REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

TELENOVELĂ de TOMIS NORD: SATISFĂCUTĂ, BĂTUTĂ și cu BANII LUAȚI

TELENOVELĂ de TOMIS NORD: SATISFĂCUTĂ, BĂTUTĂ și cu BANII LUAȚI

Replica API 17 iulie 2021 | 00:07 52726

Ismail Gihan este o mai veche ”cunoștință” a oamenilor legii. Scandaluri, amenințări, distrugeri, furturi – sunt faptele din ”palmaresul” individului. Mai nou, Gihan, care se laudă că a studiat la Școala Vieții, și-a satisfăcut poftele sexuale cu o prostituată, într-un apartament din Tomis Nord, după care a agresat-o și a amenințat-o cu un cuțit, furându-i suma de 1.150 de lei. Culmea este că el are o iubită, care se pare că ar fi tot prostituată.

Ismail Gihan

În urma cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, polițiști ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, de 51 de ani, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 4 iulie a.c., acesta ar fi deposedat o tânără de 1.150 de lei, prin lovire și amenințare cu un cuțit. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul ar fi Ismail Gihan, cunoscut cu antecedente penale. Acesta a mers la domiciliul tinerei, care ar fi prostituată, pentru a întreține raporturi sexuale. Ulterior, a bătut-o, amenințat-o cu un cuțit și i-a furat banii.

Percheziții

La data de 15 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Constanța. În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Mai mult decât atât, precizăm că Ismail Gihan, care se laudă că a studiat la Școala Vieții, are o iubită, care ar fi tot prostituată.

Școala Vieții și scandaluri

Însă, așa cum e precizat și mai sus, el este o mai veche ”cunoștință” a oamenilor legii. A tot fost cercetat pentru furturi, acum fiind trimis în judecată (recent) într-un astfel de dosar, sub control judiciar. Însă, în trecut a fost cercetat și pentru scandaluri, amenințări, distrugeri. Spre exemplu, la un moment dat, aflându-se pe bulevardul Mamaia, în zona Pescărie, în spatele căminelor studențești, a amenințat cu acte de violență asupra unui autoturism și șoferului acestuia de natură să tulbure liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor. A fost amendat de Poliție, el nu a recunoscut, a contestat, dar i-a fost respinsă contestația.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunita mai o ...
0
0
Comentarii despre un taran coclit ma pish pe el si schimb stirea
18
0
Inchisoare pe viata!
10
2
Bonus la 2 trageri a 3 gratis
15
2
Un Malahitul
9
0
Puscarie 17 iul 09:35 nu ajungi si tu la el in camera sa fi putin iubit? daca tot vorbesti de iubire?
10
29
Puscarie si iubit de toti colegii de camera... asta merita asta!!!!
36
3
Omul este smecer al garantez io
11
28
I live You Sunita
15
2
Pescara lui Broasca de la Mamaia ! Broasca ! Mara om, mare caracter !
11
8
Poza aia de smecher inchipuit este de la pescaria de la Mamaia a lui Broasca
28
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369