REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Titus Corlăţean: Nimic nu se poate construi trainic în România bazat pe ură, pe agresivitate

Titus Corlăţean: Nimic nu se poate construi trainic în România bazat pe ură, pe agresivitate

Replica API 24 august 2020 | 00:00 979

Senatorul PSD Titus Corlăţean a pledat, sâmbătă, în cadrul congresului extraordinar al partidului, pentru un proiect politic bazat pe dialog şi bună înţelegere, apreciind că "nimic nu se poate construi în România bazat pe ură, pe agresivitate.

Titus Corlăţean

"Am învăţat, cred eu, din ceea ce a fost bun făcut de PSD şi am învăţat să evităm din greşelile trecutului, dar am mai învăţat un lucru: nimic nu se poate construi trainic în România bazat pe ură, pe agresiune, pe agresivitate, pe dezbinare. Dar da, se poate construi în România trainic, dacă ai un proiect, dacă ai o viziune, dacă ai o echipă care include oameni cu expertiză şi dacă construieşti acest proiect adresat tuturor ca model incluziv bazat pe dialog, pe bună înţelegere, dragoste şi pe credinţă", a declarat Corlăţean, scrie Agerpres.

El a subliniat că PSD este un partid care are un trecut şi o istorie importante pentru istoria României.

"PSD are un viitor şi oferă un viitor important pentru societatea românească. PSD are un trecut şi o istorie care fac parte din istoria importantă a României. (...) Este un partid care a marcat istoria României, chiar dacă unii au încercat să rescrie mincinos istoria. (...) Pentru cei care doresc să rescrie mincinos istoria, îi invit să meargă la Memorialul Durerii, să vadă puşcăriile de la Sighet", a arătat senatorul.

Potrivit acestuia, PSD este, în acelaşi timp, un partid al prezentului, care este esenţial pentru societatea românească, cu merite europene şi euroatlantice fundamentale.

"Este partidul care a dus România în NATO şi UE. Este principalul actor politic de rezistenţă împotriva abuzurilor nedemocratice ale puterii de dreapta din România. Este partidul care s-a opus încălcării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor români, sifonării banului public, abuzurilor, minciunilor şi corupţiei liberale", a adăugat Corlăţean.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si altii ca el, documentati-va legea pensiilor speciale a fost initiata de LIBERALUL valeriu stoica adica 142 din 1997
0
0
Un sclav, ar pupa orice cur ii ofera o sinecura
0
0
da ba titus,securistule,voi sa ne .uteti ,sa ne furati,sa va dati privilegii peste privilegii desi sinteti niste inculti semianalfabeti incompetenti,si noi sa va iubim,ca in 1984,daca ai auzit de asta,incultule,nu.i asa?
2
1
permite-mi, te rog, sa-ti improspatez memoria, in ideea in care aceasta te-a lasat. CUnosti cumva care a fost pozitia voastrra, a ta si a fosilei melescanu in special-legat la impiedicarea votului in diaspora prin neasigurarea numarului minim de sectii de votare?-Data de 10 august - gazarea celor din diaspora iti spune ceva?, mai doresti exemple? Chiar ne considerati analfabeti pe toti precum haita voastra de parlamentari plantati pe pile si relatii?. Voi, pe langa faptul ca nu ati construit absolut nimic, ati initiat aceasta ura, simplu cine a dat acele pensii speciale la care nu se renunta l
5
2
Asta trebuia sa fie in puscarie pentru obstructionarea alegerilor.Cat tupeu.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272