REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

TEROARE și ACUZAȚII GRAVE în blocul C3 din MEDGIDIA: Ne temem pentru viețile noastre!

TEROARE și ACUZAȚII GRAVE în blocul C3 din MEDGIDIA: Ne temem pentru viețile noastre!

Replica API 18 noiembrie 2021 | 09:58 4447

Blocul C3, strada Independenței, Medgidia! Aceasta este adresa la care mai mulți locatari susțin că le este teamă să-și mai ducă traiul. Iar nenorocirile se țin lanț, din câte se pare. În seara de 16 noiembrie 2021 a izbucnit un incendiu, iar oamenii susțin că le-a ajuns cuțitul la os și că, efectiv, le este teamă pentru viața lor. De ce? Pentru că, după cum spun ei, o familie din respectivul bloc amenință de ceva timp că va da foc la scară și iată că a făcut-o. Mai mult decât atât, se pare că scandalurile sunt nelipsite.

Pompierii constănțeni au fost solicitați marți, 16 noiembrie a.c., să intervină la Medgidia, pe strada Independenței, la blocul C3. Alerta a venit după ce un apartament a fost inundat cu fum. La locul solicitării au fost alocate 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, o autoscară, 4 echipaje SMURD B, un ATPVM și 3 ambulanțe SAJ. Au fost evacuate persoanele de la etajele superioare - acestea au fost datele inițiale.

Însă, iată că oamenii s-au decis să vorbească, sub anonimat, motivând că le este teamă pentru viața lor.

”Mă tem pentru viața mea și a familiei mele”

”Vecinilor din Blocul C3 le este teamă să vorbească. Am ales și eu la rândul meu să rămân anonimă pt că mă tem pentru viața mea și a familiei mele. Dar am ajuns în punctul în care să-mi strig disperarea, pentru că pur și simplu mi-a ajuns cuțitul la os. O familie de dezaxați, pentru că altfel nu o pot numi, terorizează de 6 ani toți locatarii din blocul C3. Au amenințat în nenumărate rânduri că vor da foc scării de bloc, și în seara zilei de 16.11.2021 au pus în practică amenințările făcute mereu. Amenințări față de care sunt martori toți vecinii din scară, dar cărora le este teamă să confirme. Au motivat că, din greșeală, au aruncat o țigară aprinsă pe un morman de haine care era depozitat pe holul etajului 1, în apropierea cărora era și ceva mobilă depozitată de o vecină cu care a avut în nenumărate rânduri conflicte verbale și fizice. De la un început de incendiu până la un adevărat coșmar pentru toți locatarii panicați și disperați să se arunce fiecare de la etaje, nu a fost decât un pas. Imaginile surprinse vorbesc de la sine. De asemenea, pagubele sunt însemnate. Uși ale garsonierelor arse, casa scării distrusă atât de intervenția pompierilor cât și de fumul emanat de focar. Pompierii nu au făcut altceva decât să-și facă datoria, chiar dacă asta a însemnat să lase în urmă și pagube. Cine va suporta pagubele, Dumnezeu știe... Cert este faptul că, în continuare, această familie este lăsată liberă și continuă să amenințe în stânga și dreapta”, a spus o persoană care locuiește în blocul C3, dar care a ales să-și păstreze anonimatul din cauza fricii.

Potrivit informațiilor noastre, în urma anchetei de la fața locului, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru distrugere din culpă.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un bloc intreg.. le este frica de niste idioti..
7
0
Nu sunteti in stare sa va uniti si sa le rupeti capetele idiotilor?!
13
0
politistii, platiti din banii publici!
11
0
Nu sunteti uniti,ca altfel faceati ordine cu NENOROCITII de MAGRAONI.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614