at taxi metristul joi seara de 1000ron. Asa le trebuie sai fury tiganii
1
6
Moarte ciorilor !
9
0
Taximetristii sunt pusi pe inselaciune, 60 la suta sunt tigani, deci merita ce li se intampla. 3 insi au atacat 2 taximetristi si sute de taximetristi tiganoi au inselat clientii.... deci o stire insignifianta.
10
6
alo, politia, auziti ce se intampla?ce faceti in sensul asta?
12
4
De asta am interzis garda de fier sa faca ciorile ce vor in tara
15
0
Esti idiot amir un nespalat rom turc ce dreac esti
6
7
Bine ca nu i-au amenitat cu un sapun, un deodorant sau Doamne fereste, cu un roman al lui Hemingway. Deplang sincer teama in care traieste acum subspecia galbena a urbei noastre.
17
16
Cel mai bun tigan e tiganu' mort.Giani baiatul lui Murat de la blocul fantoma,Kito baiatu lui Fritz si Duca din Palas numai puscariasi unul si unul au disperat cartierul cu spargerea masinilor.Sa se spele pe cap cu ei PSDistii ca tot forteaza cu amnistii si gratieri!Cei ce stati la curte in cartiere cu multe ciori borate camere video caini de lupta in casa,cand vin la furat deschizi usa dai comanda musca!
22
5
Se pare ca astia trei si-au mutat zona,caci nu de mult actionau in zona politiei rutiere palas. Mereu spuneau ca vor la navodari. Unul urca in fata,unul in spate intre scaune iar cel de-al treilea venea la geam la sofer. De doua ori m-am aflat in aceasta situatie. Norocul meu este ca inteleg rudimentar turceste si am inteles ce voiau.Erau agitati ca nu dadeam curs atentionarilor celui de la geam ca era ciudat modul in care toti trei vorbeau in acelasi timp. Au vazut ca nu le merge treaba cu distrasul atentiei si motivindca nu ne intelegem la pret au coborat.
25
0
Ma uit si constat cu stupoare cat de josnica a putut ajunge rasa umana incat exista o anumit specie de prosti care nu realizeaza simplul fapt ca infractiunea de talharie nu are limite intrucat cand se va termina cu talharirea taximetristilor se va trece la talharirea persoanelor pe strada,spargerea de locuinte,jafuri s.a.m.d. Infractorul cand nu mai are de unde manca si juca la pacanele trece la comiterea altor infractiuni dar e greu sa-ti dai seama!
20
1
Imi pare rau sa vad ca unii aproba aceste infractiuni. Sunt printre taximetristi si unii care pacalesc clientii dar marea majoritate sunt oameni ok. Daca ii bagam pe toti in aceeasi oala ar trebui sa fim si de acord cu strainii care zic ca toti romanii sunt hoti.
25
2
Unu e din palas a violat si talharit o fata acum 7ani la big si a scapat recent de la puscarie
24
4
Prinsi si torturati dusi la aushwiz in tren de animale hitler ajutor
18
4
Va inselati politia nu doarme ci ..zilnic sunt vazuti de ex in piata tomis 3 in parcarea de la alfa beta unde isi asteapta tainul de la bisnitarii de tigari si de la precupete ..sunt filmati zilnic de la balcoanele blocurilor din jurul pietii dar nu le pasa ..in curand vor aparea la CNN ..PRO TV ANTENE ETC. sa vezi circul dracului si vaicareli la tv ..
36
3
Karma is a bitch...
8
14
Mi as dori ca maine sa se inpiedice ma ta de ei cretinule cocosat,asistatule social care esti
28
4
Politia doarme actionau mai devreme in zona city unu in geaca neagra unu in geaca rosie rotund la fata cu barba tigani se vede pe ei ca au scapat din puscarie recent politia ce face locala ce face cauta soferi unde parcheaza locala trebuie desfintata
32
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108