REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Taximetristul care a cărat cadavrul Alinei renunță la meserie: Sunt traumatizat!

Taximetristul care a cărat cadavrul Alinei renunță la meserie: Sunt traumatizat!

Marieta ȘTEFAN 11 august 2023 | 00:00 3325

Șoferul de taxi care a dus-o în parcul Tosca din Mangalia pe Loredana, criminala din Mangalia, a rămas traumatizat și se află într-o stare de depresie din care nu reușește să-și revină. El vrea să renunțe la meseria de taximetrist și va apela în viitor la serviciile unui psiholog.

Taximetristul care a carat cadavrul Alinei renunta la meserie: Sunt traumatizat!

Loredana, criminala din Mangalia, a făcut și alte victime, colaterale. Șoferul de taxi care a dus-o în parcul Tosca din Mangalia habar nu avea că transportă un cadavru. Chiar și pentru un om care nu are o fire sensibilă, nu este cel mai comun lucru să afli că ai participat, chiar fără să știi, la o faptă atât de crudă.

Bărbatul a rămas traumatizat și, cu toate că încearcă să-și revină din starea creată la aflarea veștii, nu reușește. Vocea lui se aude stins și din ea răzbate o notă de amărăciune, de tristețe… Probabil că, în același timp, are și remușcări sau nu mai vrea să aibă de-a face cu astfel de tipologii de oameni, pentru că vrea să renunțe la meseria de taximetrist. În viitor, pe lângă faptul că se va reprofila, vrea să apeleze la serviciile unui psiholog.

Am rămas traumatizat. Nu reușesc să-mi revin. O să mă duc la un psiholog. Am declarat tot ce am avut de declarat la poliție. Nici nu mai vreau să mai vorbesc…”, ne-a declarat șoferul de taxi. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa renuntze care e problema,ori te pomenesti ca raman mangalioti fara taximetristi pentru ca se lasa unu de practicat meseria asta;inca ceva taximetristi au vrajeala in fire chiar daca uni colegi de-ai lui il lauda defapt tocmai astia se bucura cel mai mult pentru ca au un concurent mai putzin.
2
2
De ce sunteți răi ? Gesur nu bea și muncește toată noaptea să își întrețină familia. Cursele le dă între un grup de taximetriști nu la blat, nepotul ala care e de fapt frate abia a facut si el 2 3 curse si bodyguarzii de la gara care stau si freaca toata noaptea menta acolo l-au si dat pe binga ca nu pot face ei curse ilegale pe ala cu numar de bucuresti nu l-au vazut sau pe ala cu EMI
3
0
Asta facea curse si pentru pești, cara fetele de la o locație la alta ,cum sa se lase de meserie ca face o gramada de bani ! Ia inchis aia mica gura cu 200 de lei ! Sigur a mirosit el ceva , de asta este traumatizat , dar îl loc sa sune la politie a ales banii !
4
2
Facetii, repede, o perfuzie cu vodca la taximetrist ca ramane traumatizat pe viata.Cred ca l doare n pusca pe tartan.
4
1
C meserie d taximetrist,o mare pirdere in r*m.hmmm
4
0
Ce lume rea , Gesur este printre cei mai de treaba taximetriști din gara nu refuza cursele ca dovada ca a luat și cursa de la Saturn. Nu fura clienții și nu exagerează la preț. Nu își pune șoferi ilegal pe masina si nu il vezi acostand clientii de cand coboara din tren are familie și copii. Bine ca pe alții nu ii fedeti care fac țigănie în gara.
5
0
Se lasă pe dracu face pe victima toata ziua spama pe facebook cu reclama lui cu loganul si mai face si cumnatul lui la n***u cu o masina. De fapt lui voia sa ii dea cursa la Vaslui dar a cerut mai mult si nu a vrut k ala nare akte si tot japca face
4
1
Ia ți și neamul și pleacă în India unda va este locul și ! Pirandele și puradeii....vai mama voastră de ....c****i
19
5
Și așa nu știu cum au luat ciorillle astea și permise și atestate când ele nu știu să vb sa citească sa scrie, deci? Paguba in porumb o c****a mai puțin! Va n gurrra cu cine v a dat permise
21
1
Da când ai luat 200 de lei pt cursa in loc de 35 a fost bine nu
29
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272