REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Tiberiu Uşeriu, locul doi la Yukon Arctic Ultra: 'Să te întorci acolo unde ai suferit o traumă, e greu'

Tiberiu Uşeriu, locul doi la Yukon Arctic Ultra: 'Să te întorci acolo unde ai suferit o traumă, e greu'

Replica API 7 februarie 2020 | 00:00 537

Tiberiu Uşeriu a afirmat, într-o postare pe Facebook, că i-a fost greu să revină în Canada, unde anul trecut a abandonat maratonul arctic, cu degetele de la picioare degerate.

"Am ajuns la capăt, deşi drumul ăsta părea la un moment dat fără capăt. Vă mulţumesc enorm pentru susţinerea voastră. Fără gândurile voastre bune, jur că m-aş fi pierdut pe drum. Mulţumesc Tăşuleasa şi mulţumesc Via Transilvanica, drumul nostru, al tuturor, cel care m-a trimis aici în delegaţie, ca ambasador. La ora asta, gândurile mele sunt puţine şi simple. Zic aşa: Uneori, pare greu să te întorci şi doar pentru că ai uitat undeva becul aprins. Să te întorci acolo unde ai suferit o traumă, e un pic şi mai greu. Pozele astea două puse în paralel, spun povestea acestei aventuri. Sunt fericit că am îndreptat lucrurile. Trag scurt o concluzie de încheiere, înainte de a mă prăbuşi într-un somn adânc: Să nu uităm că visurile noastre, ale fiecăruia, fie ele mici sau mari, chiar contează. Fără idealuri, mă tem că am dispărea. Aşadar, să nu renunţăm la ele orice ar fi. Vă mulţumesc, ne vedem acasă", a scris Uşeriu conform stiripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
genix,go to school,idiotule!
3
1
tiberiu,get a job!trintore!
1
5
Lasal ma pe gigi deunde sa stie el ce inseamna sa fii un sportiv puternic,pentru el sportivi mari sunt fosti sau actuali fotbalisti de la Viitorul aia care daca se duc la un maraton dasta ii i-a ambulanta pt.ca ingheata inainte sa se dea startul.
6
1
bravo lui! Nu trebuie sa acorde importanta limbricilor de tipul lui gigi.
9
1
Ba tiberiu,ia-ti o slujba! Stiu ca e greu sa tee trezesti dimineata si sa mergi in fiecare zi la mumnca,dar cine dreq te sponsorizeaza s-o freci toata ziua si sa fugi prin coclauri de unul singur ca sa ajungi pe locul 2???
2
13
felictari...
6
0
Felicitari superatletului Tiberiu Useriu care face o mare bucurie unei tari triste.
12
1
Bravo roman adevarat! Poate asa ne aducem aminte cine suntem si cine am fost.
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272