REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ȚI SE ÎNTOARCE STOMACUL PE DOS! Iată ce a găsit OPC la o terasă din Eforie!

ȚI SE ÎNTOARCE STOMACUL PE DOS! Iată ce a găsit OPC la o terasă din Eforie!

Replica API 22 august 2017 | 14:52 312

Comisarii de la Protecția Consumatorului au efectuat mai multe verificări în zona Eforie, unde au și găsit nereguli! Este vorba de autoservirea Berlin, din Eforie Nord, unde imaginile vorbesc de la sine! Mizeria și depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare sunt principalele nereguli.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oooo da ce PACIOS....ce tatuaj pe mana.... incerca sa filmeze sub fusta.....daca nu ia verificat deja intrarea....
0
0
Astia cu autoservirea Berlin au si in Carrefour, mancarea e execrabila, e si normal pt ca patroana e o tziganca . Are vorbele facute cu astia din hipermarket si o anunta despre produsele ce se apropie de expirare, si tziganca le cumpara la preturi de nimic! Reteta e simpla, profiturile sunt babane. Mananci la Berlin si mori acasa.
3
0
Inconstienti acesti asa zisi insp opc fiinca filmeaza si fotografiaza ceea ce este contrar legii! Daca se gaseste un ag economic cu coaie sii ai da in judecata platesc daune si nepotii nepotilor lor despagubiri!
1
5
mmm.ierea bune piftelile alea cu neste mustar
3
1
ba faceti ce vreti trageti anaf pe pula dati tepe la furnizori faceti ce vreti DAR NU VA JUCATI CU MANCAREA tuvanaripa de tampiti, MANCAREA E SFANTA, daca vreodata aflu ca am mancat ce nu trebuie pe bune va daram sandramaua si-i dau foc cu voi inauntru, semneaza un client bun, multumesc.
8
1
Inteleg ca si in medii mai joase ca pregatire decat institutiile de stat sau Parlamentul se gasesc oameni josnici si fara constiinta. Totusi,clientii ezista,ei fac ca acele ,,afaceri'' sa prospere. Daca oamenii ar fi un pic mai selectivi,caci de fapt asta inseamna capitalism,cerere si oferta conform cererii, lucrurile ar fi ca in tari civilizate.Deocamdata dobitocimea se inghesuie la oferte cica bune,dar complet toxice si de fapt fix deloc ieftine. Cumperi otrava scumpa. Romanimea este inca idioata in masa,se idioteste prin refuzul de a se informa , din orgoliu.
3
2
oribil....si mai sunt foarte multe in acest hal in Eforie...
10
0
verificati urgent si la carrefour constanta caeasi firma BERLIN autoservire are 2 autoserviri in incinta mancare stricata veche verificati urgent
12
0
Cum dracu il cheama PE acest gunoi,zis patron,a acesteii cocine,este o cocina de porci,dar cred CA la o cocina este mai curat,cum isi permite acest gunoi de patron,sa vinda mincare ,,moarte,, la populatie,la copii,inchideti imediat autoservirea,si gunoiul de patron,dus in centru,la taxiuri,si acolo spinzurat,Fara mila,dar Mai intii sa manince toate mucegaiurile de acolo,si PE urma,executat de turisti care au mincat acolo
7
1
Inchise urgent toate cocinele astea , amenda sa nu poata sa o plateasca in viata asta asttfel asa cum ii ramine averea copiilor sa le lase si amenda de platit ! Bestii ce fac avere jucinduse cu sanatatea noastra si a copiilor nostri ! De n- ati avea parte de banii astia decit sa- i cheltuiti pe doctori ! D- le Horia taiati in carne vie , de 27 de ani sinteti primul cu coloana vertebrala de la OPC care face ceva !
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108