REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

TERIBILISM la Constanța! Doi tineri s-au urcat pe o decapotabilă și au mers așa de-a lungul unui bulevard

TERIBILISM la Constanța! Doi tineri s-au urcat pe o decapotabilă și au mers așa de-a lungul unui bulevard

Replica API 2 mai 2017 | 00:00 296

Inconștiență maximă la Constanța. Patru tineri au ieșit la plimbare cu decapotabila pentru a se bucura de vremea frumoasă ce a fost duminică, 30 aprilie, a.c., la malul mării. Toate bune și frumoase asta până când la semaforul de la intersecția străzilor 1 Decembrie-I.C.Brătianu tinerii care stăteau în spate au decis să se ridice în picioare. După ce șoferul a pornit, cei doi au decis să ia loc pe decapotabilă și să se plimbe prin oraș la înălțime. Numai că acest teribilism ar fi putut să îi coste scump pe tinerii inconștienți. Amenda pentru aceste acte inconștiente este una destul de mare, însp ceea ce ar fi trebuit să îi sperie și mai tare este faptul că în orice clipă se putea produce un accident rutier. Amintim că în vara anului 2013 constănţenii au ieşit să vadă ce s-a întâmplat când au auzit zgomotele asurzitoare de pe stradă. Mai mulți petrecăreţii au dansat, au cântat şi au făcut petrecere pe una dintre şoselele din Constanţa. Aceștia s-au urcat într-o maşină decapotabilă, şi-au luat lăutarii şi au început să se plimbe prin Constanţa în timp ce cântau şi urlau. În maşină se aflau cinci bărbaţi şi două femei care se distrau pe cinste şi vroiau să împărtăşească asta şi cu locuitorii Constanţei. Claxoanele lor au răsunat în tot oraşul, iar oamenii se uitau şocaţi la starea euforică pe care o aveau participanţii la ceea ce spuneau ei că e un bairam ocazionat de un botez.

Polițiștii constănțeni atrag atenția: "Pericolele la care se expun sunt foarte mari!"

Reprezentanții IPJ Constanța au precizat în repetate rânduri că, în primul rând, tinerii ar trebui să țină cont de pericolele la care se expun și asta pentru că, în cazul unui accident, urmările nu vor fi ușoare. Spre exemplu, dacă un tânăr se dezechilibrează și cade pe carosabil, având în vedere că se află în trafic, un alt vehicul, care vine din spate/față, ar putea trece peste el. De asemenea, în cazul celor ce stau în picioare pe banchetă, cu jumătate de corp în afara vehiculului, în zona trapei din plafon, la o frână bruscă riscă să se aleagă cu un traumatism pulmonar grav, care se poate solda și cu pierderea vieții. Prin urmare, o clipă de teribilism poate înlocui examenul de bacalaureat cu o înmormântare. Educația trebuie făcută și de către părinți, care ar trebui să stea de vorbă cu adolescenții și să le explice riscurile. În plus, potrivit oamenilor legii, în astfel de cazuri se aplică sancțiuni la OUG 195/2002 actualizată, privind circulaţia pe drumurile publice.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma sugi cu articolul tau de cacat
0
0
Ramane lumea fara doi prosti!
5
0
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
7
1
Autoritatile,parintii si scoala sunt devina.
4
1
nu vedeti tiganii din cartierul bonduelle&fagadau cand fac nunti ca merg tot la fel?ca taximetristii iau in masina cate 7-9 puradei si urla de zici ca vine apocalipsa?
13
0
nu invata tu pe alti , intelectuali prosti am mai vazut,
7
0
Si care e problema? Se expun la accidente? Lasa-i sa cada sub autobuz, sa-i faca piftie, ca in multe faze de pe Bestgore.com sau TheYnc.com. Sau au impresia ca au mai multe vieti?
11
1
Mihaelo ai o gramatica... eu zic sa te apuci de vandut cartofi si rosii in piata
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218