REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Termen în DOSARUL Virginiei Uzun. Ce au DECIS magistraţii!

Termen în DOSARUL Virginiei Uzun. Ce au DECIS magistraţii!

Replica API 14 iunie 2020 | 00:07 3146

Candidatul PSD la Primăria Eforie, Virginia Uzun, a fost achitat, la finele anului trecut, în dosarul în care a fost acuzată, alături de alți angajați din Primăria Constanța, pentru infracțiuni de corupție. DNA cere pedepse cu închisoarea pentru inculpați, contestând, astfel, decizia de achitare. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Curții de Apel Constanța pe 5 martie. Vineri, a fost termen în dosar însă magistraţii au amânat judecata pentru 2 iulie, pentru administrarea de probe. De altfel, la termenul trecut, Curtea a admis cererea DNA privind administrarea probei testimoniale, dispunându-se audierea mai multor martori.

Reamintim că procurorii DNA au dispus, în 2018, trimiterea în judecată, în stare de libertate, a Virginiei Uzun, la data faptelor director executiv în cadrul Serviciului Public de Impozite și Taxe Locale (S.P.I.T.) al municipiului Constanța, pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual în formă continuată, complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată și complicitate la delapidare. Alături de ea, în fața magistraților au mai ajuns şi alţi inculpaţi.

Virginia Uzun a fost achitată, întrucât faptele pentru care a fost acuzată, respectiv săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual în formă continuată, complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată și complicitate la delapidare, nu există.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cojocare mai tragi de pe carduri cu fratitu???sau ai plecat la cules de colete
2
1
Ba cata demagogie si cruzime ce va mai este frica ba penelistilor, gata s a terminat cu Pnl la Eforie, de robert nu ziceti nimic cu Dosarul lui
1
2
Este incredibila justitia noastra.
3
2
De cratita a auzit fatuca asta ??
8
1
Si a angajat de la manichiurese la croitorese maseuze femei de servici asta e personalul din spit!
6
1
Eugen ii trage numai muie , atit ,panaramei de verginica uzun
7
0
Probabil a uitat cand cerea 5 mii euro sa te angajeze la spit.
14
1
...de unde draqu a gasit peruca aia...e penibila...nu vede nimeni ca e buna doar de pus in vie...e ca in acel poverb cu lupu care-si schimba blana...nu si naravul...mamaie du-te la biserica...acolo e locul tau...nu la Primarie...
13
0
curvistina asta platea din bugetul strans de la contribuabili toate mizeriile mascariciului dereglat psihic , dar care placeau analfabetilor: care alegorice , spectacole de prost gust cu manelisti sau cantarete pensionare , prezentare de moda cu poponarul botezatu , haine pentru zeitza nefututis corina martin , prostanace care sa dea din fund pe care alegorice sau sa i-o suga scalambaiatului in cluburi fara autorizatii de functionare , etc... acum , ar vrea futelnitza asta sa mai traga niste tunuri caci e invatata cu bani nemunciti... s-o aleaga prostii !
19
1
Chiar nu are candidati de calitate?
11
1
E normal, daca e de la PSD, imediat dosare penale, gaseste DNA fel de fel de motive. Daca primarii sau alti functionari sant de la PNL sau PDL pot sa fure linistiti, abuz in serviciu, fals, etc. Unul n-are dosar penal. O justitie total politica, toti sefii din justitie si din securitate sant numiti de presedintele tarii, KWI si mai inainte de Basescu. Lor li s-au inchis dosare,casele lui KWI, flota , pamanturile si vila lui Base. Pe pesedisti ii baga ani multi la parnaie ca au angajat 2 femei sau au chemat oameni la vot.
5
24
Ce face eugen fara tine?
14
3
Votati-o pe asta, este experta in furaciuni, va avea grija de urbe.Dormiti linistiti!
22
1
o panarama alegerile sunt pierdute la eforie de psd
23
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272