REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ţiganii care au spart 15 maşini în Murfatlar au fost arestaţi

Ţiganii care au spart 15 maşini în Murfatlar au fost arestaţi

Replica API 28 februarie 2013 | 00:00 651

Jale mare în rândul ţiganilor din Murfatlar! Cei doi bărrbaţi care au spart 15 maşini într-o singură noapte au fost arestaţi pentru 29 de zile - asta au decis magistraţii. Urmează ca şi un al treilea bărbat, frate cu cei doi, să ajungă după gratii, însă la momentul depistării autorilor actelor de vandalism şi furt, respectivul nu se mai afla în localitate.

Reamintim că un grup de şase ţigani a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă într-o discotecă din localitate, unde au consumat băuturi alcoolice peste măsură şi au fumat etnobotanice, după care s-au hotărât să plece acasă. Însă, la ieşire din local s-au răzgândit cu privire la destinaţie şi au apucat hai-hui pe străzi în ideea de a fura un autoturism, să se plimbe. Numai că, după ce au observat că primul autoturism pe care l-au vandalizat nu vrea să pornească, au încercat cu un altul şi tot aşa până au ajuns la 15, totul desfăşurându-se într-un interval de aproximativ o oră, într-un perimetru de un kilometru şi ceva. Nu au putut să fure nici un autoturism, dar, cum nu puteau încheia noaptea de "distracţie" atât de repede, cei şase s-au pus pe furat. Au luat tot ce le-a picat în mână, de la CD-uri, casetofoane, termosuri de cafea şi până la sticle, pe care le-au triat după bunul plac, iar ce nu le era de folos, a fost aruncat pe drum, la întâmplare. A doua zi, poliţiştii s-au trezit asaltaţi de sesizări telefonice, prin care locuitori din Murfatlar reclamau că autoturismele le-au fost vandalizate, li s-au spart geamurile, le-au fost forţate portierele şi le-au dispărut bunuri. Cu ajutorul martorilor, dar şi cu imaginile înregistrate de nişte camere de supraveghere din zonă, oamenii legii au reuşit să dea de urma făptaşilor, organizând în dimineaţa de marţi, 26 februarie, o percheziţie domiciliară. Acolo au fost găsiţi hoţomanii, fiind vorba despre Enache Ion Apostol, de 27 de ani, Costel Cercel, de 22 de ani şi concubinele acestora. Ceilalţi doi, un alt bărbat şi concubina, nu au fost găsiţi, rudele declarând că sunt plecaţi din localitate.

R.CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369