REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Tineri PRINȘI la furat haine în mall: AU FOST ÎNCĂTUȘAȚI!

Tineri PRINȘI la furat haine în mall: AU FOST ÎNCĂTUȘAȚI!

Replica API 4 februarie 2019 | 00:01 1475

Trei tineri au mers să facă cumpărături...gratis dintr-un magazin cu articole vestimentare situat într-un mall din Constanța. Evenimentul s-a petrecut duminică, 3 februarie. Ei au fost surprinși de către agentii de pază Zip Escort. Unul dintre indivizi a reușit să fugă, doi fiind prinși, un băiat și o fată. În cauză a fost sesizată și Poliția, care i-a audiat. Cei doi tineri sunt din Cumpăna.

Ce spun oamenii legii:

În data de 03.02.2019 în jurul orei 15.30 politiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un magazin situat în incinta unui complex comercial din municipiul Constanța. În momentul în care a fost somat de agentul de pază al societății să se oprească, bărbatul a fugit, abandonând bunurile sustrase. Ulterior au mai fost identificate alte două persoane, o femeie de 19 ani și un bărbat de 21 de ani, care aveau asupra lor articole textile sustrase dintr-un alt magazin din incinta aceluiași complex comercial. Polițiștii constănțeni au identificat persoanele reținute, ulterior, în urma verificărilor stabilindu-se și identitatea persoanei care a fugit, în persoana unui bărbat de 21 de ani.

Cercetările continuă de politiștii Sectiei 1 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

L.C., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toate ca toate, dar eu lucrez la un magazin de pe etaj si inca se simte un iz intens de oaie... de zer de oaie. Cercetarile mele amanuntite m-au dus catre concluzia ca inculpatii sunt din specia homo tzantzarime. Analiza ADN a substantei din jurul gulerului arata ca este de provenienta ovina, e burduf veritabil facut de make. De asemenea, mentionez ca am vazut si echipa de gimnastica a Romaniei lucrand la barna inculpatei, ceea ce nu poate insemna decat ca aceasta apartine rasei anterior mentionate. Cu stima, alt tzantzar
2
0
bravo politia, mari caractere mari oameni, dar pe aia din primarii si guvern care fura milioane de euro ? aia nu ii mai prinde nimeni tara lu pl Voda
7
0
copii! de cabina de proba ati auzit?.. nu sunt canere...
2
3
Mai bine le arata si fata ca sa vada lumea ce au crescut parinti si macar sa stie de cine. Sa ne ferim. asta e lupta de clasa la ce craci are aia traieste pe picior mare din ciordeala . Constanteni din toate colturile uniti va.
2
0
Sa iritat Preda!
5
1
Ma doare pe cocar,curge motorina ca apa din cascada
0
3
de acord, ai furat raspunzi dar se pune o intrebare: puscariasul draknea care a furat o jumatate de tara si restul hotilor ce alcatuies guvernul tarii si ciuma rosie cand si cum va plati?- sunt taxate numai gainariile?
7
0
Pt "smecherul" ala care tot ii duce grija lu' preda .daca tot sti tu atat de multe de ce nu vi cu niste dovezi? Ca poate te recompenseaza geti.Ca de mancatori de cacat e plina Cernavoda.Sau macar lasati numele,sa stie lumea cine e asa informat
12
5
cat de prost poti sa fii ca sa te bagi sa furi haine sau altceva din magazine cand in ziua de azi toate magazinele au camere de luat vederi, chiar si chioscurile. Daca nu te prinde asupra faptului, cei din magazin cand vad ca ceva lipseste iau la verificat camerele de supraveghere, si cu acea filmaciune se duc la politie.Adica, nu mai incercati ca nu aveti sanse, va prinde oricum.
7
2
Ce articole de Scanteia ! Sunt haine in plm de retarzi ce sunteti ! LC, MP voi ati facut jurnalismul cu Visinescu?!
2
6
sunt hastagi cu muie imbrcati in rosu ca sa induca in eroare!
7
3
Cum poola mea ai facut tu facultatea prostane daca scrii precum analfabetul,si hotaraste-te odata cati ani ai!
5
0
Tineretul Social Democrat in actiune!! Vestimentatia zice tot! Aveau si steguletele la ei?
18
7
stati linistiti, erau romanasi de-ai vostri, romanasi care au speriat europa cu furturile si omorurile lor
8
6
Ia uite o pe cocutaaa,fetita cuminte a bagato iubi la furat
11
1
Si manechiurista aia fura din magazine
8
1
Dupa cum scrii, Veorico - tu esti ?
31
4
Pana nu o sa ajungem noi tineri la conducerea tari nu v-a fii bine in tara noi tineri santem cu facultate noi tineri santem viitoru tari eu sant tanar ce pula mea am 21 de ani
11
32
si acum spal dupa ei. ea avea barna e clar mache tache. el vorbelea numa cu tzitzi mitzi kkt. miroseau intens a coco zer canal de oaie spetzial editzion de poiana.
21
15
Daca hainele miros a zer, sigur hotii au fost mk ynson. Si mushata din foto - bulane groase si cracanate, maini finutze tip cazma, clasic cipanesc.
32
16
NU A FURAT , A LUAT CE A FURAT PATRONI DE LA NOI,,
10
13
Eu fur motorina de la Getnic de la freza de asfalt si compactor,sefu nu se supara ca sunt sifonul lui!
22
7
probabil erau niste retarzi ca si tine ...
17
6
Vreun grup de colorati mai mult ca sigur!
15
4
pai da ce credeti voi ca romania e sat fara caini se fura asa in voie? in romania domneste legea si ordinea si toti hotii sunt prinsi si sanctionati conform legii!! nu ai sanse sa furi in romania mai bine incearca in alta parte sau munceste cinstit!!
16
5
Hainele pe care leau probat nu mai pot fi folosite. Leam spalat si degeaba. Miros a oaie. A zer de oaie. Cred ca hotii sunt mache tzache tzantzarime..ca nu imi explic...
26
18
Sper sa le dea drumul ,ca sa fure
26
6
macar au incercat
28
3
Eu i-am invatat dar daca au copiat la ore ce sa fac eu acuma
26
3
Daca fura de la un intreprinzator local mai ziceam dar asa se numeste Robin Hood
28
3
Si astia tot rosii sunt?
34
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272