REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

TEROAREA din parcurile din Constanța: țânțarii! Primăria spune că în fiecare zonă din oraș se intervine la câteva zile!

TEROAREA din parcurile din Constanța: țânțarii! Primăria spune că în fiecare zonă din oraș se intervine la câteva zile!

Replica API 21 iulie 2018 | 01:30 440

Supărare în rândul părinților constănțeni: aceștia acuză că au ajuns să fie „terorizați” de țânțari și alte insecte, fiecare plimbare în parcurile din municipiul Constanța fiind garantată a se încheia cu pișcături și drumuri la farmacie pentru creme sau spray-uri.

„Ies cu copiii în fiecare după-amiază în parcul din cartier, în Poarta 6, și suntem terorizați deja. Este plin de țânțari, copiii sunt plini de pișcături, noi la fel. Ce putem să facem, să nu îi mai scoatem din casă? Nu este de ajuns că din locul de joacă au mai rămas un tobogan și un leagăn amărât? Acum nici în parc nu mai putem să ieșim liniștiți, pentru că ne întoarcem de acolo plini de pișcături”, ne-a sesizat un părinte indignat.

Reprezentanții Primăriei Constanța au precizat că în tot orașul se desfășoară, periodic, toată vara, acțiuni de dezinsecție și deratizare. Mai mult, potrivit administrației publice, în fiecare zonă se revine la câteva zile. Acțiunile de dezinsecție au scopul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor care creează disconfort, precum și de a elimina riscurile de transmitere a unor boli.

Cât privește substanța folosită, aceasta este biodegradabilă, se numește K OTHRINE PROFI EC 250 și este avizată de Inspectoratul de Sănătate Publică Bucureşti, având o sferă largă de acţiune destinată combaterii insectelor care produc disconfort (ţânţari, muşte, căpușe, gândaci, furnici, etc.).

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in cartiere ce gluma a vazut cineva in palas vreo masina sa dea cu ceva
1
0
Trei parcuri, vai de ele.
2
0
Din cauza secetei le mai da cu niste apa chioara...
2
0
Sunt foarte revoltat ,dle sularau, tantarii ca tantarii dar,musti ... ciar deloc!!!!!!!
2
0
Nu dau astia cu nimic ... plin de ganganii ..... 7 ciupituri in cca 30 min in parcul tabacariei. Rusine primaria asta rosie nu face nimic .... cea ce trebuie ei sa stie ca daca faci contract cu un tert trebuie verificat daca isi face treaba dar la cati inapti sunt in primarie cum sunt la orice cabinet de stat. Rusine ...... primaria Constanta de nota 2 !
12
0
piscaturi si muscaturi javrele din parcuri tot acolo sunt deabia asteapta sa-si infiga coltii
3
0
substanta se numeste APA CHIOARA
8
1
chiar daca are pompa pornita se simte mai mult fum de la ea decat mirosul solutiei cu care da. sa bage dracu concentratia care trebuie pentru a scapa de tantari nu apa chioara
17
0
La fel este si in cartierul Tomis 1, zona spitalul mare; se plimba cu pompele in spate, galagie, zarva mare in timpul nopti sa vada lumea ce fac ei si a doua zi bazaie tantarii. Cu ce dati fratilor ? Cu apa colorata? Doar de vazul lumi
18
0
se plimba operatorii cu pompa in spate pornita fara sa pulverizeze solutie. trimiteti reprezentanti pe teren care sa verifice modul cum se deafasoara desinsectia in loc sa raspundeti la reclamatii fara sa stiti ce se intampla pe teren
13
0
in Piata Ovidiu , pe cand dezinsectie?????????
9
0
Pai si atunci, spune-ti voi, nu e mai bine sa terminam dracului cu spatiile verzi ? Scapam de tantari, de frunze toamna, nu mai compara nimeni buruienile de pe bulevarde cu florile comunistilor...
5
2
Daca ne-a spus cum se cheama substanta , este echivalentul cu a ne trimite s-o cumparam ! Multumim primarie !!!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367