REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ţiganii care şi-au montat corturile în Constanţa, ‘vizitaţi’ de poliţiştii locali

Ţiganii care şi-au montat corturile în Constanţa, ‘vizitaţi’ de poliţiştii locali

Replica API 29 septembrie 2018 | 00:00 283

Numai într-o singur zi polițiștii locali au acționat pentru descurajarea și prevenirea faptelor antisociale de pe raza competență și în scopul verificării, respectării prevederilor legale referitoare la: menținerea curățeniei, tulburarea ordinii și liniștii publice, asigurarea circulației pe drumurile publice, protecția mediului, urmărirea legalității lucrărilor de construcții și a afișajului stradal, modului în care se intervine în domeniul public, etc. În urma verificărilor efectuate în teren de către oamenii legii au fost aplicate 191 amenzi contravenționale în valoare totală de 40.645 lei.

Astfel în data de 27 septembrie a.c., poliţiştii locali au încheiat 17 procese verbale de constatare și sancționare a contravenției pentru apelarea la mila publicului, consum de alcool în locuri publice, încălcarea unor norme de conviețuire socială, etc. 70 sancțiuni contravenționale și 141 puncte de penalizare pentru opriri/staționări neregulamentare efectuate în municipiul Constanța de către conducătorii auto grabiți și care blochează de cele mai multe ori traficul rutier.

S-au aplicat 51 sancțiuni contravenționale aplicate persoanelor care nu dețineau titlu de călătorie valabil.

Tot joi, 27 septembrie a.c., s-au constatat 38 fapte antisociale legate de nerespectarea regulilor privind menținerea curățeniei.

Activități similare se vor desfășura și în perioada următoare pentru asigurarea unui climat public civilizat.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...cine poate sa opreasca pe tigani?,politica e de asa natura,incat omul de rand nu intelege ca el e sclavul parazitilor care colcaie si mai iau si ajutoare sociale... noi trebuie sa facem un referendum pt a limita drepturile si activitatile sociale a celor care nu se pot incadra intr'o viata normala,dar mai intai statul trebuie sa creeze conditii pt toti cetatenii.
0
0
Articolele cu stroie ,porcul 2 ,nu se pot comenta? Pai e de lauda ca nu a semnat scrisoarea de demisie a lui dragnea? Ar trebui sa se ascunda. S-a trecut pe lista de lingai. Hartia igienica a lui dragnea.
0
0
Ce ne facem cu atatia tigani, s-au inmultit toxicii mai ceva ca si carcalacii...???
4
1
De ce stergeti comentariile?ca nu mai vrem sa ii tinem in carca pe tigani, ca sa iasa x si y primar?huoo!presa libera cica!comunism se numeste asta
7
0
daca ma duc si pun cortu in fata la palatu parlametentului imi zice cineva ceva... sunt un amarat de votant bag votu la psd orice zice....
1
0
Exista legi care nu sunt applicate. Daca nu sunt applicate corect si imediatinseamna ca angajatii cu atributiuni in acest sens nu-si fac munca din dreptul lor,adica nu-si merita salariile. OK,afara cu ei si facem potere! SUAQ a dabutat cumva asa,prin autoaparare pe bune si prin eliminarea toxicilor in mod oarecum tacit.Pai cel putin un million de interlopi ar fi impuscati de civilii prejudiciati de la noii.Conditii la puscarii? NU Mai bine scosi nevinovatii de acolo si restul mai apoi.Tigani sau nu,cei rai sa fie inchisi!!!
0
0
MOARTE tiganilor !!!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272