REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Tentativă de fraudă în numele Kaufland România

Tentativă de fraudă în numele Kaufland România

Replica API 21 decembrie 2016 | 00:44 282

Mare atenţie!

Mare atenţie!

Atenţie mare la ce concursuri apar pe platformele sociale! Dat fiind faptul că se apropie sărbătorile de iarnă şi lumea doreşte ori reduceri, ori oferte, se vehiculează că pe internet circulă fel şi fel de concursuri fantomă organizate în numele marilor brand-uri din România. Reprezentanţii Kaufland spun că persoane necunoscute au organizat concursuri online în numele firmei, concursuri false în urma cărora cei care participă ar câştiga vouchere în valoare de 200 lei!

Atenţie, constănţeni! Dat fiind faptul că ne-a prins febra sărbătorilor de iarnă şi suntem dornici să beneficiem de oferte şi reduceri, ori pur şi simplu ne place să participăm la concursurile organizate de hipermarketuri în scopul de a câştiga ceva, uităm să verificăm dacă într-adevăr concursurile sunt organizate de brand-ul în caz. Platformele de socializare nu mai reprezintă de mult o sursă sigură de informare având în vedere că tot mai des observăm concursuri şi conturi de socializare false. În această situaţie pare că se află şi hipermarketul Kaufland. Reprezentanţii Kaufland au precizat marţi, 20 decembrie a.c., că în ultimele zile numele şi logo-ul companiei Kaufland România au fost folosite fraudulos şi abuziv în cadrul unui concurs online fals ce urmăreşte inducerea în eroare a participanţilor şi a prietenilor acestora. Concursul fals este reprezentat de un chestionar care îi invită pe cei ce îl accesează să distribuie informaţia în platformele sociale şi să răspundă la 5 întrebări despre Kaufland cu promisiunea că vor beneficia la final de un voucher în valoare de 200 de lei, după completarea datelor personale.

“Mesajul care circulă în platformele sociale: „Kaufland oferă vouchere în valoare de 200 lei fiecare pentru sărbători! Revendicaţi-l acum. 1 voucher pe persoană” şi care trimite către site-ul www.kaufland.ro-promotie.com/ nu aparţine companiei noastre şi îi îndemnăm pe clienţi să nu participe la astfel de concursuri. De asemenea, reamintim clienţilor noştri să utilizeze întotdeauna ca surse de informare site-ul companiei www.kaufland.ro sau pagina oficială de Facebook. Toate concursurile şi promoţiile din mediul online organizate de Kaufland România au regulamente riguroase. “, a declarat Daniela Spiridonescu, PR Account Manager GMP.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272