REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Lun., 17 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6763
24° Constanța Luni, 17 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6763
 

Telenovelă de prost gust la Hârșova: protagoniștii sunt doi minori de 13 și 17 ani!

Telenovelă de prost gust la Hârșova: protagoniștii sunt doi minori de 13 și 17 ani!

Victor ROTARU 16 martie 2024 | 00:00 1930

Caz incredibil la Hârșova, acolo unde un minor, în vârstă 17 ani, alături de familia sa a răpit o altă minoră, de 13 ani, pentru că voia să se căsătorească cu ea. Cu toate că inițial cele două familii se înțelesese asupra nunții, odată cu mutarea minorei acasă la băiat, aceasta a aflat că el mai are 2 copii și că trebuie să aibă grijă de aceștia. 

Telenovela de prost gust la Harsova: protagonistii sunt doi minori de 13 si 17 ani!

Regep A., în vârstă de 17 ani, şi minora în vârstă de 13 ani, s-au cunoscut pe reţelele de socializare şi au luat hotărârea de a se căsători. Conform tradiției etniei din care fac parte, Regep A. împreună cu părinții săi s-au deplasat la locuința părinților minorei, unde au convenit ca cei doi să aibă o relație de concubinaj, fiind stabilită, totodată, şi plata care trebuia să fie efectuată pentru minoră. 

În timpul conviețuirii minorei cu Regep A., între aceștia au apărut neînțelegeri, determinate de faptul că băiatul mai avea doi copii minori (unul în vârstă de 3 ani și 7 luni și unul în vârstă de 1 an și 7 luni), rezultați dintr-o relație anterioară a acestuia, cu o verișoara de-a sa, aspect necunoscut de minoră. De asemenea, minora a constatat că trebuia să aibă grijă de cei doi copii minori ai băiatului, acesta și mama sa îi vorbeau urât, o scuipau și o băteau. 

Telenovela de prost gust la Harsova: protagonistii sunt doi minori de 13 si 17 ani!

La un moment dat, profitând de lipsa de la domiciliul a părinților lui Regep A., minora a fugit de acasă, cu intenția de a ajunge la locuința fratelui său. Copila a fost trimisă de fratele ei la magazinul din localitatea de domiciliu, acolo unde se afla pentru a cumpăra țigări. În timp ce se deplasa înapoi spre casă, minora a fost așteptată de o mașină, în care se aflau fostul ei concubin. A fost luată cu forța și a fost aruncată pe bancheta din spate a autoturismului și au plecat. Când fratele minorei a constatat că aceasta nu se întoarce de la magazin, a sunat-o pe minoră, care i-a spus că a luat-o, cu forța, fostul ei concubin.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să înceteze procesul penal pornit împotriva lui Regep A., pentru săvârșirea infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor, întrucât există o cauză de pedepsire prevăzută de lege.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-i mai blazati, sunt viitorul tzarii! Viitori votanti! Rumânii nu mai fac copii, astia pe banda rulanta! Are statul grija de ei!
0
1
Nici militzieni de pe timpul comunishtilor nu sau bagat peste tzigani,atunci cand daca Partidul Comunist Roman dadea un ordin ala se executa,nu comentau nici militzieni,nici procurori nici judecatori,nimeni,ba din contra totzi se mobilizau pentru executarea ordinelor primite de la P.C.R.in stil militaresc,iau lasat comunishti in pace pe tzigani sa traiasca dupa legile lor de tip tribal si acum vine"r*****a"cu titlul"telenovela de p***t gust",mai voi chiar nu shtitzi in ce tzara traitzi si ca acum minoritatzile au mai multe drepturi in Romania decat romani neaoshi ?.
2
1
Crezi ca makidonii sunt departe?
5
0
t****i de t****i, ei vor mosteni romania, nu cum spunea stefan cel mare!
4
0
natia astea a fost sunt si va fi o rusine pentru orice tara unde se dezvolta, ei fac numai rau se inmultesc si distrug civilizatia, nimic si nimeni nu i pot schimba s a incercat prin munca fortata pe vremuri si greu!
13
1
Nu ne intereseaza cra cra.
7
0
daca traim eu, nici in cartile de istorie nu se mai pomeneau aceste specimene de c!()ri sur(ate
8
0
Șo mai cherez?. Katacsar comuna ando cuza voda
4
0
Astia sunt animale cu chip de om! Dar jignim animalele sa le comparam cu astia! Au in ei tot ce poate fi josnic in rasa umana. Imputiti, borfasi, hoti, zero ca intelect, puturosi......
19
2
c***i borate. Le.as da foc si m.as masturba langa trupurile lor arzand in agonie
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
324412253819
5/49
271712293632
joker
24193722616