REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

TERIBILISM cu iz PENAL! Un tânăr BEAT, provocat de un AMIC să SPARGĂ MAŞINI: a fost văzut de la balcon!

TERIBILISM cu iz PENAL! Un tânăr BEAT, provocat de un AMIC să SPARGĂ MAŞINI: a fost văzut de la balcon!

Replica API 6 decembrie 2018 | 00:00 338

Urmărit de Poliție

Urmărit de Poliție

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare, pe un termen de încercare de 4 ani, pentru furt calificat. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, acesta s-a lăsat provocat de amicul său și a vrut să-i demonstreze că poate să spargă mașini. A fost văzut de o persoană care se afla la balcon, la fața locului sosind Poliția. S-a lăsat cu urmăriri și imobilizări.

Totul s-a petrecut la finele lunii iulie, în jurul orei 1.30, când G.B., în vârstă de 26 de ani, a fost văzut de o persoană care se afla pe balconul unui apartament (bloc situat pe I.C. Brătianu, în zona gardului CFR), în timp ce a spart geamul unei mașini marca BMW și apoi a trecut la o Dacie Logan.

Martorul a sunat la Poliție, o patrulă de Poliție ajungând la fața locului. Oamenii legii au zărit un tânăr cu un comportament ciudat, lângă gardul CFR, care a fugit când a dat cu ochii de ei. S-au luat după el și l-au prins. Acesta se afla într-o stare avansată de ebrietate și a declarat că mergea la magazin, neînțelegând ce a făcut.

Asupra sa se aflau două genți medii, încărcate cu produse sustrase din unul din cele două autoturisme. În cele din urmă și-a recunoscut faptele, precizând că se afla cu un amic, cu care consumase băuturi alcoolice, acesta spunându-i că nu are curaj să spargă o mașină. Prin urmare, a luat o piatră și a aruncat spre geamul unui vehicul, după care a sustras bunuri din el, trecând apoi la următorul.

După finele anchetei, dosarul a fost trimis în judecată. Judecătorii au ținut cont de criteriile generale, inclusiv de faptul că nu are antecedente penale, chiar dacă nu are loc de muncă, iar studii: o clasă! Totodată, magistrații au reținut: inculpatul aflat sub influența băuturilor alcoolice, a comis infracțiunea de furt calificat mai degrabă din teribilism decât dintr-o predispoziție antisocială irecuperabilă. Astfel, pedeapsa a fost de un an și șase luni cu suspendare, pe un termen de încercare de 4 ani.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi...Teribilism... Hmmm....de ce nu ii dati si un premiu?! Un hot ordinar clar
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614