REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ŢIGĂNIA CONTINUĂ LA GHENELE DE GUNOI DIN CONSTANŢA!

ŢIGĂNIA CONTINUĂ LA GHENELE DE GUNOI DIN CONSTANŢA!

Replica API 14 aprilie 2017 | 00:18 386

În ciuda semnalelor de alarmă trase de firma de salubritate din municipiul Constanţa, Polaris M Holding, şi a controalelor şi amenzilor aplicate de către Poliţia Locală, “scormonitorii” în gunoaie nu se lasă! Activitatea ţiganilor care colectează sticle, PET-uri şi alte resturi de la platformele de gunoi continuă. În urma celor care caută în gunoi rămân, evident, platforme vandalizate, gunoi împrăştiat pe carosabil şi implicit se creează condiţiile unor fiocare de infecţie – adevărate atentate la sănătatea publică.

Exemple concrete în sensul celor expuse mai sus au fost oferite două zile consecutiv, miercuri şi joi, la tomberoanele situate în zona Far, după cum se poate observa din imagini.

Amintim că, potrivit HCL 184/2013 privind salubrizarea, menținerea igienei și protecția mediului în municipiului Constanța constituie contravenție răscolirea gunoiului din containere sau locuri special amenajate de către persoane fizice, în scopul recuperării unor obiecte, material reciclabile, hârtii, resturi alimentare și multe altele și se pedepsește cu o amendă cuprinsă între 400 și 800 lei pentru persoanele fizice, și 1000-1.500 lei pentru persoanele juridice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atat cat exista firme care cumpara aceste PET-urile o sa ii vedem cautand. Toate aceste peturi se duc in zona industriala, pe strada Celulozei... a fost cineva de la Primarie, Politia Locala, Mediu sa verifice activitatea acestor firme?
0
1
trebuiau lasate ghenele vechi. nu constructii si sarme si ziduri ca sa ia banii primaria pentru reabilitare cica. o porcarie. oamenii astia recicleaza, nu dau in cap
2
0
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
4
2
daca ati pastra toate peturile si le-ati duce o data pe saptamana la container la carrefour spre exemplu nu ar mai exista astia.
6
1
Pe de o parte asta arata ca de fapt sortarea deseurilor si reciclarea lor este cam de porc,pe de alta parte,nu este deloc o fericire sa cotrobai prin gunoaie ca sa-ti castigi supravietuirea. Avem o societate de cacat,pentru ca este condusa de cateva decenii de oameni de cacat,cu institutii idem si cu votantii aiuriti si care in loc sa-si vada interesele,se comporta ca niste ultrasi in favoarea unor cacati.Romania va pluti in gunoi moral si material pana cand in eveniment groaznic,o calamitate sau razb oi nimicitor va trezi unitatea a ce va ramane din populatie.Azi se doarme puturos .
5
0
si la ce va-ti fi asteptat?credeti ca daca a zis fagadau ca o sa faca a si facut?a zis ca pune camere in cartierul bonduelle &fagadau ,a pus? nu!a zis ca o sa fie urmarit cei cu javre sa curete sau cei care sparg seminte ,a pus? nu !asa ca tot inainte cu tiganimea
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108