REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Teo HIRA reabilitează de URGENȚĂ o clădire din Piața Griviței

Teo HIRA reabilitează de URGENȚĂ o clădire din Piața Griviței

Replica API 6 mai 2021 | 21:20 3840

RAEDPP Constanța a demarat procedurile necesare pentru reabilitarea de urgență a unei clădiri din Piața Griviței. Mai exact, este vorba despre imobilul situat pe strada Mercur, numărul 10, acolo unde va fi mutat sediul SPIT.

Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public și Privat Constanța (RAEDPP) a demarat procedurile pentru a efectua lucrări de reabilitare de primă urgență la un imobil din Piața Griviței. Mai exact, se dorește consolidarea, repararea, punerea în siguranță și organizarea de șantier în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991. Imobilul la care vor fi efectuate lucrările are un regim de înălțime de S+P+2E+Pod circulabil și este situat pe strada Mercur, numărul 10.

Sediul SPIT va fi mutat în acest imobil

În luna februarie, vă anunțam că sediul SPIT va fi mutată într-o clădire de pe strada Mercur, fiind vorba de acest imobil ce află într-o stare accentuată de degradare fiind încadrată în risc seismic de grad I. Decizia a fost luată pentru a se face economie la buget. „Prin renovarea clădirii istorice de pe Mercur nr. 10 se creează premisele regenerării urbane în zona Pieței Grivița – strada Ștefan cel Mare, arteră ce urmează să între într-un proces de reabilitare prin fonduri europene, dar care va avea nevoie de mult mai mult pentru ca toată zona să pulseze de activitate comercial-economică și socială. Aveți încredere!”, a declarat Teo Hira, directorul RAEDPP.

Click pe imagine!

Citește mai mult aici:

SPIT Constanța va fi MUTAT într-o clădire din Piața Griviței

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Teo Hira nu reabiliteaza nimic! Doar va plateste pe voi sa scrieti povesti. Acest subiect a mai fost de 3 ori in ziarul vostru, iar cladirea este tot la fel. Din pacate nu pot pune ghilimele la cuvantul ziar.
1
0
Daca se trece la transport obligatoriu pe bicicleta, zona poate deveni interesanta pentru comercianti. Daca nu, va ramane necirculata ca acum.
3
0
Poate organizeaza si o licitatie de data asta
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108